Prijava
 1.    

  Vreme je za bebe

  Prva misao žene koja posle skoro deset godina rada u firmi konačno dobije rešenje da je primljena za stalno.

 2.    

  Vreme je za bebe

  Jadan, čemeran i patetičan pokušaj vlasti da se, putem medijskog nacionalnog servisa, oživi kampanja povećanja nataliteta i "dirljivim" scenama odrpanih roditelja koji žive u šupi kao neki podstanari, utiče na svest naroda u tom smeru.
  Povećanje nataliteta jeste jedno od suštinskih pitanja vezano za egzistenciju našeg naroda, ali je ipak veoma teško odlučiti se za treće, da ne spominjem četvrto dete, ukoliko roditelji nemaju elementarne uslove za takav korak, čemu ipak najviše doprinosi finansijska stabilnost i zdrava međuljuska atmosfera.
  Tako se naša vlast, umesto redovnim mesečnim finansijskim bonusima i zakonskim uslovljavanjem firmi o brizi prema majkama sa više od dva deteta, odlučila da putem televizijske patetike potpomogne narod u moralnom smislu, i da ih podstakne na razmišljanje, tipa: "Jaaaaao, vidi ih... ako oni mogu, pa vala i mi možemo. Radosave, napravi mi odma' petorke...".
  Ustvari se u redakciju javljaju očajnici kojima i sto evra, koliko im ovi verovatno i daju za učešće u emisiji, znači kao kiša beduinima.
  Pomenuh li već, koliko je to jadno, čemerno i patetično...?

  - "Daj pare narodu, stoko tajkunsko-političarska. Ja vam prvi obećavam četvorke..."

 3.    

  Vreme je za bebe

  Nastavak serijala "48 sati svadba".

  Treći serijal "Vreme je za starački dom" je već u pripremi i biće senzacionalan, pravi hit TV remitologizacije, lapot na urbani način. U svakoj će se epizodi takmičiti po dve porodice ko će svoje matore pre ugurati u starački dom i tamo likvidirati.

 4.    

  Vreme je za bebe

  Ljudožderska užina.

 5.    

  Vreme je za bebe

  Nešto slično izgovoru boli me glava, kad su žene u pitanju. Samo što ovo moramo da razumemo i prihvatimo.

  - Maco mogli bi malo ovo-ono xe xe...
  - Dragi! Vreme je za bebe!
  - Pa to sam i mislio! Čekam te, go sam ko radikal...
  - Nema šta da me čekaš nego dolazi ovamo da greješ mleko!

 6.    

  "Vreme je za bebe"

  Emisija koja je na Kosovu bila aktuelna prije 50 god.

 7.    

  Vreme je za bebe

  Sam vrh rts-ovskog debilizma koji oni jos hoce da naplate. Emisija prati par u iscekivanju prinove. Parovi su uglavnom naturalnog izgleda, zadrigli, rumeni, bez narocitog obrazovanja i bogatog recnika, ali zeljni slave i popularnosti. Heroji udarnih termina u borbi protiv bele kuge. I svaki par pored tog koje se pred vasim ocima radja izjavljuje da ima u planu bar jos petoro, da ima ko da obradjuje prazne srpske njive i sve to izgleda tako dirljivo. Tu su i ukljucenja rodjaka koji kao navijeni hvale bebu koju ni videli nisu i sve to brzo i gledajuci u zemlju u strahu da ne zaborave tekst koji su sami pripremili ili dobili od redakcije. A onda stize i beba, sva crvena i zguzvana i krecu izlivi neznosti, divljenja i nagadjanje na koga beba lici, pritom pazeci na svaku rec jer ce oko kamere sve zabeleziti i prikazati ovaj intimni i dirljivi trenutak milionskom auditorijumu rts-a.

 8.    

  Vreme je za bebe

  Vreme koje u dvadesetim svim snagama izbegavas.

 9.    

  Vreme je za bebe

  Poslednje vreme! Kad se vise nema gde. Cesta pojava kod devojaka/zena/(redje muskaraca) koje je iz bilo kog razloga uhvatila panika da je doslo "poslednje vreme"

 10.    

  Vreme je za bebe

  Emisija namenjena za trudnice da gledaju kako bi im brže prošlo vreme dok mesecima čekaju isplatu nadoknade od države za održavanje trudnoće.

 11.    

  Vreme je za bebe

  "Kvalitetno" utrosen novac tv pretplatnika

 12.    

  Vreme je za bebe

  TV emisija koja za cilj ima da postane trendmejker među mladima kao što je svojevremeno City sa Boškom Jakovljevićem bio. Ako je on mogao uticati na macho balkanske mužjake da počnu da nose roze majice, uzane-toliko-da-i-sam-sumnjam-u-svoju-seksualnu-orijentaciju pantalone i slične džidža-budže, onda i ova emisija može uticati na mlade devojke da ćute i rađaju - što više: jedno za mamu, jedno za tatu, jedno za državu, jedno za slavnu istoriju, jedno za mesnu zajednicu, jedno za ne daj bože, jedno da se bude bolji od komšije...