Prijava
 1.    

  Sastavljaju nas k'o Batu Stojkovića i Miru Banjac

  Postoji tendencija u mladalačkim društvima da većina insistira na emotivnoj kopulaciji dve osobe, među kojima ne postoji hemija ni u tragovima. Nekako prećutno se izglasa ko su najveći jadnik i najveća jadnica u ekipi, i većina insistira na krljanju/snošaju/braku/unucima dotičnih osoba, iako te osobe nemaju ni trunku zainteresovanosti jedno za drugo.

  Tako su i dva barda domaćeg glumišta iz naslova u velikom broju filmova spajana u bračne parove, uglavnom disfunkcionalane, kojima je od želje za snošajem ostala samo post-koitalna cigareta. Bata bi sigurno radije taslačio Danicu Maksimović iz tog vremena nego malog novosadskog pampura, a Mira bi se sigurno upustila u kuglične igrarije sa Gagom Nikolićem, ali ko je njih šta pitao.

  - Kako bilo na sedeljci kod Ane sinoć?
  - Ništa, posle dve vodke me startovala mala Maja da me ubeđuje po stoti put da treba da krešem Radu Goblina, a ja joj blenem u sise, rupu na brusu sam joj očima napravio...
  - Brate, najveća ironija je što ćeš ti na kraju, hteo-ne hteo, da završiš sa Goblinom, i to dugometražno.
  - Pa kad nas cela okolina spaja ko Batu Stojkovića i Miru Banjac, na kraju ću da popustim i pred svima da ga surduknem Goblinu pod rep, samo da bih udovoljio govedima.