Prijava
   

Sklanjalica

Kladioničarski termin za olako propuštanje protivnika tj. očigledno prodatu utakmicu. Gospodski dogovor dva kluba gde nije bilo potrebe sudijskoj trojci uplaćivati letovanje u Paraliji, već su svi igrači na terenu učesnici naizgled ravnopravne borbe uz povremeno sklanjanje sa puta kod iole smislenijih akcija i usporene reakcije odbrane prilikom izglednih situacija. Primera radi, svaka dobijena utakmica Paće iz ugla Musavih i obrnuto.

- Šta svira ovaj sudija?!? Pa unakaziće nas!
- Ne brini, dobijamo ovo.
- Šta bre dobijamo, već imamo dva igrača manje.
- Ma vidiš da igraju sklanjalicu njihovi štoperi, jedan uvek vezuje pertlu dok smo mi u napadu, a drugi stoji ukopan i reklamira ofsajd pre nego što naši veznjaci i pomisle da dodaju. Tako smo i mi kod njih jesenas, 3 za 3 ti je ovo, neda brineš.
--------------------------------------------------
- Mare, jesil' ti beše jebao Milicu?
- Jednom samo, što?
- Pa je l' istina da ima istetoviran tribal iznad pičke?
- Nemam pojma, nisam je skidao, samo je pala sklanjalica ćega u stranu.

   

...spasava Božić

Retardirani sufiks za pregršt igranih i animiranih filmsko-serijskih ostvarenja koje za tematiku imaju Božićne i novogodišnje praznike. Iz sprdnje ih je zabavno turati i na sadržaje drugog tipa u vreme neposredno pre i posle sarmagedonskog perioda.

Nodi spasava Božić

Pepa Prase spasava Božić

Rambo spasava Božić

Sam u kući 2 spasava Božić

Rej Donovan spasava Božić

Vučić uneo badnjak u zgradu Predsedništva spasava Božić FOTO VIDEO

Bobi i Teo bez minuta spasavaju Božić

Božić Specijal 2019 Partizanke i Profa spasava Božić

   

Borovnica

Valjda jedini sok koji može da se pije ležećki. Zašto bi ih inače forsirali prilikom posete bolesniku.

   

Alaha mi, al gnjete

Izrazivni uzvik koji se govori na tekno ili nekoj drugoj partiji u momentu zvukovne ekstaze koju proizvodi Dj, kada nabrijava atmosferu ubitačnim ritmom. Porijeklo izraza datira još od ekspanzije elektronske muzike na ovim prostorima, kada su se ruralni likovi prvi put sretali sa tehno zvukom i ekstazijem.

Dj razvaljuje na nekoj tekno žurci u nekoj hali u predgrađu. Dvojica likova vidno nabobanih stoje pored zvučnika iz kojeg trešti glasna muzika i jedan pita ovog drugog:
"KO PUŠTA MUZIKU?"
"UMEK"
"ALAHA MI AL GNJETE"

   

Računari u domaćoj kinematografiji devedestih

Američki računari iz osamdesetih u ulozi statusnih simbola jugoslovenskih firmi devedesetih.
Ukoliko si na malom ekranu hteo da prikažeš firmu koja je uprkos sankcijama svetskih moćnika i dalje jaka i moderna, ispred sekretacice izazovnog pogleda i prostranog dekoltea, mora se naći računar.
Nebitno što je tu njegova funkcionalnost ravna funkcionalnosti aparata za espreso u erotskim filmovima, filmski radnici su ovim potentnim trikom gledaocima jasno kazivali upravo ono šta su zamislil.
Gotovo uvek je ugašen, da tehnički neuke glumice ne pojebu nešto, a pored njega pisaća mašina "olimpija" po kojoj crvenokose sekretarice zavodnički kuckaju.

Brkati Vukašin, već očajan, ulazi u detektivsku agenciju bez mnogo nade da će na takvom mestu naći prekopotrebno zaposlenje.
Videvši na stolu kompjuter, brk mu se nasmeši i nesvesno poče maštati kako će ove godine biti novca za Necinu ekskurziju, a što da ne i za izlazak na palačinke sa Lolom, a posle palačinki neko bi mogao biti i jeban.

   

Pišanje po grobu

Najviši stadijum mržnje. Onaj momenat kada se smatra da smrt bez obzira na kako je surov ili mučan način nastupila sama po sebi nije dovoljna kazna.

Takođe i najveća lična uvreda koja ne uključuje članove bliže ili dalje familije (majku, sestru, švecu, tetku, sve po spisku i td.)

- Je l' ti dosta mamu li ti jebem?!!
- Pišaću ti po grobu idiote!!! - pljuckajući zube u masnu baricu krvi.

   

Došli divlji - oterali pitome

Opšte mesto, jedan nadasve nadahnut, promišljen i odmeren zaključak jednog napaćenog, prevarenog, poštenog i dostojanstvenog građanina grada, jednog Starosedeoca tog carskog grada, te srpske Atine, te nove srpske Venecije. On je utučen, poražen, jer jednog dana samo su se ni iz čega pojavili ti prljavi varvari u obojcima jedva, čudnog izgleda i govora, koji, eh čuda, ne znaju kulturni značaj Savamale, KST-a, SNP-a, Limana i slično, koji ne znaju da gradski ide na svakih deset minuta i da pare možeš i na bankomatu da uplatiš, da je najbolja pica kod Bucka, a indeks sendvič kod Mirjane, i slično, da ne drobim dalje. Eh, ti prljavi varvari, bez novčića u džepu, dođoše u moj lepi grad, grad kulture i umetnosti, sišli s neke čuke, i potrudiše se da iskoriste svoju jedinu šansu, upisaše škole i završiše ih bolje nego moje dete lepo starosedelačko krvi čiste kao dunavska voda, koje voli malo da srkne na nos i da pravi probleme u gradu, ali je dobro dete u duši, onda dobiše posao odmah u struci jer su se učlanili u stranku, tu prljavu stranku što nam je uništila grad, eh šta je bitno što je naftaški smer završilo to kopile varvarsko i što ima prosek 9,72, znam ti ja tačno ko je njega zaposlio, onaj Sarić što je tu već trijes godina. Kako misliš ko je asfaltirao ovaj grad?! Ma neki bre Lukić, Marić, Brkić, Nikolić, Kovačević, dobri, pošteni, radni ljudi (prosečna bosanska prezimena - prim. aut.). Kad sam rođen? Pa u leto 1972. tu dole odmah ispod Fruške, u Staroj Pazovi gari.

"Ovaj grad postaje katastrofalan za život! Odavde zaista treba bežati. Koliko je Novi Sad bio miran i lep grad, sad je prljav i skrnav, a kriminala i haosa na svakom ćošku."
- nepoznati autor (starosedelac - prim. aut.)

   

Sveže opran patos

Da su u XIX veku postojale debeljuškaste tetkice koje su prale pločice na javnom mestu Dostojevski bi verovatno rekao da svi ideali ovog sveta ne vrede suze jedne debeljuškaste tetkice. Tužna i srceparajuća scena je gledati ovu, verovatno majku nekoliko dece, kako sa melanholično pognutom glavom gura mokru krpu po patosu, besciljno, mislima i fizički daleko odsutna. Šta li misli, samohrana majka, detetu njenom treba novac za užinu u školi, na pijac svratiti kupiti 2 glavice crnog luka za čorbu, treba srknuti nešto, ova zima biće jako hladna valjalo bi uzeti nekog ogreva, jeftinije nešto naći. Drugo dete je jako bolesno već nedelju dana ne ustaje iz kreveta, oni lekovi ne pomažu ništa a skupo ih plaća... jadno dete. Samo da ovaj bol u levom kuku prođe pa ću moći da radim i drugi posao... da onda će sve da krene. Gadno boli al trpi. Proći će, uvek prođe. I ona sestra njena iz Nemačke mogla bi neki dinar da pošalje ko da joj nikad valjala nije. Šta su ti ljudi, ode tako, ima svoj život i zaboravi na najrođeniji rod. Majka se u grobu prevrće. A otac? Otac stari joj na samrti, sigurno sad puni pelene govnima. Kad će da umre? Da olakša i sebi i njoj. Te pelene smrdljive uhh.

I onda dođeš ti dasa i izgaziš po mokrom tragu upravo prebrisanom. To radiš rabe božji? Mrzi te da sačekaš 2 minuta da se osuši, je li? Pa pička ti materina majmunska.

   

Lipov kurac

1.Produkt neposlušnosti prema roditeljima

2.Posledica preteranog kurčenja

1.
-E brate jel si se čuo sa Ivanom,ja ga nisam video od 2 godine srednje,jel je živ uopšte??
-Dobro je al' je mnogo propao,ispisao se iz srednje,našo neku profuknjaču,počeo da pije i da kocka tuga
-Da je slušao ćaleta imao bi lep život a nebi se posadio na lipov kurac.

2.
-Auu brt ko te toliko razbucao?
-Ispali neki problemi u gradu,ja mangup pošo na njih troicu pa dobio lipov kurac.

   

Istina, ali ne i poenta.

Najzipovanija verzija apsolutnog i nenadjebivog izraza za argumentovanje. Seksaliti. Ma, ŠAH-MAT!
Ali, NE bilo kakav, bilo kome, u bilo kom trenutku.
Ova slovna konstrukcija je ipak sačuvana za gospodu specijalne vrste.
One koji bez previše razmišljanja upijaju samo istinu čitajući ili gledajući neki snimak. Bez shvatanja poente zbog koje je tekst/video načinjen.
Dobro rođeni, prokljuvismo da na sajtu šaljivog sadržaja Vukajlije, obitavaju mićovani, faktardi i ostale podvrste. Istina, ali ne i poenta.
Istima da kažeš sunce je plavo, sledi kontra-napad kakav ne igraju ni Jorgandžije posle branjenja u svom kazanu čitavih 11 minuta protiv Kraljevskog kluba. I naravno završnica u budak stilu JESTE SUNCE JE PLAVO.

Telegraf
Na današnji dan 15. aprila. 1989 godine gospodnje, na snagu je stupila pobuna na Tjenanmenu. Predvođena studentima iz Pekinga.
Prisetimo se momka o kome se dan danas ništa ne zna, koji je samoinicijativno stao ispred kolone tenkova. I tako dokazao da ima muda čvršća od Supermenove građe, i veća od Gudurićevih u trenucima visoke neizvesnosti.
(FOTO) (VIDEO)!

Komentari(klik, skrol)
.
.
BabyGirl
Svaka cast momku, treba mu dici spomenik za ovo delo!!
Komentari:0 Sviđa se:18 Ne sviđa se:5

MloxavKurchina88
Brawo za junosu, nek mu popushi armija!
Komentari:0 Sviđa se:11 Ne sviđa se:1

StavrozWOT
Halo, kakve su ovo drndalice, pa ovo su teski gusenicarsko-prelazeci T-58,3XZ tenkovi.
Da je krenuo ovaj tenk da gazi ovog kosookog, on bi samo morao da legne i da pusti
da ovaj predje preko njega, usled velike razlike izmedju dna tenka i zemlje.
Komentari:23(klik skrol) Sviđa se:89 Ne sviđa se:5
.
.
.
Marko2005
Takoje , pisu gluposti .

SvemirskiGuzniIscurak
GLUPI ZUTACI PREVARE ODUVEK BILI.

SholtyMolty
@MistyWOT. Istina, ali ne i poenta. Glup si.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
YouTube(klik)
Search: Mali ALEK.

Aleksandar Vucic promotivni spot...(Klik)
Dobar dan gospođa Nado vraćam Vam knjigu "Đulići" jerbo uvek održavam svoju reč

Komentari(Klik, skrol)
.
.
.
Lazo.Blejac
Ovaj zajebava narod, moramo srusiti vladu! umri pickoustii!

Corleone
Kakav glupan, ajde idi nosi tange ribo jedna!1

VucicuPickousti
Ne mogu da verujem sta su moje oci dozivele da vide, posle 25 godina vracas knjigu i odrzavas rec. Vesanje ti ne gine!
Komentari:1(klik) Sviđa se:569 Ne sviđa se:6
.
.
Hajduk SKANKO!
@VucicuPickousti "posle 25 godina vracas knjigu"
Istina, ali ne i poenta...

   

Moderatori

Znajte da ste fukare zalutalih srca, neopevana onlajn mafija i zlorabotnici nad slobodom izražavanja. Bezosećajna bagra, sputavači našega kreativnog dela. Da sam malo nevaspitaniji, nazvao bih vas fašistima, ali neću. Nek vam je na čast svaka vaša akcija, a i njutnovska reakcija!

Vi! Vi, nejači što sisate mleko iz dugmeta za brisanje definicija, pa nek vas je stid do centra glaksije i nazad! Nek vas je stid što navlačite pod čaršavom skrivenih namera gnev nas prostih i smrtnih na se! Ni suzom da nas udostojite kad pokopate i groblju na vlast prepustite kucanu reč. Jezgrovitu reč, koncentrisani vrhunac jedne internet-sesije. Setite se Van Goga i njegovog, za života nepriznatog, doprinosa. Zar neće duh neke, od lanaca moderacije otrgnute defke zaživeti kroz par godina, par decenija, par milenijuma? Pomislite li ponekad da, eto, niste dovoljno kulturno, kritički i stručno uzdignuti i opskrbljeni dovoljno jakim leksičkim aparatom da baratate izlivima naše proste, ali i čedne proze?

Pored svega, pozdravljam vas ja. Bez zlih namera, hejtova i vređanja, bez afektivno stisnutih dugmića i klevetničkih sastava. Doći će vreme loših autora, a do tada uživajte u svojoj strahovladi, ali se osvrnite oko sebe ponekad. Možda loš autor vreba iz čamotinje neelokvencije, i spreman je da vas strgne sa rotirajućeg prestola s koga se logujete na grandioznu objedinjenu mrežu.

   

Posteri

Opcija čije su uvođenje na ovaj sajt sigurno izdejstvovale neke humanitarne, nevladine organizacije. Cilj je bio jasan. Omogućiti i mentalno opičenim da nabudže koji plus. Dovoljno je dobro proučiti maršutu "Google - funny pictures" i u biznisu ste. Za teže obolele se preporučuje da jedno vreme gledaju od svojih naprednijih kolega i rokaju im pluseve, dok i sami ne uđu u štos.

Slika gole pornićarke.
Tekst - Džena Džemson voli masan kurac.

Komentari:

1. Hahahahha, Džena, hahahaha, masan kurac, joj umirem... +++++++
2. Care, brate, pokido si. A ovu Dženu bi jebo. A tebi plus.
3. Joj sudbino i živote... O zašto može samo jedan plus? ++++++++++++++++

   

Pustinjski cigani

Iračani,Sirijci,Iranci,Jordanci...

-Jel si čuo da otvaraju nekoliko novih izbegličkih kampova kod nas?
-Ne razumem šta će nam ti pustinjski cigani kao da imamo malo ove naše domaće gance.

   

Dva ispita

Nedostižna granica izmedju ex studentkinje, sada frustrirane domaćice, i akademski obrazovane gospodje.

   

Titorijal

Detaljno objašnjenje kako se nekad (još u vreme "one" države, i Druga Maršala) živelo.

Za dobar Titorijal se obratite najbližem Jugonostalgičaru.

   

Kvočka

Sijalica od 250W koja se postavlja u pilićarnik dok su žutaći mali. Da ne bi jednodnevni pilići stvarno postali jednodnevni i pocrkali istog dana kad ih doneseš, okači im se ta sijalica da glumi kvočku i greje im pernata dupenca dok ne dorastu dovoljno da se ogreju na kakvom grejnom telu tipa roštilj ili šporet.

- Spale, što se znojiš toliko? Nije valjda da ti je prevelik talon?
- Ma jok brate, nije neka kinta, nego mi smeta ova sijalica...
- Koja?
- Ova brate iznad stola, ubi kol'ko greje...
- Pa nije ni čudo kad je Laki stavio kvočku, garant je pilićima stavio onu štedljivu...

   

Ostavljanje cigareta

Najbolji način za ostavljanje cigareta je da cigarete ostavite na nekom vidnom mestu. Preko dana na stolu, a noću pored kreveta.
Sa ovakvim pristupom više nećete imati problema sa nalaženjem istih.

   

Zastava Japana

Zastava kojom, ujutru sa kućnog praga, maše ciganski mladoženja nakon uspešno provedene prve bračne noći, uz opšte oduševljenje svih prisutnih.

-Ava kari, majketiga ciganske i pravi šuneli, sa'će izađe Sandokan sa čaršafče.

-Dik, dik, šta ću pravim šuneli, nema ništa od japansku zastavu ja sam mu jebao Kasandru prekjuče.

   

Kurac ne drzi dok pisa

Vrlo samouveren covek

J:Brate jesi video onog lika,sto 'e isilovao tiket
A:Ce da padne
F:Si ti lud on kurac ne drzi dok pisa

   

Natraške ili natračke

Naopako, kako to imaju običaj da kažu Vojvođani, provlačeći reč trag kroz neku izvitoperenu palatalizaciju.

- Moram nešto da pitam, ali da me ne zezaš.
- Pitaj.
- Da li mnogo boli kad te spava od natraške?
- Samo prvi put. Mada, ne znam ti ja to. Nisam nikad probala.

?
+722
38
definicija