Prijava
   

Osmoletka

Devojka Romske pripadnosti spremna za udaju.

Minela: Da častiš komšinko.
Asfaltina: Za šta more?
Minela: Kako bre za šta? Pa jel ona tvoja završila osmoletku?
Asfaltina: Kakvu osmoletku ženo, Bog s tobom, šta ti je to?
Minela: Pa navršila osam razreda, obrazovala se, stekla mnoga iskustva i sad može da se udaje.
Asfaltina: A da neće možda za onog tvog Admira?
Minela: Šta mu fali, lep ko lutka, ima stalni aranžman u komunalno. Jedino što je malo stariji, jedno desetak godina, al to ne škodi ako se deca volu.

Komentari

нисам на време видео да ти дам минус због стива џобса на главатару, јебига :(

Очигледно доста тога не знаш што се тиче Џобса :P
Али хтео бих да чујем зашто га не симпатишеш? :-)

Јер је измислио и направио бренд од Епла који ми неизмерно иде на курац због својих потрошача који смарају са њиме и дркају курац на његово алуминијумско кућиште са светлећом јабуком. Такође ми иде на курац јер га глорификују, а посебно зато што је мртав и сада сви дркају курац на ту чињеницу. Такође и јер су им производи прескупи и не вреде те паре већ цену базирају на стварима које су у суштини непотребне, као неке усране апликације које практичну примену немају.
И јер је јебени палестинац и ко га јебе.

Скоро све што си написао стоји, али не можемо порећи да је он био геније и мајстор свога заната. Он је писао историју што се тиче мобилних телефона, тачније паметних телефона. Можеш приметити да за време његовог живота ниједан садашњи ''гигант'' није могао ни да му присмрди, он је имао идеје, знао је да направи добар маркетинг и заслужено је успео у животу.
Што се тиче цена еплових производа јесу прескупи, АЛИ У СРБИЈИ и осталим неразвијеним и пропалим земљама којима су управљали, управљају и управљаће морони.

Да је смислио начин како да гомилчини оваца ували нешто што им није потребно, то јесте умео. То стоји, а нити је био неки епохални геније, нити је створио нешто ново, нити је написао историју, само је увалио маси курчину са таквим стилом да је маса стајала отворених уста и молила га да им стави. Ту му скидам капу, за све остало набијем га на курац али само због тога што људи смарају са њиме и дркају курац, што већ рекох, на тај мртви Епл.
Овај други пасус ти нема везе с' мозгом, нити знам шта си маштао да желиш да кажеш њиме.

Видим да нема сврхе ћаскати са тобом :-)

Programeru, dao sam ti plus. Ali avatar ti je gej. Ako si neki programer stavi Denisa Ričija, Stiva Voznijaka, Bjarnea Stroustrupa, Guida Rosuma, Linusa Torvaldsa, Ričarda Stelmana, Bil Džoja, i tako te ljude koji su ikone programiranja, ali sreće ti nemoj Stiva Džobsa. Jedno je furati gej laptopčić, lenonke, crnu rolku, prezentovati proizvode na sajmovima, i terati druge ljude da rade 90 sati sedmično, a drugo je dannoć debagovati kod od sto hiljada linija. Nemoj, sreće ti.

Dao sam plus sa MekBuka.
lolić

Шта да вам кажем, ви га не симпатишете, ја сам подржавао његов рад. Ко зна, можда би сте и ви другачије мислили да прочитате његову биографију и проучите његов рад.

Programeru, vidim da si u opisu profila naveo "11 pravila Bila Gejtsa". Bil Gejts nije ta pravila napisao, to je urbana legenda. Taj tekst je preuzet iz ove knjige Ričarda Sajksa: http://www.amazon.com/dp/B001OW5O9K/?tag=writersrepsco-20

Dao sam plus sa MekBuka.
lolić

Хахаха :-Д

Programeru, vidim da si u opisu profila naveo "11 pravila Bila Gejtsa". Bil Gejts nije ta pravila napisao, to je urbana legenda. Taj tekst je preuzet iz ove knjige Ričarda Sajksa: http://www.amazon.com/dp/B001OW5O9K/?tag=writersrepsco-20

Уф, лоше си прочитао... Тачно је да многи мисле да је то БилИ Гејтс написао, али ја сам дао до знања да је он то користио као говор у једној школи и нисам нигде нагласио да је то његов говор, тј. да је он то написао. ;-)

Програмирање и инвентивност на страну, Џобс је вероватно највећи геније маркетинга у 21. веку.
Ово

само је увалио маси курчину са таквим стилом да је маса стајала отворених уста и молила га да им стави.

је уметност урадити.

О томе и причам све време. Дакле био је стручњак за маркетинг, а није био ован што се тиче програмирања. А све то заједно даје ни мање ни више него ПУН ПОГОДАК.

Хвала свима!
Волим и ја вас :* :-)