Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pita Haso Muju: ''Mujo, jel' volis seks u troje?'' - ''Volim!'' odgovara Mujo. - ''Onda pozuri kuci!'' ;)
Razgovaraju dve mame krokodilke:
- Sladak vam je ovaj mali, isti Lakosta.
Ulazi Gvardiola u svlacionicu,nosi kilo brasna i kaze:"Danas Leo Mesi!"
Dolazi covek kod kurve i pita je:"Jel moze jebanje za 10e?" Ova kaze moze,opali je majstor,ode srecan kuci...sutradan krene nesto njega da svrbi dole,cacka se,cese,i na kraju odluci da ode kod doktora...pogleda da ga doktor i kaze:"Pa ti covece imas picajzle!" Ovaj popizdi,ode natrag kod one kurve krene da se dere:"Picka ti materina,picajzle si mi prenela!!!" Kurva:"A sta ti hoces za 10e,bubamare???"
Brojanje do 10 kada se igraju žmurke u Pančevu: metan, etan, propan, butan, pentan, ...
Маки, то је дефиниција одавде...
Nađe zeka kesicu sa bombonama. Drmne 10. odjednom mu se diže kurac. Ispostavi se vijagra neka zajebana. ' aaaaa, moram da jebem', veli on. Traži traži kroz šumu nešto i naiđe na ježa sklupčanog. i veli zeka:
' ĐE TI JE PIČKA, ĐE TI JE PIČKA?!?!? '
J: ' Ali ja sam muško.'
' ĐE TO PRIČAŠ, ĐE TO PRIČAŠ?!?!? '
Doso peder na benzinsku stanicu i gurne ono crevo u dupe. Izlazi radnik i vice mu:
-'Aloo, to je dizel!
A peder ce:
-Meni je super!
Aman, dosta više s tim, mamicu ti klerikalnu! :)))))
Vidim neki su se prepoznali :))
:P
Evo nesto i od mene..
Bili Englez, Rus, Nemac i Srbin.... Neznam sta su radili, ali na kraju Srbin pobedio!!!
Dodje Seka Sabljic kod Zemunca i pita ga:"Kako je tvoje belo tako belo??" Zemunac:"Prva ruka,Seko,prva ruka...."
Plivaju dva decaka u jezeru i jedan se udavi.
Zasto???
Pa otac mu je bio indijanac ...
Kako ces u tri koraka da stavis slona u frizider?
1. Otvoris vrata frizidera,
2. stavis slona u frizider,
3. zatvoris vrata frizidera.
A kako ces u 4 koraka da stavis zirafu u frizider?
1. Otvoris vrata frizidera,
2. izvadis slona iz prethodnog vica,
3. stavis zirafu,
4. zatvoris vrata.
Ulaze u kafanu Mujo, Haso, Perica, plavusa i pandur i sedaju za sto.
Prilazi im konobar i kaze - Sta je ovo, neki vic ????
Upoznaju se Mujo i Tarzan.
Tarzan: Ja Tarzan. To Džejn. To Čita.
Mujo: Ja Mujo. To Fata. To ne čita.
Upeca Zemunac zlatnog kita od 1000 kila.
Pusti me ispunicu ti tri zelje - kaze kit.
A Zemunac - Ahaaaaa, ma kakve tri zelje, ides ti sad sa mnom kod zlatara ...
Novopeceni student knjizevnosti u Beogradu pao na prvom ispitu, pa otisao ispred Vukovog spomenika i kaze:
E, Lazo, Lazo, ja najebah zbog tvog Gorskog vijenca.