Prijava

Jos od pamtiveka studenti ekonomije u celom svetu vec u 3. semestru na primeru Grcke uce o tome sta znaci ziveti preko svojih mogucnosti.

Jos od pamtiveka studenti ekonomije u celom svetu vec u 3. semestru na primeru Grcke uce o tome sta znaci ziveti preko svojih mogucnosti.

Neka onda neko definise 'miris spaljene trave', ja nisam iz tog kruzoka.

@kostija, da li ti time definises neartikulisani govor ?

Tačnije su 'šuć' i 'muć' pogrešne skraćenice za glagole 'ćušnuti' i 'mućnuti', što znači, kad nešto dobro ne radi, treba ga malo ćušnuti ili mućnuti da bi proradilo. 'Šućmurast' ili 'šućmurasto' je odgovarajući pridev koji treba da opiše neku nedefinisanu radnju ili stanje. "Vreme napolju je šućmurasto, a uopšte gledano prolazno."

Nisam pogodio ukus sadasnjeg vremena odn. generacije. Mislim da su takve zenske vrlo retke, jedinstvene i neponovljive. Samo se jedna javila.

Aha, mislis da je Nemacka bila "neuredjeno" drustvo, pa je zato dosao Hitler da bi uveo malo "sistema" ? Saljin u Rusiji, Caucesku u Rumuniji, sve sami "sistemski" ljudi.
Diktatura je nasilna vladavina manjine nad vecinom, podvrgavanjem vecine diktatu neke kao ideologije ili doktrine koju su izmislili sami diktatori.

Brutalni heroj je 1. hrabar (ima srca) ali i 2. bezobziran (nema srca).
Jedno je kad u nesto verujes, a nesto sasvim drugo kad ne umes da objasnis sta si hteo reci. Sad vidis defku - sad je ne vidis !

?
+2619
146
definicija