Prijava
   

Seljaci na rok svirci

Događaj kome se može prisustvovati petkom uveče u "Srpskom pabu", naravno ne misli se na ljude koji žive na selu. Da li zbog samog naziva koji privlači sve one koji vole da se deklarišu kao Srbi ili zbog nešto jeftinije cene točenog nego na drugim mestima ili pak nijedna seljoteka ne radi, SrBski pab će često ubiti pun. Tako da tu možemo videti navijače bez pola mozga u trenerkama i air maxericama, nafurane klinke, šminkere koji piju sokić na slamčicu i izgledaju gejastično i mnogo drugih nepotpuno razvijenih organizama. Od roka ne znaju ništa, čuli za par pesama Prljavog kazalista i možda neku od Galije, kada se svira Hladno pivo, Azra ili EKV samo mlate glavama i nalivaju se pivom. I svima koji su tu došli zbog dobre svirke idu na onu stvar...

Ulazim unutra sa ortakom i posle tumaranja kroz gomilu nailazimo za sto kod nekih klinki koje mlate glavama, pošto ih znam iz škole uvaljujemo se tu.
Jedna iz te ekipe namalterisana do neprepoznavanja, javlja mi se i pita me diskretno: "Zašto me svi ovde gledaju ovako k'o da nisam normalna"
-Pa znaš šta sestro, da probas možda da za početak spustiš tu Nike torbicu koju svima pokazuješ, a za dalje ćemo da vidimo...

Komentari

Mlate se tu i troše kiseonik koji nam je i ovako stalno deficitaran na svirkama! Smaraju i sebe i nas!! Pitaj tek devojke koje tu nisu došle da poziraju kako im je kad šabani krenu da ih startuju!!! U mom ih selu mi zovemo ZAGAĐIVAČI.