Prijava
 1.    

  Otromboljiti se

  Postati debelo lenjo beskorisno spadalo. Ne raditi ništa, osim što očajnički vrtiš tv kanale. Pojesti i popiti više nego što ukućani mogu da obezbede, pritom sam do frižidera... nema šanse. U wc otići samo kad ti govno i urin sami od sebe krenu. Biti toliko lenj da ti se cirkulacija zaustavi.

  : Perso, dodaj mi ladnu pivu iz frižidera! Perso, ako ima još pite od juče, donesi je! Perso, crkla mi baterija na daljinskom, donesi mi nove! Perso, prazna mi pakla, idi mi kupi cigare! Perso, pros'o sam pivu po majici, donesi mi čistu i presvuci me! Perso, odi da me jebeš!
  : Slušaj, Milojko, trombu jedan... ovo ću reći samo jednom!!! Ne mogu ja da ti perem, peglam, hranim, čistim, češljam, oblačim, pa još i ja da te jebem! E, tu ja ne radim ništa! Ja lepo odem kod komšije Pantelije, da on to obavi, a ja malo dušom da danem. Bar se nije otromboljio k'o ti!

  ***

  : Gde li je Rajko, mesec dana ga ne videh?
  : Ma, eno ga, otromboljio se, utisnuo se u trosed, kranom ga izvlače kad ide srati. Čak ga i Tina ostavila. Kaže u kritičnom je stadijumu, nit' hoće da je jebe, nit' mu se diže!