Prijava
 1.    

  Super smo se proveli/e na fotografijama

  Nepisano pravilo: stepen dobrog provoda je obrnuto proporcionalan učestalosti fotografisanja istog. Samo uzimanje kamere u ruke, učestvovanje u zabavi kroz objektiv i manično ganjanje ostalih prisutnih da se nameste, nakeze ili prisilno naprave „foru“ automatski se kosi sa dobrim provodom. Taj dobar provod je iza kamere, a ne ispred nje, i odatle sledi veliki debilizam onih foto-amatera (ipak čitaj: amaterki, jer se to ne-nosim-roze-majcu-muškima ne dešava) koji pokušavaju da vam fotografijama prenesu svoje nezaboravne trenutke.

  Tri ženska skrndelja na moru. Pojedine faze se ponavljaju iz dana u dan.

  1. Slike u autobusu – dve spavaju jedna drugoj na ramenu. Treća slika, prvo njih na „prepad“ (onako čupave i bez šminke), pa onda svoj preeksponirani buljavi anfas. Posle će da zamene uloge.

  2. Oblačenje kupaćih kostima – jedna proba jedne gaćice, pa druge, pa treće... Pa onda da drugarici da proba njene... Pa kao slučajno ih treća slika dok su bez gaća...

  3. Na plaži – Žizel u plićaku, Hajdi Klum na pesku, Pamela na lažaljci, Mič Bjukenon u dubini... Pa obavezan fotosešn mazanja kreme za sunčanje i sisanje cevčice uronjene u limunadu u obližnjem kafiću... I da, par lokalnih debil-bildera iz istog kafića.

  4. Obilazak lokalnih znamenitosti – Jedna pored lokalne crkve, pa druga, pa treća, pa sve zajedno, da po dve. Ista situacija i kod neke veće fontane, obavezno kod pristaništa za jahte, neke veće vile, ili interesantnog izloga.

  5. Večernji izlazak
  a) Prvi sešn: spremanje u sobi. Ovekovečeno: pranje kose, sedenje na WC šolji, lakiranje noktiju, oblačenje (svako veče obavezno različit outfit).
  b) Drugi sešn: izlazak. Obavezno „spontano“ slikanje na šetalištu, dok se ostali sklanjaju, sapliću, krste. Slikanje pored tuđih besnih kola (moto: sve skupo što nemam, posedujem na fotografijama). Dalje, ispred kafića, u kafiću obavezno sa nekim alkoholom, da se vidi kako su opasne. I neizbežno foto-’vatanje nekog crnca ili neke poznate ličnosti iz sveta šou-biza.