Prijava
 1.    

  ŠKK momenti tokom ispitnih rokova

  To su oni momenti u životu kad se pitaš - Šta se ovo, koji kurac, dogodilo? Tokom perioda ispitnih rokova, kada naglo skače zastupljenost samoubilačkih misli u glavi prosečnog studenta, isti ti studenti vape za mirom da bi mogli da spreme neki kurac. I naravno, život ne bi bio život kad ne bi igrao neku igru s nama, a po svemu sudeći, on igra cugopol i non stop nas namešta. Ili to, ili jednostavno voli da se zajebava s nama. Jer kako drugačije objasniti sve ono što se izdešava prosečnom čoveku tokom ispitnog roka, perioda kada mira jednostavno nema.

  Iako naviknuti na to da možemo svašta očekivati, recimo da noć pred ispit provedeš kotrljajući se niz Resavsku, go do pola i s probušenom levom bradavicom, svakim novim ispitnim rokom, taj mag iznenađenja nas oduševi još više. On neprestano svoju igru diže na jedan viši nivo.

  - Brate, eeeeeee! Doveli smo Sanju, napila se ko pička! Saće da je jebemo! Dođi ovamo!
  - Braaaaaaateeeeee, pokušavam da zaspim, imam ispit ujutru!
  - Ae bre, pičko jedna! Aj ako nećeš da jebeš, dođi da nas snimaš bar. Evo ti telefon.
  - Pusti me u kurac, jebemu živinu!
  - I, bre...

  Nakon nekog vremena.

  - Dobro bre, nabijem mu ga majke, pa šta joj radite!? Je l' je koljete, pa vrišti ovako? O, u kurac krasni, ko sanitet da ste mi doveli u stan, samo fali još AMBULANCE nalepnicu da joj zalepite na dupe i teraj na VMA... :češka se po glavi: Je li, koja vam je ova?
  - Pa Sanja.
  - Koja Sanja? Vidite vi da ova ima smeđu kosu? Sanja je plava.
  :trenutak ispunjen zbunjenim pogledima u smeđu kosu:
  - Vidi, istina nije Sanja. Devojko, koja si ti?
  - Gmlgmglghhe.
  - Šta kaže?
  - Kaže Gordana, koliko sam ja razumeo.
  - Koja sad Gordana u pičku materinu?
  - Alo bre, debili, kakva Gordana, ko je rekao da se zove Gordana? Pa je l' vidite da ne može usta da makne koliko je odvaljena. Devojko, jesi dobro?
  - Mdobo :bljuuuuv:
  - Vidi, baca peglu. Znači dobro je, hehe. Uh, dobro je! Ja mislio umire!
  - O, vo imja oca i sina. Vi ćete ovo da čistite sutra. I namestite je tamo neka spava, viš da će dušu da ispusti... Jedna stvar mi samo nije jasna- kako je uspela da vrišti onoliko, a sad jedva mrda vilicu?
  - Pa, ono, brate... Nije ona ni vrištala.
  - Kako nije? Pa ko je?
  - Miki.