Prijava
 1.    

  Obi Van Kenobi i Anakin Skajvoker

  Sleng za dva lika koji su jako bliski ali se tačno vidi ko je glavni, učitelj (Obi Van Kenobi) i koji je podređeni, šegrt (Anakin Skajvoker). Naime, Anakin prvo sluša sve što Obi priča i prikuplja informacije i pamti. U društvu se uvek kida na njegove fore, iako se niko drugi ne smeje. Ne zna se zašto neko postaje Obi i zašto Anakin baš u njemu vidi Obija, ali u tome i jeste draž ove pojave. Posle nekog vremena Anakin će postati Dart Vejder i okrenuće se protiv svoga učitelja, zato što je sada postao bolji od njega...samo je bitno da sila bude dovoljno uz njega i do kraja!

  Matija (u ulozi Obija): I tako ti je smuvam malu Saru, ima jezičnu jebo joj pas mater samo takvu. Mnogo dobra pička...ma šta da vam pričam i sami ste videli...
  Vukašin (nebitan lik-Čubaka): Au, brate, ozbiljno? Koji si ti car!!!
  Jovan (sada već kao Dart Vejder): Hmmmm...misliš na onu Saru što ima dugu kosu do dupeta?
  Matija: Ta.
  Jovan: Pa ona mi je pušila baš pre žurke. I šta kažeš dobro se ljubi, a?
  Nastaje totalni haos. Matija ne veruje i svi ga gledaju i smeju mu se u lice dok Jovan pobednički likuje. Poražen odlazi ispred obližnjeg diskonta pića i pije pivo da ubije stid. U tom trenutku dolazi Jovan, očigledno kao Anakin jer tamna strana nije bila dovoljno jaka da ga zadrži u obliku Vejdera.
  Matija: Šta ti hoćeš, siso jedna?
  Jovan: Izvini molim te, morao sam da kažem to da bih ispao baja u društvu...ti si me tako učio.
  Matija: Pa ne mene da spustiš, majmune!
  Jovan: Evo izvini molim te, hoćeš da ti kupim burek ili želiš da ti popušim kurac?