Prijava
   

Spavanje nakon treće smene

Ili se može nazvati pokušaj spavanja. Šatro spavanje. Radnja koja je u 99,9% slučajeva neuspešna i na kraju završi neobavljena. Al jebiga brale, sam si kriv što nisi učio škole i zaposlio se u gradskoj čitoći.

Dolaziš kući, 7 sati ujutru. Žena na poslu, deca otišla u školu. Jedva ulaziš u stan. Em si umoran ko pas, em pijan jer si malo navratio do kafane na povratku kući. Nekako uspevaš da se dovučeš do kreveta i nadaš se odmoru. Zasluženom odmoru. Ali... Uvek to „ALI“ mora sve da usere. Nećeš se naspavati druže.

Zuuuuuuuuu! Zuuuuuuu! Zuuuuuuuu! Skačeš iz kreveta na koji si legao pre 2 minuta i krećeš u lov na komarce. A njih ko za inat nigde. Tražiš ih 20 minuta, lupaš peškirima po zidovima, ali kurac, nema ih. Jebeš im mamu i sve redom ali ih ne pronalaziš. Jebeš i sebi sve redom zato što nisi kupio mrežice za prozore da ta gamad ne ulazi. Al ipak nekako batališ komarce i odlaziš u krevet jer si sad još umorniji.

Ahhhhhh konačno mir. U vidi Lisa Ann pored bazena i to gola. Blago meni. Saću da te karam Lisa! DING DONGGGGGGGGG!!!!! Kurac ustaješ iz sna u koji si upao pre 5 minuta jer neki majmun zvoni u pola 9 ujutru na vrata. Otvaraš, a ono tvoji "najbolji prijatelji" Jehovini Svedoci. Kulturno im se najebeš mile majke i zalupiš im vrata. Misliš u sebi „konačno mir i mogu da spavam“. Ležeš.

Posle 15 minuta osetiš nešto smrdi. To te digne iz kreveta. Osećaš da nešto gori, miris nekog dima, neke paljevine. ID’ BRE ŽENO U TRI LEPE, NISI ISKLJUČILA ŠPORET!!! Nekako ugasiš tu vatru sam jer ti bilo glupo da za to malo zoveš vatrogasce. I sad još umorniji od svog tog trčanja levo-desno padaš u krevet.

Ležiš tako al kurac.......... sad ne možeš da zaspiš. I taman krenu oči da ti se sklapaju kad ono napolju čuješ neki udes. Kola se skucala u banderu. Sirene policijskih i kola hitne pomoći na sve strane. TINU-NINU! JEBEM LI TI MATER SAD SI NAŠO DA SE SKUCAŠ, I TO BAŠ PRED MOJOM ZGRADOM!- psuješ ga sa terase. I odeš da spavaš. Sad ti je već jasno da nećeš ni spavati jer je već 12 sati. Krećeš u poslednji pokušaj.

Ležeš i kroz glavu ti prolaze sve slike ovih jutarnjih dešavanja. Psuješ ih sve redom. Al odjednom ih više ne vidiš. Zasp’o si. Bum! Otvaraju se vrata i deca banjavaju u stan, kao lopovi u banku u holivudskim filmovima. Gotova škola tata!!! Sav nervozan lupaš se u glavu jer nećeš da se dereš na decu i ustaješ iz kreveta. Ništa od spavanja, sad je definitivno.

Deca odlaze u svoju sobu da rade domaći i igraju kompjuter, a ti izlaziš na terasu i urlikom Tarzana progovaraš: JEBEM TI TREĆU SMENU!!!

Definicija za Mizantrophy

Komentari

Zar treća smena nije bogom dana za spavanje na poslu?
:))

Nisam ni sumnjao u tebe. Odlično buraz +

Bravo Ltebo ova defka će dobiti najviše poena od mene :)
+++!

nema sreće do smene treće +

Zestoka konkurencija na ovom kupu! +

Fino ali je treća smena danas malo i zaboravljena +

Dobroe, uz par napomena:

ne obavljena

Al jebiga brale, sam si kriv što nisi učio škole i zaposlio se u gradskoj čitoći.

Ispada da je on sam kriv što se nije zaposlio u gradskoj čistoći, ne?

A tu su još i sunce koje bije kroz zavese,kerovi napolju koji laju i razne druge neprijatnosti...iz iskustva ja to.

+

I na kraju sve prodje,klinci izajdu,buka stane i kad vidiš da možeš da zaspiš ono opet vreme za smenu :)
+++

Hahaha bravo Bolte.Jasno i slikovito objašnjeno , mogu mislit kako se tip sjebo.Plus i pet rogova

+++++++++ Ko nije radio u trecoj smeni taj pojma nema sta je muka! Bravo!

Odlična Bolte +++

Jedno 50% je lošija od moje ali obzirom da je moja vanserijska to je zapažen rezultat, tj. radi se o sjajnoj defki. +++

Konačno u odabranim. Čestitke buraz!

Ма је л' могуће :)))))

Коначно Болте. Ја сам лично веровао да ће нешто друго да ти одаберу, али добро, сад је ово актуелно, па оно. Честитке!
zeussick ти си следећи!

Biće valjda i to :)

Konačno... eto, nek ti je sasrećom...

Hvala svima ljudi, isplatilo se pisanije. :)

Smrt trćoj smeni .... +++

Super je što od plate možeš da se napiješ. Ja ne mogu. Da li zato što mi je mala plata, ili zato što sam se samo jednom napio, ko će ga znati?!

Možda si se samo jednom napio, jer ti je mala plata, čime ova dva uslova, budući povezana, nisu disjunktna, te se mora relacija razviti u treću normalnu formu?

Хаха, после сто година ево и ти доби нешто штиклирано :)
+

Bravo Šomi prvi iz MEANDERA kojem su odabrali defku!

i konačno: USAIN DOBIJA ODABRANU!

И од мене честитке з'одабрану. :)) Имаш ти још материјала.

Hvala i ovoj trugoj turi koja čestita.