Prijava

Moj bratanac. Sad pribavio i nekakav sertifikat bodibilding i fitnes operativni trener. Ne smem ni da pomislim za šta mu to treba :) +

Kažu, došao novi vlasnik koji se u duhu tekuće politike i društvene stvarnosti orjentiše na vraćanje korenima Vukajlije. Kako je Vukajlija prvobitno zamišljena kao rečnik slenga, taj je bukvalista ukinuo objavljivanje postera i reakcija. Sad smo neki ostali na tom sajtu zlopateći se sa potragom za novim izrazima ili drugačijim definisanjem ranijih. A potajno očekujemo da će onaj novi vlasnik ukapirati da nije progres ako umesto sijalice upališ sveću. Da će vratiti postere i reakcije.

Baš interesantno kako jedno asocira na drugo. Mene recimo na seks asocira zadnje sedište auta. Malo je neudobno ali posluži.

Interesantno, produhovljeno, književnički +

+ U ime solidarnosti sa čovekom koji više voli da kači postere i reakcije, kom krugu i ja pripadam (nema ga nešto bombaš da mi se podsmeva: "hahaha posteraš u duši"). Mada je mogao i minus jer ne mogu baš da se složim sa konstatacijama u objašnjenju i primeru definicije. Kao i kod postera i reakcija i ovde ima svega i svačega. Ali i dobrih stvari.

Jeste, sada vidim. Problem je u tome što sam pretraživao po izrazu "Ti znaš..." a ne po izrazu "Znaš me..." I nisam našao. Taman sam se obradovao, kad ono mućak :) Ništa, obrisaću je da uštedim trud modratoru. Hvala što si mi skrenuo pažnju. Pozdrav.

Dragi prijatelji, želim da podelim svoju radost sa vama zato što ste mi ukazali poverenje. Naime, olako smatrajući da primer nije obavezan, ja sam kod dobre definicije i objašnjenja "Kontraemancipacije" preslikao primer sa Tarzanije. Reakcija je bila žestoka. Nadjoh se medju plagijatorima. Samo što sam olako mislio da primer može da se da i iz života, ili sa nekog sajta, kao citat iz knjige i sl. Posebno su me zaboleli komentari onih koje cenim: Komentar Mlade Partizanke: "Gorane, možeš li mirno da spavaš" nisam na vreme shvatio. Posredno mi je stavila do znanja da nije u redu prekopirati objašnjenje sa "Tarzanije" a ja to nisam shvatio na vreme. Komentar Trnavca: "Čemu ovo Gogua?" koji mi je ukazao poverenje da sam originalan, a izneverio sam ga tom nekakvom "Tarzanijom". Ne zanemarujem ni oštre osude u komentarima autora kao što je Perica Mali (baš je Mali Perica iz nekog Nušićevog komada: "Ja sam hteo prvi da javim...") ali ni komentare onih koje sam razočarao a objasnili su mi neke stvari (Agilni, Klinkentšajn, Bruce). Dakle, shvatio sam lekciju: sve mora biti originalno.

Dobro bre Agilni i Mlada Partizanko, vas dvoje me na kraju dokrajčiste tim plusevima. Kažem, neopreznost. Šta sad da radim? Ajde, evo obrisaću i definiciju pa vam na taj način valjda vraćam dragocene pluseve. Može li tada da bude u redu?

O.K. prijatelji, uvek sam uvažavao i dobronamerne primedbe i oštre kritike. Zbog toga sam obrisao primer.

?
+589
32
definicija