Prijava
 1.    

  Raspad sistema moralnih vrednosti

  Jebene devedesete, a sa njima i jebeni turbo folk. Pardon, turbo Džihad folk. Neki su se još i hvalili što je atraktivna prerada turske muzike, a moj đedo da ih čuje u grobu bi gusle zasvir'o. Uz to bi se i prevrno dva tri puta, kako bi rekli naši stari. N'o, što veli moja baba, Zorka: „ Druga su to vremena bila“.

  Druga i bolja nano moja. Sad se jebe ko skim stigne a ti jedan kurac, dvoje dece, pa izgradila si život i njima i sebi. Al' to sad možeš o onaj isti da okačiš. Da batalim ja tebe i đeda pa da počnem malo da pljujem po ovoj današnjoj gamadi.. Dakle...

  Jebo majku, sad pustiš dete, od tlinaest godina, u grad, a ono proguta ekser. Pa jebem li mu seme nekresano, da mu jebem baš! Neće on odvesti đevojku na sok il' sladoled, ma kak'i. To zguta ekserčinu, pa na žurku i tuc-tuc. Ne bre prc, nego baš tuc-tuc. Ivan Gavrilović, Džej, Seka Aleksić, Aca Šmrkas i te zajebancije. Posle se samo hvale kako je bilo do jaja. A možda se ni ne sećaju.

  Auu.. Kad sam već spomenuo đevojke, a to još veća gamad. To bre nosi tange ko čarape i cuclu, majci joj ga nabijem. Steraju one amerike na majice, utegnu buljsona da svi vide, nose brus tri broja veći, jer sisa NEMA! Namerno to rade, namerno. Zato što joj imponuje kad je momci gledaju. Jel joj imponuje? IMPONUJE JOJ!!!

  E sad su malko poodrasli, pa se đeca i uozbiljila. Al' kurčeva je to rabota prijatelju moj. KURČEVA. Znaš, sad su oni zreliji, pa upisali neke škole da pobegnu u bolju sredinu. Znaš, smorio je onaj lanac đe se prodaje droga, sad se ide tamo gde se pravi. U one iste jebene Amerike, Njemačke, da bar odu u Kolumbiju pa da znaju što su otišli tamo.. N'o, otom - potom.

  Sad muškarac, sa dve's i kusur, turi friz k'o hitler - nešto modernije naravno - al' zaliže se ko kulturni fašista, božemeprosti. Turi onaj Latiničn V na sred srede, obrije ćebence i utegne bulju ko ne daj Bože homić da je. Mada i ne bi me čudilo. To posle bude neki stilista, modni kreator, jebeliga i pedikir, manikir. Evo pitam ja vas.. Od čeka on živi? Od čega kupi kiselu vodu? Je l' ima čvaraka i slanine? Ima bre moj kurac, 'ebemliga u dupe isfeminzirano, o božemeprosti,.. pu, pu, pu.. Pomjeri se s' mesta...

  A ženke!? A pa prijatelju to više nisu đevojke. Pre bih rek'o da su lutke na naduvavanje. Hoću reći, jebaćeš ih, ako ih dobro naduvaš silikonima, manikirima, pedikirima, i koje kakvim pičkim materinama. Koštaće te ko Svetog Petra kajgana, a mo'š za Vajferta uzeti normalnu lutku pa jebati... Isti kurac. N'o.. One 'oće da se istaknu svojom plastikom, da budu go go igračice il' neke kurčeve pjevaljke koje će da pevaju pod šatorom: „ Što na kafu zoveš mene, kad je nemaš samlevene“, ili pak... „ Tražio si sina, dobio si ćer, ljutiš se na mene, kažeš nije fer.“ Ma da se č'oek tri put' prekrsti...

  Sve to kurčev belaj.. Da se ja što god pitam, sve bi to završilo na neomašćen dudov kolac. Pa na sred Terazija da vise, sa sve amerikama, lakovanim cipelicama, i koje kakvim kurčevaima, majke im ga one nji'ove isfeminizirane.

  Definicija napisana za Mizantrophy.