Prijava
 1.    

  Večerinka

  Ruska reč za "zabavu ljudskih bića u povečernjim časovima" (ili kaj bi braća Hrvati rekli "tulum"), u srpskom jeziku naširoko rasprostranjena kao eufemizam za ožderavanje, oblokavanje, ojebavanje i, uglavnom, opšte šenlučenje u pomenuto doba dana, odnosno noći. Upravo zbog tih svojih prividno "nije šija nego vrat" kvaliteta, naslovna terminologija se najčešće vezuje za branšu direktora, političara pri vlasti i ostalih oblika vrhuški inače poznatih u slavenskom folkoru.

  I da vas za kraj počastim sa jednim komparativnim stihom koji mi se ote' iz grudi:

  Na običnoj večeri čovek supu srče,
  dok na večerinki kokaniđu šmrče.

  Zahvaljujem.

  ● SEKS-ORGIJE U BERLUSKONIJEVOJ VILI! Berluskoni: "To uopšte nisu bile divlje žurke sa kurvama, već otmene večerinke u društvu delegacija iz Rusije, Ukrajine, Moldavije...i tako dalje."

  ● Uhapšen direktor Kombinata aluminijuma "Podgorica", na radne večerinke spizdio pola miliona evra! Uhapšeni direktor: "Ako ljudi misle da se aluminijum prodaje tek tako, na pijaci, evo ja ne znam..."

  INSAJDER istražuje: kako se definicije i posteri na sajtu duhovitog sadržaja Vukajlija.com biraju na privatnim večerinkama, gde je nestao Kaizen i istina o Dosijeu "Stevčo Smetalo"...