Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. o'š da te banujem? :)

2. evo sad ću samo da popijem pivo. drž' se dobro :))

3. e ajd ako je neko zainteresovan za okupljanje u bl da se nadjemo negdje ili ako su stariji članovi već dogovorili o nekom okupljanju neka jave

4. e pa ajd se skupimo ako su i ostali zainteresovani i ako nekog lično poznaješ

5. Nikog ja ne znam. Al moze vazda da me se nadje ispred nekog sindija sa gajbom pive. Ako su smorčine ti sastanci ako nema vatacine onda dolazim obavezno

6. E pa nemmam pojma kako izgledaju ti sastanci nisam nikad bio, al' ako nadjemo još jednoga da voli pivu u prirodi možemo je sebi kupiti i ispred studenjaka popiti i zajebavati se!

7. Ja, na tribine sa gajbom, to mi je poznato

8. onda da zovemo i ostale na tribine eto ljudi priključite se

9. Iz vidjenja ako misliš na onog iz mrkonjića! Svi su čuli za njega!

10. Чича вам је из БЛ као и Сергиос....и да ако некада будете долазили у КГ јавите ми људи овде па да се организује нешто :)

11. Ja taj burduš i milan tomić iz mg bili mi cimeri. Nikad bio u kg

12. Čiča je iz BL?! Nisam to znao... A Serg je slabo na sajtu u zadnje vrijeme, radi čo'ek, teže ga je uhvatiti. Ja i Slavk0 pretežno džabalebarimo, tako da nije frka, vidjeću s njim. YomaX takođe radi, al' jebem li ga, nešto se može iskombinovati. Možemo pozvati i Kuvajliju, iako je napustio sajt, ako je raspoložen da predsjedava :) Odredite neki datum, recimo sledeće nedelje, pa ćemo vidjeti kako će se stvari dalje odvijati...

13. Чича из Бл? Јесте ли ви сигурни у то? Иначе и ја сам из Бл. Јес' да нисам толико познат к'о Сергиос и ФацаФацаа ал' свеједно. :)

14. Valjda Čiča bude ovdje, ali je iz Lijevča! Faco može neki predveče termin pa da dodju i radnici! Kako bi mogli obavijestiti Kuvajliju?

15. Jedino Serž ima njegov broj a jedino ja imam Seržov broj.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.