Prijava
 1.    

  Vrelina Akapulka

  Acapulco H.E.A.T. Još jedna u nizu serija, koje su nas devedesetih godina zabavljale, preko signala ružičaste televizije. Univerzalni scenario, par šmekera i gomila vrućih pičaka, nose utoke i bore se protiv terorista. Kao paravan za tajnu oranizaciju, ova ekipa držala je manekensku agenciju.

  Ekipu su činili alfa-mužjak tajni agent Majk, neka jebljiva plavuša na funkciji generalnog kolovođe, fufica koja se šatro razumela u kompjutere, psiho lik bivši marinac, latino keršme, crvenokosa Ket, zbog koje je prštala semena tečnost po Srbadiji k'o vatromet za kinesku novu godinu, i još tuce sisatih fukara.

  Nije bilo velikih odstupanja prilikom kreiranja epizoda. Scenaristi su pratili isti koncept, uz površno izvrtanje dijaloga. U prvoj sceni, ribe poziraju i škljocaju se fotoaparatima, dok baje u opuštenoj atmosferi poliraju oružje. Prilikom scene foto-šuta, reditelj naglašava sisetine i dupišta devojaka, intenzivnim, voajerskim zumiranjem, kako bi publika mogla da se oslađuje i samozadovoljava. U drugoj polovini epizode, stigne im poziv za odbranu američke časti i interesa, svi kolektivno dohvate šmajsere i banjavaju na gajbu narko-dilera, kada nastaje veće rasulo nego prilikom upada Nindža kornjača u Tehnodrom. Pičići tajni agenti, sa svojih nepunih 50 kilograma, silikonskim fonsikama i višestrukim slojevima šminke, bez po muke savladavaju napucane latinose u službi narko-dilera.

  Poslednja difoltna scena za svaku epizodu: Posle pobede nad negativcima, obaveštajci-manekeni se smeškaju i pijuckaju koktele na plaži. Šmekeri se šmekerišu, a ribe u bikinijima klepetaju dudarama, uživajući na ležaljkama, raskrečene k'o bula kad joj Mujo odvije dimije. Reditelj uredno zumira dupišta i sisetine, ide odjavna špica, a ovi sa Pinka puštaju tele-šop...