Prijava
 1.    

  Ljubav na prvi strob

  Ume biti opasan zajeb. Još ako si dobro okvasio grlo pre upada u klub šanse da se probudiš sa skotom u krevetu se udvostručuju.
  Za razliku od ljubavi na prvi pogled gde se zaljubljuješ u ono što vidiš, u ovom slučaju se zaljubljuješ u ono što misliš da si video u onom deliću sekunde dok strob cepa. Oštri pokreti seku onaj kurčev dim što se pušta u momentu kad bi di džej trebao da baci masu u trans. Al baci kurac, uvek smore. Šta ti da vidiš tad? Kako da provališ da nosem seče burek kad imaš delić sekunde da vidiš kakva je sisa, a to te da se ne lažemo jedino i interesuje. Imaš delić sekunde i zašto onda trošiti dragoceno vreme zagledanjem u facu? Nisi došao da se ženiš... Ček, ček! Uuuuu tebra vidi kako je dooobra ova!

  - Ćao srce, šta piješ?
  - Hej, ćao. Mmm, vodku!
  - Odlično, imam kući pola flaše, ostalo od slave. Oćemo sad il odma?
  - hihih od slave, duhovit si, sviđa mi se to.
  - Nisam duhovit, pijan sam. A i zagoreo, da se ne lažemo. Kako se zoveš?
  - Mahija, ti?
  - Mahija? Lepo ime, prvi put čujem. Ja sam Igor.
  - Dhago mi je Igohe.
  - Aha, znači nisi Mahija. Ok, hajdemo.
  .
  .
  .
  - USTAJ MARIJA SVETI JEBEM NIJE TI DOBRO! NE BRINI, JA ĆU TE SPASITI!
  - Štajije manijače šta se deheš! Ju kako si me phepao...
  - Mislio sam da sam te ubio od kurca! Sva si hladna i bleda. Uh al sam se prepo! Vid ovo, osto ti ten na jastuku! I izvini za nos...
  - A pa imam slabu cihkulaciju. A i koža mi jako osetljiva pa ne smem na sunce, doktoh zabhanio. A i pegice imam pa stavljam maaaalo više pudeha. Mislim, ne smetaju mi ni pegice toliko nego me i bubuljice muče pa zato malo pheteham sa pudehom. A šta za nos? Nisam te hazumela.
  - Pa ako sam te jako udario, ne sećam se bio sam pijan al sam siguran da može da se ispravi! Platićemo operaciju po pola, ja mislim da je to fer.
  - Joj pa bleso, nije to od tebe. To me Shki nabo kad sam ga oghebala.
  - Aha, dobro. E, jel nije frka da ti sad kreneš, al kroz prozor. Keva zvala komšinice na kafu. Misli da sam doveo snajku. E i svaka čast za sisu.