Prijava

Ne znaš poljski prijatelju, čita se Žonsa. Dobar je Kovinjalo, ne mora da bude teatralan, ne prenosi Nindža ratnike. Minus.

Zemlja porekla - Polinezija

Hvala matori, pa svrati opet!

Zaklopača kod Kraljeva, na koju si ti mislio? :)

Jednog mog druga su nazvali geometrom, jer je u stanju pijanstva povraćao kako zakorači! Vidi ovog geometra, al ga obeležava na svaka 2 metra!

Evo jednog mog eksperimenta od ranije (jeste malo podugačak...):

Bahanalije na Galiji

Pored reke su se okupili Delča i Sklekovi koji su održavali Disciplinu kičme, koji su bili prilično nezainteresovani za događaje oko njih. Lokalne Babe i njihova najuža Familija, pomno su posmatrale Regatu koja poredi njih prolazi. Na Galiju su kao sanitarna inspekcija poslati Inspektor Blaza i kljunovi, koji su Garavim sokakom stigli do Galije, da bi proverili da li je na njoj Zabranjeno pusenje. Njome su upravljali Bajaga i instruktori, kojima su u mladosti Idoli bili Piloti. Upriličeno je opštenarodno veselje uz Plavi orkestar i Riblju čorbu koju su slistili Direktori. U Kraljevskom apartmanu su za okruglim stolom Goblini, Kerber i Dzukele napravile Trulu koaliciju, a onda su nastavili da jedu Pekinšku patku. Za Decu loših muzičara je svoju tačku izvodio Šarlo akrobata, dok je brodski magacin preuređen u muzej sa eksponatima poput najstarijih primeraka magnuma 357" i najvrednijih slika Van Goga. Na obližnji Aerodrom sletela je i Alisa koja je dotrčala na Galiju, gde su prisutni dočekani uz Leb i Sol. Lokalnim mangupima je Art diler prodavao gandžu ispred Haustora, da im okice svetle ko Kristali, pa su od silnih halucinacija u reci videli Lake Pingvine, i ispoljavali svakakve Bjesove. U Galiji se listala Bombaj štampa, dok je dodatno preuređeno i Atomsko sklonište za slučaj Smak-a sveta. Svi gosti su upali u Kolektivnu Dubiozu kada je nestalo Hladnog Piva, a Idijoti od konobara su se čudili kako je svo pivo otišlo Za jednu noć. U vreme fajronta uleteli su Partibrejkersi i lokalni Plejboj-evi koji su poput Osvajača, Vatrenim poljupcima smarali pijane ribe i poput Vampira prislanjali svoje zube na njihove vratove...

Burzume, sigurno sam se u zadnjih desetak meseci, koliko postoji ova definicija, jedno dvadesetak puta vraćao na ovu definiciju. Stvarno je teško izdvojiti tvoju najbolju, ali nekako mislim da je Žiška tvoj zaštitini znak. Čoveče, nešto me zaboli kad je čitam...jebeno...

Manijače, nisi mogao sinoć da je pročitaš, jedino jutros jer sam je oko 5 okačio. Zato je niko nije ni video :)) A prvi put sam posegao za ovom prevarom, i odmah me provaliste...nadao sam se da je malo ljudi videlo jer je nakon 9 sati imala samo petnaestak ocena, pa mi bi žao da propadne...:)))

#488
+6659
61
definicija