Prijava
 1.    

  Ogledalo

  Sprava koja je izmišljena da oni koji izlaze iz pekare ne bi išli naokolo sa flekom od jogurta na nosu. Neko se kasnije dosetio da ga prodaje ženama kao pomagalo za šminkanje i tako zaradio gomilu para.

 2.    

  Ogledalo

  Objekat koji u kuci koriste zene a u teretani muskarci.

 3.    

  Ogledalo

  Provalnik, napadač, najgori lik iz nekog horora. Noć.
  Komičar, pokazuje koliko si glup. Ništa dobro opet. Dan.
  Narcisov najbolji prijatelj.
  Najbolje ribetine popularnost sa majmunovom pozadinom na licu.
  Biceps je jebozovan.
  Čupava si.
  Postoje neke brazde oko očiju.
  Ubiću se.
  Ubiću te.

  -AAaaa!!!
  -Alo, zašto vrištiš pičkice? Probudićeš moje!
  -Jebote umro sam. Jebeno ogledalo! Skloni bar ovaj čiviluk odavde, još ću i da se sapletem! :i kako sada da jebem:

 4.    

  Ogledalo

  Čudna jedna stvar. Svaki put kada žensko prođe pored njega, ugleda svoj lik, OBAVEZNO nešto ispravi. Čak i ako je zadovoljna svojim izgledom, pomeriće pramen kose, skolniti šiške, zategnuti, otegnuti, povući, namestiti, urediti... Nije bitno, ali NEŠTO mora da uradi.... NEMA izuzetaka...

 5.    

  Ogledalo

  Omiljeno seksualno pomagalo kod metroseksualaca.

 6.    

  Ogledalo

  Tajni prijatelj koji uvek pomogne ženi da zakasni....

 7.    

  Ogledalo

  Gledanje u ogledalo je razlog što vidimo sebe u lošem svjetlu. Jer čak i ako pogledamo ljude koji imaju visoko mišljenje o sebi, oni ustvari vide svoju iskrenutu sliku. I kad pitamo ogledalce ogledalce ko je najljepši većinom će vam dati odgovor da to niste vi, već neka bajkovita ličnost koju ste ustvari sami vi kategorizovali kao najlješi ideal ljepote, a to je zato što vidimo pogrešnu sliku sebe. I zato mislim da je ogledalo jedan od najgorih čovječijih izuma, odmah poslije vremena. Jer da nema ogledala, mi ne bi znali kako izgledamo, već bi sami projektovali sliku sebe, i kada bi nam rekli da smo ono što nismo ili nismo ono što jesmo, ne bi im vjerovali. I kad malo bolje razmislim, izgleda da je na Zemlju ogledao donio sam djavo, kao najbolji način da okrene ljude same protv sebe...

  Čak i slovo b u ogledalu je d.

 8.    

  Ogledalo

  Portal u drugu dimenziju. Eventualno paralelni univerzum. Samo kurca'š proć' jer te ti sa druge strane gura istom jačinom kojom i ti njega, tako da ga obojica ispušite svaki put, i napustite wc posrani, sa onim gubitničkim opravdanjem da je to samo glupo ogledalo.

 9.    

  Ogledalo

  Retrovizor na automobilu narcisoidne osobe.

 10.    

  Ogledalo

  Oslikava tacno jer ne misli.
  Razmisljanje je sustina gresenja.

 11.    

  Ogledalo

  Suočavanje sa samim sobom. Jedina stvar koje nas neće lagati i koja će uvek biti iskrena, ma koliko se nama to ne sviđalo.

 12.    

  Ogledalo

  Đavolja rabota.. Čudne stvari ta ogledala.. Rizik imati ga je razlog čuvati ga.. Jer ako dođe do razbivanja, bez problema sedam godina nesreće..
  Ali isto tako dovodi do povećanja nataliteta romske i poluromske dece..

  - Jo man, gde ćeš?
  - Idem da kresnem neku ciganku, da anuliram ovo što sam sjebao kevino ogledalo jutros..

 13.    

  Ogledalo

  Kaže se za tipa koji stalno skenira druge, i kada zapadne u bilo koje društvo, na osnovu rezultata skena šteluje ponašanje. To radi kako bi sačuvao živce. Dakle, u okolini kretena ponaša se kretenski, štaviše podiže kretenizam na viši nivo. Sa glupim ljudima priča gluposti, budalama redja viceve... Sa profesorima pije u kafani, sa pevačima raspravlja o diskotekama, sa babama o udavačama u selu... Misli su mu u nekom drugom odeljku razuma dok se on igra mirne vode. Logična procena za ovakvog tipa je da je omiljen, a to je retko slučaj. Uobraženi ugledaju svoj odraz u njemu, i to im se često ne svidi. I kako to biva, umesto da menjaju sebe, požele da polome ogledalo.

 14.    

  Ogledalo

  Medijum na kojem se odvija direktan prenos brijanja, češljanja, pranja zuba, šminkanja, ceđenja bubuljica...(spisak aktivnosti dopunjiv).
  Obično se odvija bez komentara, mada nisu isključeni.*
  Pošto ne troši filmsku traku ni elektronske impulse, na ogledalo se ne plaća pretplata, niti se sprovodi anketa o ogledivanosti.
  Nakon brijanja, češljanja i ostalih nabrojanih i nenabrojanih radnji, na ogledalu se odvija direktan prenos suprotne strane zida, ali to je samo pretpostavka jer još uvek nije naučno dokazano.

  * a) Pu, sunac ti žarki poljubim, opet čibuljka, i to posred nosa! Definitivno danas ne idem u školu.
  b) Pazi kad ne mogu da verujem: nije valjda krenuo karijes na kecu? Ili (utešno), možda se samo zarilo zrnce maka od kolača koji sam sinoć smaz'o.

 15.    

  ogledalo

  Ravan u kojoj se potvrdna definicija i njena negacija gledaju oci u oci.

  Ako vec ne uspevas da definises smisao zivota, pokusaj sa njegovom negacijom.

 16.    

  Ogledalo

  Najpotrebnija stvar u liftu.

  'Joooj kako sam čupava, ne mogu takva da im dolazim, čekaj malo da se sredim.'
  'Ajde bre ženo, zatvoriće se lift.'

 17.    

  Ogledalo

  Predmet koji je najviše bio zavođen pred izlaske.

  Lik ispred ogledala :
  "Lutko šta radiš, kako si"

 18.    

  Ogledalo

  žensko pomagalo za kašnjenje.

 19.    

  Ogledalo

  Definitivno najmoćnije oružje u dečijim svađama.Kada neko izgovori ovu magičnu reč, sagovorniku ne preostaje ništa drugo do da prećuti.Svaka njegova ružna reč ili kletva upućena ovom prvom automatski se reflektuje na njega samoga.Tu je kraj svađe i pobednik biva onaj ko je prvi izgovorio 'ogledalo'.

  -Vrati mi moju igračkuuuu!
  -E pa ne može,sad je moja.
  -Aaa jedi govnaa!
  -Ogledalooo!
  -Dabogda crko pičko jedna.