Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Ma njemu muka u gsp-u a kamoli u avinjonu... :)

2. Ja cekam Emilijetu iz Kg-a da se pojavi ,pa da ubedi moju mamu i tatu da me puste.:-)

3. Ја чекам било кога из НС-а и околине,отворен сам за сваки договор.

4. Ja čekam Ninu da dodje u BG. :)

5. Ја чекам вас из БГ-а да дођете 'вамо. :)
    Шалим се,ако треба,потећи ћу до БГ-а,по договору.

6. ja cekam da se neko zapije u centru i onda me zove i kaze: leela, ja nemam gde da spavam, ajde da pijemo! :)

7. Ja čekam mečku...

8. ja cekam da mi svane...

dovuci cu se tamo za jedno pet godina vjerovatno...

ako ko dodje u Pg mozda ga i castim pivo....

9. Ja necu, znam da ste manijaci. :) :D

10. ja se svakog vikenda zagrevam do ponoci kod Miletica ili fontane posle nestanem...ko oce nek dodje.

11. Ja sad cekam Orko. Od Emilijete sam digla sape .:(

12. E ljudi, aj' neko "spontano" okupljanje dok sam na odmoru... :)
    A to je do 28.03.

13. Ја сам био у Београду 4 дана, сада идем кући... Јебага, ал ништа од окупљања, бар са моје стране, и то у веома догледном времену...

14. aj da se ne okupljamo

15. nemoj da si na kraj srca :)

16. nisam, vec od toga nista dobro

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.