Prijava
   

Šta će reći narod

Bukvalno milion puta je svako od nas čuo rečenicu od roditelja: Uredi tu sobu već jednom.
Da jeste, urediću je, i onda šta? Za par dana će entropija učiniti svoje. Za par dana će sve te uredno složene majice biti opet raskupusane, jer naravno, niko ne može da slaže majce onim redom kojim će ih i oblačiti. Čupanje sa dna štosa, preturanje... I ne samo majce, već i sve ostalo što se nalazi u sobi prosečnog mladog čoveka (osim ako nije pripadnik neke verske organizacije, tj. sekte samopovređivanja pa spava na dasci i ima samo tri ikone i korbač kojim se udara po leđima)
Pa sredi je, doći će ti neko, biće nas sramota.
Da, znam. Uvek je šta će drugi da kažu. Zašto bi to trebalo da brine bilo koga od nas? Nisam ja lošiji čovek od njih samo zato što su mi jučerašnje čarape (koje se mogu opet obuti) negde između praznog Verbatima koji je pao sa stola i stotog broja Skrinfana.
Boli me uvo šta će neko reći zbog toga ili zbog onoga što mi je trava nepokošena i prljavi jugo već 4 dana stoji parkiran pod orahom jer me stvarno mrzi da ga perem ili da ga isparkiram od oraha da bi pokisao.
Mrzim te ljude koji zavlače nos u tuđe stvari. Gledaj sebe. Gledaj to što ti se 16togodišnja ćerka vaćari sa deset godina starijim likom i što ti sin glavni lerdi u kraju (a za tebe je i dalje a duuuuša i mukica moja mala). Gledaj svoja posla i pusti mog Juga, više njega volim nego pola komšiluka!
Šta vas uopšte briga, o nosozabadači u tuđe živote, to što i dalje puštam muziku glasno i što se nisam oženio iako imam 24 godine? Jepte se. Eto to samo da vam kažem.

- Sine, jel si čuo šta je bilo kod komšija?
- Šta?!!
- Pa bilo je to da je njena....
- REKOH ŠTA??? DAL SI TI NORMALAN? Šta me boli uvo šta su radili, i šta će narod reći zbog toga što su radili. Mrzim ih zato što turaju nos u moje stvari, neću da mrzim i sebe što turam nos u njihove stvari! Mršte svi lepo na prevaspitavanje!
- Šta se ti dereš na mene?
- Derem se jer gledaš farmu i dobijaš ideje da pratiš tuđ život i da tračariš! Eto šta se derem. Ne zanima me šta će reći narod!

Definicija napisana za: Mizantrophy

Komentari

Stvarno, kakvo je to takmičenje MIZANTROPHY?

Парадокљо, кликни на жути текст и прочитај о чему се ради. Једноставно, хејтујемо појаве које већ сви мрзе или хејтујемо нешто ново које нико не мрзи. Има око 70 пријава и седамдесет дефиниција од којих би 8 требало да иду даље. У недељу у 15:00 се отвара гласање.

Лол, не ради ми линк. нешто сам зезно. Чек сад ћу ти дам: http://vukajlija.com/forum/teme/55258-mizan-trophy-zvanicna-tema-za-diskusije

odlično odrađeno +++

Добро одрађено тело, пример употпуњује дефку.

+

пример употпуњује дефку

Одувек сам мислио да тако и треба да буде.

Од прве до последње реченице пун погодак. Најбољи пример колико су људи залудни је пинк риалити. Јбт имаш канал где ћеш цео дан да посматраш фарму и слични садржај. Цео дан буљења у туђи живот и трачарења са комшилуком.

Најбољи пример колико су људи залудни је пинк риалити

ПА нисам баш хтео да то буде централна тема есеја, али реално, могуће је да је до медија.

Odlično napisano, i sam izgovorim ovaj izraz ponekad, i ne ponosim se time :) +

Kul početak, a i ostatak ne zaostaje :)

+

Mislim da ovo nije loše, ali tebe ionako ne zanima šta će narod reći.

- Autor da spremi sobu, prekine da se dere na roditelje i razmisli o mogucnosti da stvari stalno ostavlja na mesto i tako onemoguci delovanje treceg zakona termodinamike u svojoj sobi (barem na onom makroskopskom nivou).