Prijava
   

Kao moja baba

Kompliment za kuvanje, uvreda za sve ostale stvari.

   

Šljakse

Obrađuje svoje imanje na selu, a zaposlen je i u firmi.
Kada dođe sezona poljskih radova, on uzme bolovanje.

Malo platica, malo njivica, pa divota!

   

Mrtvo dizanje

Ono kad pokušaš treći put za veče.

   

Kvadrat

Geometrijska figura koja je u poslednje vreme najpogodnija za skakanje.

- Au sunce ti, koliko je skočio kvadrat u Beogradu ...

   

Čitanje uputstava do kraja

Znak da je muškarac sazreo kao osoba i da će jebena polica biti sklopljena za pola sata, ne za šest meseci. Ujedno znak i da se ženopauza bliži.

Godine <40

Hm, treba sastaviti ovo jevtino govno od police, da vidimo. Uputstva, lolčina, to nek dukatlije čitaju. Alfe jednostavno UMEJU i ZNAJU. Na prvi pogled, ovaj deo je skroz naskroz pogrešno isečen, dva šrafa fale, četri su viška, aukurac, zovem kuma. Kumaro, dolazi, trebamo sastaviti držač za Koelja i ostale mislioce što mi truju ženu, staviću gulaš da se greje, pivo je već hladno.

Bilans: dva ispovraćana kuma, polica iscepana i naložena, Koeljo kroz prozor, bračni mir nepovratno narušen.

Godine 40+
- Još malo (zateg, zateg) i etogac. Polica sastavljena u rekordnom roku. Hm, izgleda da ipak nema delova viška/manjka i da firma koja godišnje zaradi pet milijardi evra ipak zna šta radi. Ženo, ako vidim Koelja ili pedeset nijansi ičega u blizini police, letite i ti i ona u kontejner.

   

Bolje ćerka na Onlifensu, nego sin u SNS-u

Moderna verzija one "Bolje ćerka kurva, nego sin pandur".

   

Novakova loža

Prestižno mesto čak iako si familija ili trener.
Ali ako nisi, onda dokonoj publici i novinarima popunjeno mesto golica pažnju i lik lagano stiče titulu "misteriozne ličnosti".

Uslov za misterioznu ličnost :

- (stalno mesto u loži): gospođa koja može da čuva male Đokoviće ali ne i da zapadne za oko Noletu. Mora da ima minimum dva doktorata iz pedagogije ili psihologije i da zna svetske jezike;

- (rezervno mesto): frik koji se razume u sve medicine ali preferira šamanizam, okultizam i nutricionističke marifetluke.

   

Izolovani incident

Nešto što se događa vrlo često, maltene stalno.

- Nego vidim ti ja juče onog Slavicinog sa nekom uličarkom u Šindri…
- Ma to je izolovani incident, fin je on dečko. Mora da je palo na crveno slovo, ne bi on inače.

   

Zelenski

Nezahvalan, a potpuno zavisan od drugih.

Na pivu
- Novi kolega došao do mene, već dve nedelje zapitkuje kako se ovo ili ono radi, ja mu uvek lepo objasnim sve, a danas mu kažem da sačeka malo i on kao krene da se drka da izmišljam da mu ne bih pomogao… pa jebem ti život, isti Zelenski, sad će kurac da dobije od mene govno nezahvalno…

   

Srednje godine

Doba u kom prosečan Balkanac prestane da živi sa roditeljima, a roditelji počnu da žive sa njim.

   

Nevreme u Sloveniji

Za nas u Srbiji signal da se nešto gadno sprema. Srećom, nismo tako blizu pa imamo vremena da se pripremimo.

- I tako, zaneli se ja i ona, kad njoj zvoni telefon...
- I?
- Kao u filmu, muž se vraća ranije s posla...
- Pa gde radi?
- Ma tamo u industrijskoj. Kontam da je to kao kad je nevreme u Sloveniji pa nas upozoravaju da dolazi oluja kroz par sati...
- Taman da završiš posao?
- Dabome.

   

Kremiranje

Kad postaneš deo istorije ali ne i geografije.

   

Vežu me divne uspomene

Jebao sam tamošnje kučke.

Ova fraza izgovorena od muške jedinke znači samo jedno - jebao sam u tom gradu. I seks je bio sjajan. I riba je bila sjajna. Zato i pamtim. Šta bi to drugo muškarca vezalo za neko mjesto toliko jako osim seksualnog odnosa koji je tamo imao. I nije bitno da li je u pitanju tvoj deda koji prepričava kako mu onomad lijepo bijaše u Moskvi ili drugar po čijoj je priči Sutomore najljepsi grad na obali mora, suština je uvijek ista. Neko je dobro potopio pitona u vlažne odaje dok je boravio tamo.

I tako mi parkirasmo kamione na odrednicu, i odlučismo da prošetamo ulicama Moskve a ona predivan grad. Sva onako u svijetlima i taj Crveni Trg, jedno ogromno zdanje, Lenjinov mauzolej, Kazanjska katedrala, ma ljepota divna..

Deda, poentiraj. Nema nikoga sem nas dvojice, pa mi reci, kako se jebu Ruske Sonje i Nataše?

____________

- Brate, znaš kako mi nešto toplo oko srca kad onako neko priča o Sutomoru, da je bio i to nekako baš kao da me nešto veže za njega.

- Veže te Aleksandra koju si napokon trpao nakon višesatne pijanke i ubeđivanja da će da spava u krugu dvojke kada ti nju ugostiš u svoju prestolnicu. Nije da ti je baš poverovala al s obzirom da si bio nevin mora da si bacio onako pseći pogled pa mučenica odlučila da te ipak malo pripazi.

   

Treba da snimiš reklamu za probiotik

Poslovni predlog kojim se okončava diskusija sa nekim ko se puno proserava.

   

Umetnik

Osoba koja je sposobna da napravi remek delo, ali ne i da se finansijski obezbedi.
Njegovu suprotnost nazivamo estradni umetnik.

   

Službeni servis

Mračno predvorje pakla, gde Satan Trismegist lično kucka đavolskim čekićima sve ne bi li našao neku manu koju ti je pošteni prodavac motornog vozila zaboravio spomenuti. Jebga, takva su vremena, ljudi ponekad zaborave spomenuti da su krovom kočili par stotina metara dok su bežali od milicije s autom punim Pakistanaca. Bolje stan prepisati šiptarima a ženu Sudancima nego odvesti svog novog polovnjaka u službeni servis. Namerno će oni nešto naći, oca im njihovog. Samo da ti pokvare raspoloženje.

- Dakle, jesmo se dogovorili, zlato moje? Ti meni 10k evrova, ja tebi ovu maltene novu bembaru dejtonskoga godišta. Ti plaćaš prasetinu i pivčugu posle da proslavimo, to se podrazumeva. hrrrrrk pljuv Evo ruka.
- Nema para pre nego ga odvedem u službeni servis.
- Pa kud tamo, rođeni moj, to sve go lopov i secikesa tamo. Vazda nađu nešto. Nego evo ti broj od mog rođe Lemura, on ima radionicu blizu Grmeča. Nek ti on pogleda auto, reci da sam te ja poslao. Nema brige namig
- Esi bre normalan ti, jebem i tebe i tvog rođu Lemura. Auto kupujem, ne kutiju šibica. Službeni servis i bog.
- Nemoj tamo, lepi moj, spustiću ti cenu 15%.

   

Mi smo jedna velika porodica

Rečenica koju možeš čuti na razgovoru za posao kod privatnika, iako su svesni da to nije istina ipak vole da je provuku kroz razgovor. Dok istu ovu rečenicu nikad nećeš čuti na razgovoru za posao u državnoj firmi, jer ne postoji razgovor za posao u državnoj firmi, zato što oni zaista jesu jedna velika porodica.

Privatna firma:

- Znate, mi smo jedna velika porodica...
- Da, da, jasno mi je, lepo baš...

Državna firma:

- Znate, mi smo jedna velika porodica...
- Daj bre ćale, ne seri, znam ko si, nego zovi strikana da vidim kad ću dobiti službenu Škodu?

   

Kakva je situacija na emotivnom planu?

"Jebeš li šta?" na ženskom jeziku.

Pitanje koje često postavljaju razne tetke, strine, kume i kumice, drugarice i mamine drugarice, naročito onima za koje se ne zna da su u bilo kakvoj konkretnoj vezi.

   

Mačkov rep

Najstarija, ali i dalje ubedljivo najpopularnija, društvena mreža za kačenje sadržaja u Srba.
Sveobuhvatna enciklopedija naših državnih i društvenih lutanja, ali i kompletna kolekcija protraćenosti naših privatnih egzistencija.
Nema ni jedne jedine kvalitetne stvari, ideje, ličnosti, pojave... a da je tamo nismo okačili.
Sve što smo probali, sve čime se danas bavimo i sve čime ćemo (ću, ćeš. će. ćemo bilo pa ne ide, ćete, će) se baviti kad tad tamo završava.
Svi naši putevi završavaju na adresi starijoj od neta, vršnjaku velikog praska: njnjnj.mačkovrep.rs.
Srpski Rim, jebiga.

- Šta radiš u ova doba, što ne spavaš?
- Pišem definiciju mačkov rep.
- Tamo je i okači!

   

Jebala se s Grkom na letovanju

Jedna od omiljenih letnjih aktivnosti mnogih srpskih devojaka koje im srozavaju personaliti u minus beskonačno, svaku predstavu o njihovoj inteligenciji konvertuju u status fiziološke tuposti, a eventualni sertifikat Mense im se samozapali.

Jer je Stavros, barmen lokalnog kafića na plaži, a inače sin vlasnika tri apartmana, šesta zgrada od glavne ulice levo ka brdu, u 13. redu od plaže Pefkohorija, baš samo na nju čekao da se pojavi tog vrelog leta i samo njoj je poklonio svoje srce, vrlo rešen da joj potpuno ostane veran i čim se sezona završi doputuje u Srbiju. Pošto je sasvim logično da o tome razmišlja dok je šesnaesti put u tri dana jebe, a zapravo izbedačen što je ostalo još čak sedam dana do sledeće smene, kad će doći naredna tura busom iz Srbije u kojem će se možda naći neka koju je za nijansu teže manipulisati, jer smorio se i on čovek da laže nekog ko tako lako poveruje u sve što izgovori, a sve na onom njegovom retardiranom poluengleskom-polugrčkom, pritom naučivši i tri reči na srpskom gratis, tek da bi joj dokazao kako je zauvek njen.

- Jako mi se sviđaš.
- I ti meni, stvarno nemoj da se opterećuješ zbog svoje prošlosti, meni je to potpuno nebitno.
- Zaista si divan, ja sam samo bila stava da sve treba probati dok si mlad, pa sam malo eksperimentisala.
- Ma jasno, trojke, četvorke, sve mi je to kul, ja sam probao svašta, a sad želim da se skrasim.
- Okej ti je što sam bila sa tvojim najboljim drugom i tvojim bratom u trojci na onoj žurci?
- Ej, okej mi je da su sa tobom bili svi koje poznajem, da sam te zatekao u četvorci između dva finska kepeca i maorskog vrača, da su se svi sveštenici parohije ređali na tebi dok istovremeno vrše satanistički ritual uništenja. Baš sve mi je okej. Mislim, možda jedino… jesi li bila sa Grkom nekad u vezi?
- Jao, jesam, zaljubila sam se u Janisa u Paraliji pretprošle god…
- Završili smo.

LF23