Prijava
   

Komentatori Tur de France-a na Eurosportu

Velike poliglote. Nebitno dal' se biciklista iz Španije, Nemačke, Engleske, Italije ili Francuske popeo na pobedničko postolje, ovi komentatori će imati ulogu prevodilaca. Znaju sve jezike u prste i ne libe se da to i gledaocima pokažu.
Sa druge strane, postoji i realnija opcija, a to je da izmišljaju sadržaje intervjua biciklista, što ustvari, jelte, i nije toliko teško. Samo čekam kad će da se desi čudo i da u nekoj etapi pobedi Japanac, da neki Hidetoši Nakata otkloni sve sumnje u vezi njihovog poznavanja stranih jezika.
Najčešće se ironično koristi, upućuje dunsterima koji su sve samo ne poliglote.

- Vi hev trajd tu provajd...
- Tomo, dechko, jesi planirao da komentarišeš tur de Frans na Eurosportu?

Komentari

Ma i ja tripujem da lože, samo čekam da ih navatam u laži +++

Па и ја исто, сумњиви су ми опасно. Чекам само да победи неки Таџикистанац, Јапанац, Кинез, Финац, па да их видим онда :)

Primer krunisao defku! +++

Primer krunisao defku!

Размишљао сам доста шта да ставим, па рек'о актуелно је ово, ваљда ће ваљати.
Хвала Били, Душе...

Не знам који су ти што преносе тур де Франс знам само за ону двојицу краљева што преносе фудбал и увек оплачем кад их слушам :Д +++

Добри су момци, стручни, знају доста о бициклизму, ал' као што сам навео горе, сумњиви су ми као полиглоте :) Хвала бро...

Хм, занимљиво је ово. Нисам пратио бициклизам, ал' мислим да сам једном видео ову ситуацију. Контам да копирају с Тјуба неки њихов ранији говор, Гугл преводилац и то прочитају, шта год овај рек'о. :-) +

Ма ко зна, није тешко ни све то измислити, као да ће бициклисти рећи нешто ново, свако има исту причу :) Мада опет, могуће и да су врсни познаваоци страног језика. Ко зна, мистерија су права :) Хвала брате.

Да, реално, спортисти нису баш најоштрији ножеви, тако да се 99 посто изјава своди на шаблонизоване "борио сам се" изјаве итд.

Мада, зачудо, негде у некој скандинавској земљи су радили испитивање интелигенције фудбалера, и испоставило се да су много паметнији него што се сматра. Мада, када видим оног Јела Ките Тошића, поново вратим веру у ограниченост к'о тераса фудбалере.

Па то, немају они шта да изјаве ново што већ нису рекли неки њихови претходници. Једино као манекенка она, да испричају нешто пред новинарима, неке ,,стручне'' појмове, а ни сами да не знају шта су управо рекли :)

Јела Ките Тошића

лоло реална прича.

Реално, у свету фудбала, по изјавама су једино Ћиро Блажевић и Мурињо краљине, ово све остало курчев нокат.

Нема звука, јебеш га... Искрено, не знам ја друге спортове, фудбал је моја љубав од малих ногу. :-)

Јасно, јасно, као и већини. Ја искрено више преферирам кошарку, тренирам је цео живот, тако да је и логично :) Чекају те ови на ВОСу :)

Волим и ја кошарку, играо сам је у средњом мало и као клинац, али нисам баш за то, ако ме разумеш (171 цм)... :-)
ВОС?

ВОС :) Разумем те, разумем. Плеј к'о Павковић, шта ти фали. Ја сам нешто виши, 192 :)