Prijava
   

Opste obrazovanje danasnje omladine

Nula

Posmatrajuci moje dve sestre koje imaju 17 godina ,kao i njihovo drustvo,od kojih sam stariji nekih 20 ...pa i koju godinu vise,uvek se zapanjim koliko oni nemaju pojma!Ne smatram da treba da poseduju znanja koja imaju klinci u americkim filmovima ,koji su sposobni da spasavaju svet,vec nemaju osnovna znanja o svetu koji ih okruzuje,nemaju pojma o muzici,blizoj istoriji,cak ni internet ne znaju da koriste,sa izuzetko facebooka.Toliko su svi isprazni,ne znaju da se druze,pa cak ni zurke ne znaju da naprave i prosto me je zapanjilo,da od 20 drugarica moje sestre ,samo je jedna gledala "Maratonce",a nijedna od njih nije gledala "Davitelja protiv davitelja",iako s davao na televiziji u poslednje dve godine,barem 30 puta....

Komentari

Pa nemoj tako....Ima i izuzetaka

al zato znaju da se karaju

"Pa nemoj tako....Ima i izuzetaka"

Iskreno se nadam!

A da ih pitaš glavne gradove Evrope, pojma nemaju...

Defka je živa istina. Jbg, svaka generacija gleda da se razlikuje od prethodne, ali je opasno ako se "izgubi kompas". A GPS ti jednostavno nacrta strelicu.
To što si naveo je ujedno i razlog za poplavu buđavih definicija. Jedini cilj je 50 radi postera, a dobra defka traži dosta toga što si naveo.

Definicija ima samo jednu riječ :)
Dosta za minus.
Ali sam zaprepašćen čime se ti sa svojih 36, 37, 38 ili koliko već godina baviš. Ovo je tekst kompleksaša ili u najboljem slučaju zbunjenog tinejdžera koji je iz samo njemu znanih razloga bijesan na čitav svijet. Na stranu sad to što je tačna.
Svašta čovječe...

Talentovani, ovo te patosiralo, a?!