Prijava
   

Koji su naši?

Usputno pitanjce koje obično postavlja za sport poprilično nezainteresovan i neupućen pojedinac, a tek da bi nešto pitao.

-Je li sine, koji je naš?
- Jebemu mater kevo, pa jel ne vidiš da je ovaj u crvenim gaćama crnac?!

   

Pozdrav na blic

Tipičan pozdrav na ulici između dva poznanika, koji traje par sekundi, počinje pitanjima, ali se na pitanjima i završava. Odgovori obično izostaju. Nekad su ti pozdravi toliko izparalelizovani, da se pitanja s obije strane ispucavaju istovremeno i takvi pozdravi traju dugo koliko i jedno "zdravo".

-Baticeeee
-Oooo brat moj..
-Šta se radi?
-Kod tebe?
-Inače?
-Ti?
-Aj pa se gledamo.
-Ćao baki.

   

Tražiti Inzagija u ofsajdu

Tražiti stvar na svom mestu.

- Majstore, gde nam je ključ 10?
- Milojice, gde je Inzagi?
- U ofsajdu.
- Dabome, dakle?
- Dakle u setu sa ostalim ključevima?
- Logično.

   

Nisam iz te priče

Konstatacija Crvenkape kad dođu patuljci i traže pičke.

   

Seoske babe

Ne dao Bog da im ne kazem dobar dan, jutro, vece, nevaspitani sam mangup i vucibatina! A verovatno i pijem drogu...

X: Dobar dan, cestita seoska bako...
Baba: .... (ignore)

sledeci dan:

X: .... (ignore)
Baba: .... (ignore)

dan nakon:

Baba: Onaj tvoj deran je jedan nevaspitani djilkos!
Moja Baba car: Moje unuce je zlato, ne da njega baba!

   

Isti

Reč u rečenici koja bi, u svim svojim varijacijama, trebalo da istoj pridoda dozu emancipovanosti čoveka koji govori nešto sagovorniku, gde isti zapravo istom istinski iritira istog.

Primer nemam, jer isti nije potreban.

   

Vukajlizmi

Fraze koje se često koriste na sajtu vukajlija.com, a pronašle su upotrebu i van njega.

- Uuuu dobra nam komšinica sa trećeg, uf, uf! Ona jebe!
- Dobra je ali nije za odabrane...

   

Baksterke

One ogromne naočare za sunce koje žene nose, koje im prekrivaju pola face. Onako ogromne i kockaste, deluju ko muvlje oči.

Ime su dobile po naučniku Bajksteru Stokmanu iz Nindža Kornjača, koji je postao mutant sa glavom muve.

- Ej, Simo!
- E, Sanja, ćao! Šta ima?
- Nećeš ni da se javiš?
- De da te prepoznam kad nosiš te Baksterke, pola face ti se ne vidi!

   

Moj veliki drugar i prijatelj

Svi na estradi seradi međusobno. Koja god bre baraba da progovori, odma je veliki drugar i prijatelj sa onom drugom barabom koju pominje. Pa dal je bre moguće? Dobro, osim možda Željka Šašića i Lukasa, jer mu ovaj oteo ženu, pa onda oni kažu moj bivši veliki drugar i prijatelj. I da, svi su oni pili s Tomom Zdravkovićem i baš njima je rekao neku tajnu iz života. Ove što su mlađi, njih je Toma ljluljuškao u krilu i davao im krišom pivo pa su i oni izrasli u boemčine ovake, velike drugare i šarmere. Da, i šarmere jer svi su stari šarmeri, a jedinica šarma je jedan Era (1€), pošto im je on najšarmantniji, odnosno najveća budala.

- Recite mi gospodine Baljaga kako je došlo do saradnje između Miloša Bojanića, vas i Đorđa Balaševića?
- Pa mi smo stari drugari još odavno, Miloš je zaljubljenik u oldtajmere kao i ja, a i Đole mora da zaradi nešto, Olja mu larma tako da...
- A ko je došao na ideju da se album nazove Dim, prašina, slina, Bojanić Miloš i Mali Iđoš?
- Pa tu ideju dao nam je naš stari drugar i prijatelj Bora Čorba dok je pijanom Džeju njegovom starom drugaru i prijatelju, a i našem starom drugaru i prijatelju gurao glavu u sneg.

Pesme je inače pisalo Patalo, šta god to bilo, koji je naš stari drugar i prijatelj.

   

Andrak

Ono što služi za ovo, a ide u ono, što je sve deo veće celine koju ne znamo.
(Nešto što je nedefinisano, al' nam obično treba do koske. U 95% slučajeva ima nemačko ime tipa dihtung, kuplung, ahtung, itd.)

-Vrati mi onaj kurčić, ne radi mi više ovo.
-Šta da ti vratim? Šta ne radi?
-Ama bre onaj andrak, znaš što si uzeo?
-A toooo. Pa što ne kažeš lepo odmah?

   

Uraditi Sub-Zera

Pogoditi partnerku ejakulatom nakon čega ona ostaje nepomična odnosno zaledjena usled zaprepašćenja ili straha da će se sledećim pokretom još više izmazati. Potez isto kao i bacanje magije sa Sub-Zerom mora da ima besprekoran tajming da se ne bi savila ili postavila blok. Nakon uspešnog zaledjivanja najbolje leže aperkat, ali to je već stvar ukusa.

   

Žena sa tetovaže

Žena čije ime nikom ne spominješ. Ljubav koju su pre četvrt veka skrio ispod kože i zelenog mastila. Kada te unuk pita: Deda Radoje, je l' to baba Milunka na slici? samo klimneš glavom i po ko zna koji put osetiš svaki ubod šnajderske igle u ruku. Koja kurčeva tvoja baba?! Džabaiso sam ti dva 'ektara što mi dao pokojni tast čim sam je doveo, ljutito pomisliš u sebi, pa ti opet bude žao tvoje Milunke, jer ona mučenica nije ništa kriva. S' jeseni kad pečeš rakiju pustio si tranzistor da ti buni, čuješ Šabanovu pesmu sa njenim imenom, pojačavaš ga do daske, za'vaćaš prvenac i uz krčanje pesme koja ti cepa grudi sipuješ ga zavrat. Trebaju ti ta 28 grada više nego ižednelom voda. Da utrniš, da ne osećaš više ove igle dušu što ti bodu.

   

Vepar za priplod

Životinja koja se verovatno rađa kada Bogu prodje tiket čim je nagrađuje tako blaženom sudbinom. Dok ostali pripadnici svinjske populacije žive da bi bili zaklani, vepar za priplod, bukvalno, živi da bi jebao. Veliki, debeo pred njega uvek kukuruza, jer se dosta i troši. Kada bih bio neka životinja bio bih on, ah što nisam vepar! Ne razmišljaš za hranu - uvek te čeka, ne razmišljaš o svojoj deci koju svaki dan praviš svojim burgijastim kurcem. Samo jedeš i jebeš, ah što nisam vepar! Vole te svinje, a i gazdarica te ponekad pomazi, a ti voliš da te šašolje, ah što nisam vepar! Ne moraš da ga vadiš kada ti je naslađe, već u ekstazi puniš jedre nazimice, dok domaćini gledaju i navijaju za tebe: Jebi, vepre! Puni, vepre! Napravi nam prasiće!

   

Šta gledaš, koji kurac?

Ono što pripadnica lepšeg pola, uputi drugoj pri poseti erotic shop-a.

   

Duet Bajage i Željka Joksimovića

Ovo bi verovatno bila najbesmislenija pesma ikad.

Jupiter

(Počinje Bajaga)

Jupiter je peti kamen
Reci gde si, saću banem
Da l' je Sudan il' bandera,
Podgorica, baba sera

Helikopter, ovo dirljiva je pesma
Uložak, terazijska česma
Sve u svemu vetar duva
Ljubav se u meni kuva...

(Željko, refren, čuju se frule u pozadini)

Jupiter je planeta
Malena to ti smeta
Sa juga duva vetar
Neće ti pomoći ni Sveti Petar

Jer Jupiter je planeta
O malena to ti smeta
A vetar i dalje duva
U srcu tugu mi čuva

Pa sve x2...

   

Legija časti

Obaveštenje da će sledeću turu da obrne Milorad Ulemek.

takmičenje u strajizmima na vebsajtu duhovitog sadržaja Vukajlija

   

Šerpa za kokice

Sredovečna tetka među šerpama, ne još propala da je krpe kalajdžije i cigani mada to se ne radi više odakle izvukoh sad to, a opet ne ni mlada delimano pička nafurana sređena među šerpama na koju se diže svaki lonac.
Ne mora baš da se pere posle svake upotrebe onako, masna, mutna ali draga daje poseban šmek kokicama zamašćenim, posoliti dosta, neki stavljaju i vegetu, ja sam protiv.
Ehhh a nekad se u njoj kuvale sarme samo za slavu pa se onako šepurila podgrejavajući i mameći vode na usta, a danas se u njoj koka omladina kukuruzna sirotinjska ali ona se pomirila, bitno je da radi i dalje, da se šljaka, da učini deci neki put, samo ne penzija memljiva u donjem delu sudopere među paučinom ili ne daj bože u šupi nekoj, garaži, ostavi, neće ona, ko Žarka, neće još u penziju, nek se i koka i masni bolje to nego da prazno odjekuje mrzeći se sa tvrdo zaklopljenim poklopcem.

Ima i onaj kućni aparat i ok je to samo što kokice imaju onda ukus ko stiropor posoljeni inače je ok, pa ok vam je ovde, ok, baš ste lepo sredili, el se puši ovde, ne? pa ne volimo baš, a ok, ok to je ok, evo gasim, nisam ni upalio, evo me na terasi već.

   

Nemam predstavu

Odgovor bilo kojeg od braće Trifunović kad ih pitaju šta traže na protestu.

   

Rambo

Onaj što nije bokser, nego obori helikopter strelom.

   

Tviks

Politička scena Srbije

"...svaka je imala potpuno drugačiji pristup, levi tviks su prelivali karamelom dok su desni tviks polivali karamelom..."

#169
+19977
199
definicija