Prijava
 1.    

  Odvratan k'o domska hrana

  U četiri reči rečeno: "Dotako je dno života!"

  Ako iko bude u prilici da jede domsku hranu ili pak bude ponuđen da proba, u širokom luku je zaobiđite (osim sredom kada je sarma).
  Toliko ružnu osobu nisi video u svom životu da te jednostavno tera da baciš peglu. Takvu osobu može samo majka da voli i ćale ukoliko je slep. Te osobe se ne viđaju svakog dana zato budi spreman da povratiš kavurmu koju si jeo pre nedelju dana kad je ili ga budes video. Njegovo ili njeno lice je svakim milimetrom kvadratnim prekriveno aknama, mitiserima i kremom dr. Milojevića (da bi u buducnosti mogao ozeniti odnosno ona uda). Uvek mora imati neki defekat na sebi (kraću nogu, kriv nos, klempave uši, donju usni kao fioku...), dok ženska osoba u najgorem mogućem slučaju ima brkove i bradu k'o Draža Mihajlović.

  -U jodnoj od ženskih soba, u domskoj atmosferi, negde pola sata nakon popisa učenika...

  -Ivana: Ajde više! Kad ćeš da izađes iz tog kupatila? Treba da se okupam pa preko fejsa da se čujem sa jednim likom, treća godina, ide sa nama u školu i mnogo je lep, bar na slikama se tako vidi.
  -Milica: Okej, završavam za pet minuta...
  -Ivana: Eeeee, zajebi sad kupanje, javo mi se! JAVIO MI SE!
  -Milica: (upasana i obmotana peškirom izlazi iz kupatila) Daj da ga vi... Pa ja njega znam!
  -Ivana: Znaš!? Kakav je uživo!? Jel' lepši!?
  -Milica: On lep!? Odvratan je k'o domka hrana!
  -Ivana: Povraćććć!!! Ne spominji mi domsku hranu. Za ručak sam jela grasak sa pire sosom začinjeno kuvaricinim dlakama.
  -Milica: Odvratno, nego, šta ćemo sa njim?
  -Ivana: Pa nista, malo ćemo da proćaskamo pa ću da ga otresem k'o prekjuče kuvarica slinu u čorbu od brokolija. Odvratan prizor.