Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. a ti Slavko, i ako dođeš 'oćeš odma' da ideš pa tako da ti se i ne isplati... :D

Čiji si ti dupli nalog? Otkud znaš da sam blizanac u horoskopu?

Nadajmo se svi da bar Slavko nece doci, to bi skroz sjebalo atmosferu.

Da vas obradujem, ne mogu doći na to okupljanje! Sečem nokte to veče. A posle perem kosu. A posle iznosim smeće i šetam psa. Žao mi je, zaista, ali obaveze...

Mozes samo da se udostojis da mi blajznes. ;)

Uvek si bio ljubomoran na moj zvezdani status.

2. Uvek si bio ljubomoran na moj zvezdani status.

Maksimalno, uvijek.

3. 'Oće li biti nekog okupljanja skoro,ili NEskoro-aj' malo da se priča o tome..

4. Ajd Gogo, imaš moju podršku ;)

5. U,bre-ispadoh organizator iz Pržogrnaca :)

Ili još bolje-sve vas sledeće godine pozovem na otvaranje izložbe-da se ne blamiram ako me ispale ostali (ala sam dovitljiva) :)))
    A moji Vukajlijaši nećedu da me ostavU na cedilu! :)))

6. kakve izložbe? jel nešto u vezi vuke?
    inače oni koji nisu na četu, u decembru kod ruže... kad pristigne faca
    ko izda pizda...

7. Ma,nije Vukina izložba,Buri,nego ja imam velike planove da sledeće godine napra'im izložbu u Beloj Crkvi :)
    Sad samo treba da je uradim... :)

Kakav decembar,kakva ruža,kakvo okupljanje?Je li lokalnog karaktera ili neš' drugo?De,pojasni mi. :)

8. ma to je za banjalučane i one koji su ovde podstanari, kao ja npr.
    ruža je kultni bircuz u bl u kome smo cugali prošli put...
    al pozvani su i ostali...

9. Eeee,blago vami.. :)
    Iz BC ima samo tri Vukajlijašice-ni za kvorum ... :)

10. Bela Crkva mesto malo, za Vuku bi život dalo ;-))))

Malo sam preformulisao jedan navijački transparent(molim Mali Žednik da mi oprosti).

11. Tigre,ti to kanda bio u BC? :)

12. Bio sam, poslednji put, davne 1990. Igrao sam šah na tada tradicionalnom tzv. Open turniru ;-))))

13. VanGogo, ja želim da dođem na otvaranje izložbe.

14. @RD Jao,čuveni šahisti.. :)) Sad toga nema više,koliko znam.
    Sad su jezera aktuelna(mis'im,leti),a kad nastupi zima-spasavaj se ko može! :))

@Majo,hvala i dobrodošla!! :)))Samo još da naslikam svoju izložbu,sitnica :))

15. Ako se neki ljudi okupljaju u Beogradu sa ovog sajta, voleo bih da znam kad je i u koliko.

16. Нешто ми говори да би и неки хејтер воло да се нађе са осталим нормалним светом са вукајлије у бгу.

17. Načuo sam da u Beogradu ima jedno mesto, u kome uvek možeš naću neke vukajlijaše, jer nam je to ''zvanično'' mesto. Ima li neko ideju gde je to kafanče?

18. Oce biti neko okupljanje u Beogradu, ja bi zdravo vol'o da dodjem? A ako neko zna ime kafanice koju medicus sponjime, neka nam kaze, pa da svratimo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.