Prijava

него мене занима мада ме не би требало занимати...дал ће имати каквог кеша модератори од тога? а кајза?! ;)...кад оволико већ бране идеју...

amin... ovaj enter :)

EDIT: ovo se odnosi na post iznad cicinog

AKo se radi o spolnim odnosima, unapred objavljujem zainteresovanim članicama da sam korumpiran :)

@kaizen, celt i korleone: molim vas, prestanite sa spemom, ukoliko nastavite, sve ću da pobrišem.

Још једном кажем да је идеја супер! Мислим стварно људи 200 динара вам је "Отимачина од народа" Вас нико не тера да дате те паре! Имате могућност! Имате Избор! А можете да дате 100 динара за цигаре иако кила прерађеног дувана кошта 250 динара а једна паклица има 20 грама заједно са филтерима... Ми за 20 грама дувана дајемо 100. Што се тако не побуните против државе и дуванске индустрије??? Демонстрирајте и вичите "ово је отимачина" Да, ви непушачи, пошто видим да се овде мешају они што не желе да буду ктитори... Исто тако би и непушачи могли да протестују због дувана... Ако неко жели да да кеш нека га да. Ако неко не жели, нека ћути, а не да паламуди и говори како ће се тамо неки програмер обогатити на нама.... Увек је та завист преовладала над људима... "Што ја њему да дам паре? Што он да има а ја да немам па се онда буним што ја немам и кажем да је то што он има безвезе..."
Ако сте већ Прави Вукајлијаши и желите да то останете, уложите тих пар хиљада годишње.... Одржавање сервера је око 150 евра.... Шта мислите да одједном Кајзен каже " Немам више пара.... Нема више Вукајлије.... "

Koristim ovu priliku da reanimiram svoj (a i tudji) davnasnji predlog - smanjiti kvotu definicija na 2 dnevno.
KLITOR nalozi bi mogli 5 definicija, eto im privilegije. Ovako ce se pogorsati lavina nekvalitetnih definicija (koja je postojala i pre ovoga).

To bi bio smak sveta. Takve demonstracije nisu bile ni kad se Kosovo osamostalilo.

Taman prilika da obnovimo svi patike.

Super, ja uplaćujem to ktitorstvo, hoću da budem zajeban, a i stvarno mi je dokurčilo ono štekanje servera, pogotovo uveče.
I moja preporuka je da se što prije uvede plaćanje za inostranstvo, da se mi vanzemaljci ne mučimo...

u ovom hederu iznad ovo novo KTITORI, e pa slovo I je previše uz levo T hajde malo neki spejsing, nervira me, samo sam se zbog toga logovao, da vas opomenem. aj vozdra.

Kad sam video tvoj nik na ovoj temi, očekivao sam ogroman hejt :)

ma mrzi me da kucam. samo čitam i krstim se. biće, biće, samo čekam još malo nešto da useru.

Krešimir je veća faca od tebe, džabe se trudiš :)

Stvarno si spemer tema, gamby.

Stvarno si spemer tema, gamby.

Svašta s tobom Jericho. :)

Сад је ДОСТА!

Ако уплатите уплатите! Ако нећете немојте да будете љубоморни на нас што смо уплaтили! (јао што он има а ја немам? Сада ћу да причам како је то безвезе!)
Када човек купи трактор, одма дође комшија па види да је бољи па се просерава како му :"малко фарови не ватају правац. Треба то наштеловати". Увек тражите длаку у јајету (кажем У јајету, не НА јајету). Нешли сте длаку? И шта сада? Тресла се гора родио се миш!

Ако нећете немојте да будете љубоморни на нас што смо упалтили! (јао што он има а ја немам?

Тако је.