Ma koja nedelja? KOliko znam, u subotu je okupljanje.. Mada, ako bi vise ljudi doslo u nedelju, onda u nedelju. Ae neka bace ovde potpis svi koji bi dosli na okupljanje ovog vikenda i da li im vise odgovara subota ili nedelja, ili im je svejedno. ;)
Ја само да јавим екипи која нас је угостила у Новом Саду - Пиро и ја смо стигли живи и здрави до НБГ. Јес' да смо стајали до Батајнице, али преживесмо.
Jump in! :)
Yay! A gde su ta okupljanja? Nisam baš nešto obavešten. :D
Ma koja nedelja? KOliko znam, u subotu je okupljanje.. Mada, ako bi vise ljudi doslo u nedelju, onda u nedelju. Ae neka bace ovde potpis svi koji bi dosli na okupljanje ovog vikenda i da li im vise odgovara subota ili nedelja, ili im je svejedno. ;)
Meni odgovara i subota i nedelja, ali gde? :D
To se ne zna, negde po gradu (Beogradu, je l'). Da se prvo jave ljudi za 'kad', a lako cemo posle za 'gde'.
E jebi ga, ja sam bio u Mladenovac pre neki dan, sto se niste setili da se okupite dok sam bio tamo!
Bolje da se okupimo u Kraljevu!
samo si nam još i ti trebao....:P
I'm coming out... tj. in!
I'm coming in... he he... :briše znoj:
Uključujem se, al' ako je za subotu posle 6...
Ја само да јавим екипи која нас је угостила у Новом Саду - Пиро и ја смо стигли живи и здрави до НБГ. Јес' да смо стајали до Батајнице, али преживесмо.
i ja sam bila sa njima u novom sadu.. jedno par minuta :P
ha-ha, bili ste u Novom Sadu!
http://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo&feature=player_embedded
Pa ajte ljudi da se dogovorimo vec jednom.
za sve koji su iz beograda ili dolaze u isti
Ajde.......ja sam za ZA.
14-ог ваљда окупљање на ФИСТ-у, а?
Да будем прецизнија, 14-ог новембра на ФДУ од 18-22:30h...
Bilo bi lepo da, oni koji planiraju da dođu 14-og, to ovde potvrde. Evo, ja štikliram sebe :).
Ja ću svakako biti na fistu, a da li ću se okupiti... :D:D:D
šalim se, verovatno sam ja tu u gužvi negde.
bilo bi super...ja dolazim:)
Potrudiću se da budem u Beogradu kako bih prisustvovao tome divnome skupu :)