Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Yay! A gde su ta okupljanja? Nisam baš nešto obavešten. :D

2. Ma koja nedelja? KOliko znam, u subotu je okupljanje.. Mada, ako bi vise ljudi doslo u nedelju, onda u nedelju. Ae neka bace ovde potpis svi koji bi dosli na okupljanje ovog vikenda i da li im vise odgovara subota ili nedelja, ili im je svejedno. ;)

3. Meni odgovara i subota i nedelja, ali gde? :D

4. To se ne zna, negde po gradu (Beogradu, je l'). Da se prvo jave ljudi za 'kad', a lako cemo posle za 'gde'.

5. E jebi ga, ja sam bio u Mladenovac pre neki dan, sto se niste setili da se okupite dok sam bio tamo!
    Bolje da se okupimo u Kraljevu!

6. samo si nam još i ti trebao....:P

7. I'm coming out... tj. in!
    I'm coming in... he he... :briše znoj:

8. Uključujem se, al' ako je za subotu posle 6...

9. Ја само да јавим екипи која нас је угостила у Новом Саду - Пиро и ја смо стигли живи и здрави до НБГ. Јес' да смо стајали до Батајнице, али преживесмо.

10. i ja sam bila sa njima u novom sadu.. jedno par minuta :P

11. Pa ajte ljudi da se dogovorimo vec jednom.

za sve koji su iz beograda ili dolaze u isti

12. Ajde.......ja sam za ZA.

13. 14-ог ваљда окупљање на ФИСТ-у, а?

14. Да будем прецизнија, 14-ог новембра на ФДУ од 18-22:30h...

15. Bilo bi lepo da, oni koji planiraju da dođu 14-og, to ovde potvrde. Evo, ja štikliram sebe :).

16. Ja ću svakako biti na fistu, a da li ću se okupiti... :D:D:D

šalim se, verovatno sam ja tu u gužvi negde.

17. bilo bi super...ja dolazim:)

18. Potrudiću se da budem u Beogradu kako bih prisustvovao tome divnome skupu :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.