Prijava
 1.    

  Prvi pregled kod urologa

  Dosta zeznuta stvar, jeste da si imao pregled genitalija u osnovnoj školi ali to je bilo davno, bio si klinac, palija nije bilo u potpunosti razvijena. Sada kada ti je međunožje skroz razvijeno situacija je dosta drugačija. Tako bi voleo da ne moraš da odeš na pregled ali mošnice su toliko natekle da izgledaju kao manja pomorandža, tu je i bol koji ne možeš da zanemariš. Shvatio si, MORAŠ. Kreću pripreme, prvo moraš na brijanje između nogu ti se nalazi džungla, najgori je deo kada stigneš do jajeta koje pravi problem, moraš da budeš skoncentrisan maksimalno. Kupanje ostavljaš 20 minuta pre nego što kreneš u bolnicu da bi miris bio što prijatniji. Na pamet ti pada još jedan problem, šta ako je urolog žensko, i za to imaš rešenje, zatvaraš se u sobu pališ omiljeni pornić i mučiš majmuna jedno desetak puta, za svaki slučaj. Sada ti se ne bi digao čak iako dođe Lisa An, SPREMAN SI.
  Dolaziš u bolnicu, posle silne jebade da dođeš do uputa uspeo si i ideš kod urologa. Čini ti se da se svi smeju i da ti gledaju u nateklo jaje. Proziva tvoje ime, u centru si pažnje i veoma te blam. Ulaziš u ordinaciju, kreće spektakl, srećom urolog je muško, nećeš imati problem sa erekcijom. Prvo ide ultrazvuk to nije ništa strašno, kroz glavu ti prolazi da ćeš proći bez skidanja gaća, ali onda: Dečko skidaj gaće!
  Jaooo, on stavlja rukavicu na ruku i kreće da čeprka po jajima. Najgora stvar je što ne znaš gde da gledaš, ako ga gledaš u oči malo je nastrano, ako gledaš okolo osećaš se još gluplje, ako zatvoriš oči izgledaće kao da uživaš u tome, praviš se da ne primećuješ da je tvoj penis u njegovim rukama i pokušavaš da budeš opušten. A onda on zavlači svoje prste negde ispod jaja i nabija ti ih, čini ti se do pupka, hoćeš da se dereš ali uspevaš da ostaneš miran.
  Gotovo je, pregled je završen, navlačiš gaće, i sa dijagnozom pun utisaka odlaziš kući. Potpuno drugačije gledaš na svet.