Prijava
 1.    

  Vremenska sonda

  Najčešće limena kutija u koju deca (uglavnom, ali dogodi se i starijima) stave pismo samima sebi i neke drage sitnice, i to zakopaju na određeno mesto, kako bi kroz 10-15-20 godina to otvorili.

  Dragi Ja,

  Danas je kod nas 23. jun 2010, kišni i ubitačno dosadan dan, a kod tebe bi trebao da bude 23. jun 2056, osim ako si još uvek onaj isti zaboravni jebivetar pa si ponovo pobrkao datume i zaboravio ovo da otvoriš. (šupčino! :R)

  Nadam se da si do sada uspeo da smuvaš Ivanu, i valjda sad živite u nekom ''srećnom braku'', ako ste još uvek najbolji drugovi, e onda do kurca... Nadam se da si još uvek hard kor! Valjda ti se bend nije raspao, i možda ste snimili taj album (ako ste našli nekog gluvog producenta). Kako ide tvoja ideja o plantaži marihuane? Ćorak, a? Jesi li bar uspeo da skineš Reservoir dog-a (ili Motiku) sa prvog mesta? Jesu li se povampirili pokojni Abraxus i Kuvajlija? Je l' Džimi i Crna Rupa još uvek pišu definicije iz staračkog doma? Je l' ti ćale najzad kupio kola?

  Ako si sada uredni i ispeglani matorac opranih zubića u ''kravata stilu'' onda znaj da ti se ja na sav glas smejem i rugam! (šupčino! :R)