![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Fala,mili Celte :)
eto... sad imaš kintu da se prošetaš do liverpula. zaradio :)
Целте, сад можеш да направиш тим за Фантази, почели смо. Данкане придружи се и ти, мало да се такмичимо.
e?
http://vukajlija.com/forum/teme/8964?strana=5
Celte,imam ja kintu za Pool odavno,ali me odbijaju za vizu stalno...dzaba im dajem po 7 iljada uvek...Ali ne odustajem...I kad odem necu se vratiti nikad,samo cu povesti devojku i nov zivot...
:-)
Taj rad. :)
Litvanska pesma je imala šanse za pobedu da je prošla u finale. :) Ali nije jer su imali kretenski nastup.
A 90% pesama je bilo smaračko.
Ne,100 % pesama je bilo smaracko,ali je ono betabilno pobedilo...
DOGODINE U BERLINU, DANKANE!
НЕКРОПОСТ НЕКРОПОСТ НЕКРОПОСТ. иЗВИНИТЕ ДРАГИ ОНДУЛАТОРИ, АЛИ СЕ САМО ДИВИМ СЕБИ КОЛИКО САМ цар БИО И СА ОВОГ НАЛОГА...
e da, ko beše pobedio ove godine?
Azerbejdžan
Ахаха, да вас разочарам мало... Хоџа ми донео 250 евра ове године, играо са га у дуелу са Грком, па као Топ Балкана и топ 10. Свеукупно мало јаче од 250 јура... ЈЕСАМ КЛАДИО САМ СЕ НА СРБОМРЗЦА, али као што рекох паре су паре...
Ja svake godine puknem dvajes evra na to sranje, a nikad ga i ne gledam, oca mu jebem!
IJU! Na SRBOMRZCA AAA!!! IJU GREŠNA TI DUŠA! Sad crkvi da daš odmah pola, aj aj brzo!
Дао сам пола цркви, пола Јусуфспахићу, пола Зилкићу а пола Зукорлићу...