Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. a ti Slavko, i ako dođeš 'oćeš odma' da ideš pa tako da ti se i ne isplati... :D

Čiji si ti dupli nalog? Otkud znaš da sam blizanac u horoskopu?

Nadajmo se svi da bar Slavko nece doci, to bi skroz sjebalo atmosferu.

Da vas obradujem, ne mogu doći na to okupljanje! Sečem nokte to veče. A posle perem kosu. A posle iznosim smeće i šetam psa. Žao mi je, zaista, ali obaveze...

Mozes samo da se udostojis da mi blajznes. ;)

Uvek si bio ljubomoran na moj zvezdani status.

2. Uvek si bio ljubomoran na moj zvezdani status.

Maksimalno, uvijek.

3. 'Oće li biti nekog okupljanja skoro,ili NEskoro-aj' malo da se priča o tome..

4. Ajd Gogo, imaš moju podršku ;)

5. U,bre-ispadoh organizator iz Pržogrnaca :)

Ili još bolje-sve vas sledeće godine pozovem na otvaranje izložbe-da se ne blamiram ako me ispale ostali (ala sam dovitljiva) :)))
    A moji Vukajlijaši nećedu da me ostavU na cedilu! :)))

6. kakve izložbe? jel nešto u vezi vuke?
    inače oni koji nisu na četu, u decembru kod ruže... kad pristigne faca
    ko izda pizda...

7. Ma,nije Vukina izložba,Buri,nego ja imam velike planove da sledeće godine napra'im izložbu u Beloj Crkvi :)
    Sad samo treba da je uradim... :)

Kakav decembar,kakva ruža,kakvo okupljanje?Je li lokalnog karaktera ili neš' drugo?De,pojasni mi. :)

8. ma to je za banjalučane i one koji su ovde podstanari, kao ja npr.
    ruža je kultni bircuz u bl u kome smo cugali prošli put...
    al pozvani su i ostali...

9. Eeee,blago vami.. :)
    Iz BC ima samo tri Vukajlijašice-ni za kvorum ... :)

10. Bela Crkva mesto malo, za Vuku bi život dalo ;-))))

Malo sam preformulisao jedan navijački transparent(molim Mali Žednik da mi oprosti).

11. Tigre,ti to kanda bio u BC? :)

12. Bio sam, poslednji put, davne 1990. Igrao sam šah na tada tradicionalnom tzv. Open turniru ;-))))

13. VanGogo, ja želim da dođem na otvaranje izložbe.

14. @RD Jao,čuveni šahisti.. :)) Sad toga nema više,koliko znam.
    Sad su jezera aktuelna(mis'im,leti),a kad nastupi zima-spasavaj se ko može! :))

@Majo,hvala i dobrodošla!! :)))Samo još da naslikam svoju izložbu,sitnica :))

15. Ako se neki ljudi okupljaju u Beogradu sa ovog sajta, voleo bih da znam kad je i u koliko.

16. Нешто ми говори да би и неки хејтер воло да се нађе са осталим нормалним светом са вукајлије у бгу.

17. Načuo sam da u Beogradu ima jedno mesto, u kome uvek možeš naću neke vukajlijaše, jer nam je to ''zvanično'' mesto. Ima li neko ideju gde je to kafanče?

18. Oce biti neko okupljanje u Beogradu, ja bi zdravo vol'o da dodjem? A ako neko zna ime kafanice koju medicus sponjime, neka nam kaze, pa da svratimo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.