Prijava
   

Ona je dobra, samo vi to ne shvatate

Ne baš najomiljenija devojka u vašem društvu. Za druge samo prepotentna likuša, biće koje nije vredno pažnje, a za vas je zapravo sve. Jedini koji može da istrpi njene hvalospeve, da se nasmeši, ne zato što je duhovita, nego zato što znate da je i ona ranjiva. Da njena potreba za pažnjom proizilazi iz straha od samoće, koje je i vama dosta. I tako se smeškate, pomalo njoj, pomalo sebi, znate da je ona upravo osoba kakva vam treba, ali avaj... Valjda nije suđeno, pa vas nekako nenamerno povredi, da i njoj bude žao, ali opet ona se boji osećanja, ona ima najlepši osmeh, ali uvek nekako tužan. I onda samujete, ne želite drugu, a i da želite verovatno je ne bi ni bilo. Ponekad zazvoni telefon, znate da nije ona, a opet nadate se, pa nekako i ne žurite da se javite. Šetaš tako neobrijan, neočešljan, na neka mesta kojima inače prolazi, a znaš da je nećeš ugledati, da neće doći da ti odagna tugu. Posle nekog vremena, šetate sa drugovima, kada slučajno naiđe ona i prođete tako oboje šuteći, sa tužnim osmehom. Prijatelj vam zamera što još patite, a samo vi znate da je ona dobra, ali mnogi to zapravo ne shvataju.

   

Posao u Srbiji

1. Treba dobro zaradjivati
2. Uzivaj u poslu
3. Samo da je legalno

Biraj dva od tri

   

RIL vs. FEJK

Dve reci koje postaju sve popularnije kod danasnje omladine, pogotovo kod postovalaca odredjenih muzickih pravaca : rok, rep, metal...

Pojedinci sebe smatraju RIL baticama (apsolutno posvecenim i slepim vernicima) jer :

1. Oblace siroke pantalone, stavljaju kackete preko marama, srebrne priveske... (RIL reperi)

2. Oblace crne majce sa aplikacijama AC/DC, nose lance na farmerkama,imaju duge i masne kose, pricaju tako sto otezu reci na neki svoj lenj nacin, stalno pokazuju "peace" ili "djavolje rogove"...(rok, metal)

3. Imaju dredove , motaju gandzu 24h i ne kupaju se nikad (rege..)

4. Furaju brze naocare, istripovane frizure i gutaju LSD kao pepermint (rejv, tehno...)

(ne zeleci da pljujem pravce muzicke, jer neke i sam slusam, ovo se odnosi na pojedine postovaoce ovih muzickih pravaca koji nalaze za shodno da odlucuju ko je FEJK , a ko RIL)

HIP-HOP zurka

RIL reper: Tebrex, sta ces ti ovde? Pa ovde se ne pusta The Game, West i ekipa...ovo je underground baticeeee!

Lik: Ortak mi pusta muziku ovde , a i volim da cujem nove stvari nekih manje poznatih likova.

RIL reper: Tebrex! Pa sta si onda obukao starke i kosulju? Koji si FEJKER!!

Lik: Kakve veze ima sta nosim?

RIL reper: Pa brate, vidis da nas je 99 posto ovde obuceno u fazonu- siroke lone, lanci, kape...Ne mozes ovde da dolazis obcen kao neki FEJK madafaka..

Lik: Ok...ovaj, idem do sanka da uzmem neko pice, pa se vidimo.

-POLICAJCI, DOKTORI i VOJNICI SE UNIFORMISU ZATO STO MORAJU.
-BUDALE SE UNIFORMISU ZATO STO MISLE DA IH TO CINI BOLJIMA.

   

Jezivi komšija

Svako je u svom detinjstvu imao nekog jezivog lika u komšiluku koga se plašio. Imate 5, 6 godina, igrate se na ulici, kad nailazi On. Čupav, zapušten, ogromna neuredna brada, izgužvana odeća u kojoj ga stalno vidite, prazan i izgubljen pogled, kao da ne primećuje ni vas, niti bilo šta oko sebe, lagano se kreće, deluje poput neke prikaze. I čini vam se da bi prošao kroz vas da se ne pomerite. On se približava, sve prestaje, svi stojite i gledate ga sa strahom dok prolazi. Zatim zvučno odahnete kad ode i počinjete da nagađate šta je s njim. Niko ga nije čuo kako priča, možda je bolestan, možda je manijak...a nikako da shvatite zašto vaši roditelji za njega kažu da je dobar dečko.
Posle prođe neko vreme, prestali ste da ga viđate, porasli ste i prepričavate s društvom kako ste se plašili dok ste bili mali i nikad niste shvatili ko je on i zašto je bio takav.
Onda završite srednju školu, upišete fakultet, provedete u studentskom domu nekoliko nezaboravnih godina, sve dok ne postanete apsolvent i na kraju rešite da prekinete zajebanciju i vratite se kući da spremite te najteže ispite koji su vam ostali. Navalite na knjigu i učite mesecima, ispit za ispitom, jer nemate kintu, a mator ste konj. Sve slabije izlazite, učenje vas mučno isrpljuje i sve drugo osim knjige vam postaje nevažno. Ne sećate se ni kad ste se poslednji put videli s društvom.
I onda jednog dana kad ste napravili pauzu i izašli na vazduh, prolazite pored nekih klinaca u vašoj ulici koji su u međuvremenu porasli i čujete kako vam šapuću iza leđa: "Eno ga onaj jezivi!".
Dođete kući, stanete pred ogledalo, pogledate svu onu kosu i bradu u koju ste zarasli poslednjih meseci i vidite onog istog tipa kojeg ste se plašili dok ste bili mali. I tek tad vam postane jasno...

   

Na kurcu te nosam lik

Specifično stvorenje koje će na svaki pokušaj izgovorene rečenice upasti bar nekoliko puta sa domišljatom rimom.

1: E tebra mogli bismo u Niš.
2: Šta ćemo u Nišu?
1: Apiš me za pišu.
____________________

1: Aj' nešto da stavimo pod zub.
2. Ajde.
1: Gde ćemo?
2: Da ti ga mećemo!
1: Ne ozbiljno, ajmo u Gud fud.
2. Sedneš mi na mud.
___________________

1: Halo.
2: E brate gde si?
1: Evo me, blejim kući.
2: Što blejiš kući kad ti ovde može ući?
___________________

1: Je li, taj Džoni Mladenović, odakle ga znaš beše?
2: Ma neki ortak iz kraja...
1: Sedneš mi na jaja!
____________________

1: Juu matori, ajd' da uzmemo onu kremu za sunčanje što prodaje lik za smešne pare.
2: Batali bre, vidiš da nije krema nego neko jadno ulje.
1: Srčeš mi iz bulje!

   

Narod nema 'leba da jede

Razlog da se ne radi ama bas nista.

Narod nema 'leba da jede, a ti tu pises definicije.
Narod nema 'leba da jede, a oni organizuju parade.
Narod nema 'leba da jede, a ti si bas resila da uspes u zivotu.
Narod nema 'leba da jede, a ti tu pises pesme.
Narod nema 'leba da jede, a ti bi da se jebes.
Narod nema 'leba da jede, a ti bi u provod.
Narod nema 'leba da jede, a ti zderes k'o nezdrava.
Narod nema 'leba da jede, a ti bacas hranu.
Narod nema 'leba da jede, a ti ides na more.

Ajd' nadjite neku sisatu sto moz' cel narod da podoji, pa da izvadimo ruke iz dupeta i ipak radimo nesto!

   

Realan holivudski akcioni film

I vrapci na grani znaju da akcioni filmovi iz Holivuda obiluju mnoštvom nadrealnih akcionih scena tuča, pucnjava, trka automobilima i sl. Ono što sa druge strane stoji jeste da na to treba pogledati i iz drugog ugla i šta bi se desilo i kakav bi prijem kod prosečnog gledaoca imali filmovi kada bi bili realni do tančina.

Za glavne junake uzmimo neke do poznatih "akcijaša", Švarceneger, Stalone i Vilis.
Oni su panduri u penziji i vraćaju se svom poslu radi najtežeg zadatka do sada, treba da razbiju narko lanac iz Kolumbije. Odlaze u policijsku stanicu i dobijaju zadatak, odlaze u mafijaško leglo i spremaju se da pokore kriminalce.
Uleće Vilis, ubija jednog Kolumbijca, kreće da izgovori duhovitu opasku ali u tom trenutku jedan krimos ga kokne iz šmajsera! Uleće Stalone, staje u zaklon, krimosi pucaju a on puca bez gledanja preko glave, jedino što pogađa je rep mačke koja se penje po nosećoj gredi. Pokušava da dozove Švarcenegera ali ga ovaj od buke loše čuje i umesto "Dodaj mi šmajser" Švarceneger čuje "Dodaj mi pajser", uzima pajser iz kola i dolazi, istog trenutka i njega upucaju. Stalonea opkole i upere pištolj u njega, on kreće da savlada ovog što drži pištolj ali lik koji stoji sa strane ga izrešeta iste sekunde.
Završna scena, kolege u svečanim uniformama prisustvuju ceremoniji sahrane trojice veterana.

   

Zamisli da si ti buba i da tebe neko tako drži!

Pokušaj neke dobrice, najčešće pripadnice lepšeg pola da iz vas izvuče trunke milosti prema nekom stvorenju koje ste uhvatili posle mukotrpnog dvominutnog lova i koga planirate da, posle dvosekundnog suđenja u skladu sa konvecijom o suđenju insektima (Sa' ću da ti jebem mater!), pošaljete u večna lovišta (ili da vrati pozajmljene atome zemlji, ukoliko je reč o bubi ateisti).

Momak: (Drži u ruci svoj dragoceni plen, kućnu muvu. Razgleda je pažljivo. Kao da će je pojesti. Razgleda svaki deo njenog tela, noge, krila, buljave oči, šare na leđima. Maločas vešta, prkosna, sletala je sa jednog njegovog uha na drugo, a sad' tako jadna, bespomoćna, ceo život joj zavisi od palca i kažiprsta njenog dželata. Samo jedan malecni stisak i nema više sletanja na ljude, govna (sinonimi za optuženog), nema seksa na zavesama, ostaje samo praznina ispunjena bolom).
SA' ĆU DA TI JEBEM KEVU!
Devojka: Nemoj! Mukica! Zamisli da si ti muva i da tebe neko tako drži!
Momak: Zamišljam... (Pljas, muvin život se gasi u trenu, čuje se samo zlokobno smejanje mladića)
Devojka: Stoko!

   

Ja nisam takva

Devojke koje su od tabu - teme neobaveznog seksa napravile anatemu. One patrijarhalno - konzervativnije će dati prvi put tek u braku, a ona blaža varijanta tek nakon godinu i po dana veze. One ne tvrde pazar, one se na pomen seksa uvrede, a reči poput pička, kurac i sličnih ih dovode do užasavanja.

- Marina..
- Ni da čujem! Upravo si upropastio dva meseca savršene veze!
- Mari, nema u seksu ništa loše, razumem ako si nevin, biću pažljiv, neće te boleti.
- Jeste, pa posle Marina kurva!
- Alo nije devetnaesti vek, niti bi te spalili na lomači, niti ću da pričam okolo.
- Miroslave preterao si. Hoću da idem kući, zovi mi taksi.
- Marina pravo si dete! Tvoji su tebe u tim godinama već učili da vozi bajs, misliš da oni nisu pre braka? Jebote ti još uvek misliš da je ona stvar od sapuna i da će se istrošiti!
Prostačino! Moja majka je poštena žena! Taksi, ODMAH!
- Ma da se teraš u pičku materinu, zovi taksi sama! Jednog dana, kada budeš matora, ružna izborana baba, biće ti žao što se nisi jebala pre tridesete! Zbogom!

   

Periodni sistem Elemenata

Ono što bilderi progutaju pre nego što odu u teretanu.

   

Sastanak kućnog saveta

A komotno se može reći i ubijanje vremena i idealna prilika da se komšije medjusobno podžapaju,naravno oko gluposti.Takodje,skup različitih karaktera i prilika da na površinu ispliva samoživost ljudi.Na kraju se i zaboravi tema o kojoj se raspravlja.

Predsednik saveta:Prva tačka dnevnog reda-popravka lifta!Bili su ljudi iz servisa i svi treba da damo po 500 dinara.

Komšija 1:Ja nedam!Meni lift ne treba ja živim na drugom!

Komšija 2:Pa znači lift treba samo nama sa dvan'estog!?A kad si unosio krompir iš'o si liftom,a!?

Komšija 3:Jeste,jeste,ja ga vid'o!Još vrata potkočio džakom,držo lift dva'es' minuta!

Komšija 2:Šta si ti vid'o,tako ćorav!Vid'o si mo'ega!A nisi vid'o kad ti ženu dovez'o onaj sa punta,to nisi vid'o!?

Komšija 3:Čiju ženu dovezli s' punta!?A tvoj sin kad pusti one drekavce sve se trese!Da se bar neka reč razume,nego samo neki siluje gitaru!A ćerka kad ti dodje u 4 ujutru,samo štikle zveče kroz hodnik!

Komšija 2:Ćerku mi ne diraj majmune!

Komšija 3:KO majmun!?Dodji ovamo,da ti ja....

Posle 5 minuta razdvajanja.....

Predsednik saveta:Dobro ljudi a lift?

Komšije 1,2,3:Ma jebo te lift te jebo!!!

izlaze napolje....

   

Silver Testelone

Novi-stari junak, porno zvezda i san mnogih tetki...
Samo što se najpoznatiji likovi koje predstavlja ovaj glumac, u ovom slučaju moraju zvati Džo Nrambo i Rokibal Boa...

   

Rezervni igrač

Frajer kojeg skoro sve pripadnice slabijeg pola imaju u pričuvi. On je najčešće igrač u odbrani, specijalizovan za situacije u kojima njen gol treba braniti od pijanih napadača, od autogolskih tendencija nakon svađe s aktuelnim dečkom, ili jednostavno, od dosade subotom uveče.

Budući da je uglavnom još u podmlatku, svaku ukazanu priliku prihvata s ogromnom dozom elana i euforije i trudi se da što bolje iskoristi svaki minut proveden na terenu, u nadi da će jednog dana odigrati, možda, i čitavu utakmicu, sa sve produžecima i penalima.

Kao i sve rezervne igrače, najčešće ga možete naći na klupi, dok sa njom u naručju sanja da napokon postane vezni i dobije priliku da i on zatrese njenu mrežu. Kao i svi rezervni igrači, najčešće na klupi i ostari, i sa pivom u ruci sanja o svojim nekadašnjim trenucima obasjanim reflektorima, dok je ona odavno postala nečiji tuđi trofej.

   

Cinicni skot

Lik koji za sebe veruje da ima IQ 200 i koju svoju 'superiornost' iskazuje tako sto nipodastava sve divne zivotne sitnice koje se dese drugima. Ljubitelj fraze 'sta imas od toga'.

- Brate, zab'o sam defku dana na Vukajliji.
- I sta imas od toga?

- Najzad da i ovi nasi opet udju u Ligu Sampiona!
- Sta se lozite, jebo vas Partizan, sta vi imate od toga?

- Veceras nam je godisnjica. Rezervisao sam mesta u...
- Mnogo se lozis, takozvana ljubav su zapravo hemikalije koje... Hej, gde ces?

   

DM sms chat

Mesto gde najveći paraziti poreklom sa Balkana poručuju pesme i žele srećne praznike, rođendane, svadbe, sa'rane.

A : poydrav reyiji moze li pjesma cigance od mitra mirica
režija : NAZALOST NEMAMO TU, MOŽE LI NEKA DRUGA, VELIKI POZZZZZZ :) :) :) :) :) :)
B : Mojoj dragoj baki srecan 74. rođendan zeli Pera sa porodicom
režija : SREĆAN ROĐENDAN BAKI I OD DM EKIPE, IMATE LI MOZDA MUZIČKU ŽELJU?
C : Pushite ga delije, pichke smrdljive, govna usrana, Kleo majstore, jeste videli shta vam chovek uradi!!! aaaa pichke!!!
režija : :) :) :) :) :) :)
D : Madić, 36 godina, stanbeno obezbeđen, fakultetska diploma, traži srodnu dušu, 064 444 444 4 * 064 444 444 4 * 064 444 444 4*, molim bez cimanja, sms, mms!
Režija : :)
E : Alo bre ti majmune grobarski nemoj da ti slomim picku smrdljivu ajde reci gde zivis da dođem da ti pobijem familiju pizda ti materina ne opevana!!!!!!!!!!!
B : Mojoj baki pesma da su meni dadesetidve
rezija : Ta je već bila, moze li neka druga... pozzzzzzzzzzzzzz
F : Ovde Hilda iz Njemačke, bogata udovica, može li neka pjesma mojim unucima iz Bosne od Saše Matića.
rezija : Naravno Hilda, Saša Matić na listi samo za vas, VESELOOOOOOOOO :) :) :) :) :) :)
G : Kume daj sabana pa da umrem kad ga cujem. xd
rezija : Šaban je već na listi... :) :) :) :) :) :)
G : Kume daj sabana pa da umrem kad ga cujem. xd
G : Kume daj sabana pa da umrem kad ga cujem. xd
H : Kurva sa Zemuna, hot, napaljena, trazi nekog maccho muskarca za jednu noc hard sexsa. samo sms 064 111 111 1 * 064 111 111 1 * 064 111 111 1
I : sRAM VAS BILO STA SLUSATE! dAJTE DARKA LAZICAAAAAAAAAAAAAAAAA
rezija : Darko je vec na listi, imate li neku drugu muzicku zelju :) :) :) :) :)
J : Meni je danas brat poginuo na motoru, molim vas moze li pesma Ja vragolan i moj deda. :( :( :(
rezija : Jako nam je žao zbog tvog gubitka, saosećamo s tobom, pesma je na listi... VESELOOOOOOOOOOOOOOO.......

   

Cik-cak kretanje Knez Mihajlovom

Osoba se kreće cik-cak putanjom u Knez Mihajlovoj ulici kad hoće da izbegne promotere koji žele da mu uvale sezonske karte za pozorište, Ćirilka, čestitke za decu sa Kosova, za decu iz Zvečanske, za žene iz Sigurne kuće, ruže...

-Volite li pozorište?
-Joj, volim, ali student sam, nemam para. Znaš kako je...
----------
3m dalje
---------
-Želite li da pomognete deci sa Kosova?
-Joj, ja ne...
-Znači ne želite da pomognete deci sa Kosova?
-Želim, ali nemam....izvini kasnim na čas....
--------
3m dalje
--------
-Da li želite...
-I don't speak serbian!
-Do you want to...
-Ni engleski, bre!
--------
3m dalje
--------
-Ruža za damu?
-Kakva dama, derle slepo, samo imam dugu kosu!?

   

Ispranost mozga pjesmama

Neću govoriti o masonskim zavjerama i ostalim nagađanjima o pogubnom uticaju muzike na omladinu, već o jednoj mnogo benignijoj, i prilično smiješnoj pojavi. Naime, mnoge fraze i rečenice u jeziku, u našoj su svijesti postale vrlo jake asocijacije na određene pjesme, tako da kada neko pomene te fraze, čak i u ozbiljnom razgovoru, mi se vrlo često sjetimo pjesama u kojoj se te fraze pominju, što nam nakratko poremeti koncentraciju i prestanemo slušati šta nam sagovornik govori. I ajd sad reci da nam mozak nije ispran?!

Ortak: A šta da radim, čovječe, opet me oboriše na vozačkom, treći put izlazim, a nemam štelu, a nisam ni neku grešku napravio, mamu im njihovu...
Ja (u sebi): A šta da radiiiiiiim, kad odu prijatelji moji, kad ode djevojka na koju uuuuu bacam oči...
Ortak: Konjino jedna šta me tako gledaš ko debil, ja ti pričam da me ovi idioti jebu u zdrav mozak, a ti nešto tamo svoje misliš, boli te kurac šta ja pričam...

   

Nije-to-ništa lik

On je prošao sve u životu,u glavi ima enciklopediju Britannica a Wikipediu je otkucao sam,jebao je sve vrste,godišta i oblike riba (a mozda čak i likova),u školi je bio odličan i nedovoljan u isto vreme,vozio se avionom,brodom,spejs šatlom i brodom Enterprise,rukovao se sa Obamom a sa Putinom je zimus isao u lov na tigrove,prešao je GTA iz prve a PES ne igra s tobom jer je mnogo jak i neće da ti nabije kompleks,u Egiptu je našao faraonsku grobnicu i skijao je niz Mont Everest.Što bi se reklo,dečko u usponu.

-Čovece,danas sam umalo upao u šaht!
-Nije to ništa,ja sam u srednjoj propao kroz šaht i plivao u govnima sve do Dunava.

-E brate,jebali smo se u liftu!
-Nije to ništa,ja sam jebo u auto-mikseru,i to je jos bilo betona unutra.

-Matori,upoznao sam Anu Ivanović u Areni!
-Nije to ništa,ja sam prošle godine na Kubi jebao Šarapovu,a ove godine mi je Dementijeva pušila u svlačionici na Vimbldonu.

-Vozim ja danas za Novi Sad,kad me zaustavi pandur kod Indjije!
-Nije to ništa,mene je u Italiji zaustavila pandurka jer sam bez pojasa vozio 280 gde je dozvoljeno 120 i nije mi pisala kaznu,samo mi je rekla da usporim jer ima neiskusnih vozača.

-Brate vodio me juce ujak na voznju helikopterom!
-Nije to ništa,ja sam se zimus u Rusiji vozio nuklearnom podmornicom,a pošto moj ujak poznaje kapetana on me je pustio da upravljam dok smo pratili američki nosač aviona.

-Au jebote,sinoć sam jebao asistentkinju iz Matematike 3!
-Nije to ništa...
-Ma mrš bre u pizdu materinu!!!

   

Nemaš veze sa životom

Ono što čujemo u vrhuncu rasprave kada suprotna strana ostane bez argumentacije,ali ne želi da prizna da nije u pravu.

(sledi skraćena verzija jedne takve rasprave)

Ja : Zašto homoseksualcima ne bi dali pravo na brak ?
Moj otac : Zato što bi onda mogli da usvajaju decu.
Ja : Pravo na brak nema veze sa decom,to je zasebno pitanje.
Moj otac : Ma ti nemaš veze sa životom!

   

Evolucija prosečne štićenice sigurne kuće

Marija Petrović.
-Sa 11 godina u leksikonu koji kruži kabinetom fizike u lokalnoj OŠ označava Srleta kao slatkog,hihi. ( Srle puši,ima četiri keca na polugodištu i priča drugarima da će ćale da ga vodi na kurve ako da gol za petliće Grafičara za vikend protiv Balkana i to na Mirijevu)
-Sa 14 godina se kara sa Srletom na eksurziji u osmom razredu (ona prva eksurzija što nije izlet nego ima i jedno noćenje).Pre toga je pomešala simeks pelinkovac i siti vodku,napila se i povraćala po hodniku.Videla ju je profesorka mate i onda se uplašila jer joj ćale i muž od profesorke rade zajedno.
-Sa 16 godina vara svog trenutnog dečka Baneta Gedoru sa nekim likom na splavu.Bane Gedora saznaje sa svojim drugarima iz kraja/sa severa/sa juga
prebija dotičnog nesrećnika štanglom ispred Srednje Mašinske a Marija dobija svoj prvi šamar punim dlanom.
-Sa 18 godina definitivno raskida sa Banetom Gedorom jer ovaj ide u zatvor no pre toga uspeva da svojoj kolekciji lakših telesnih povreda doda i ožiljak od ugašene pljuge na sisi.
-Sa 19 godina drugi put abortira.Miću Felnu je mrzelo da ode do trafike po kondom i mislio je da je onaj što je dobio na bir festu prošle godine ,kad je išao da bije neke pičke što su mu cimale drugara, ispravan.
-Sa 20 godina se udaje.Peva Esad Plavi.Bilans slavlja od 2 dana,14 tuča,78 šavova,7 polomljenih šoferšajbni.
-Sa 22 prvi put beži kod roditelja sa klincem.Joca Pijuk zove pijan,preti da će se ubiti lekovima,govori da nikad neće više,da će pre ruku sebi da odseče nego da joj priušti još jedan bekend slajs u vrat jer nije bilo piva u frižideru.
-Sa 24 prvi put zadržana u bolnici.
-Sa 25 drži za ručicu klinca koji već treba u osnovnu i još jedno bebče u onom kengur sranju što se kači o vrat,rukuje se sa Veranom Matićem dok joj facu prekrivaju one kockice što stave kad priča neki pajdoman iz Drajzerove i apeluje na državu da izdvoji još para iz sredstava poreskih obveznika da bi se pomoglo slučajevima kao što je ona, koji su dale životu i zajednici sve a oni njima ništa.

#481
+6736
142
definicija