Može sledeća, od nedelje sam tu, a ovi Novosađani ako se i skupe, na kraju će da idu na Bećarac i sviraju Prljavo Kazalište... :) Pretpostavljam da će u BG-u prosto bude nešto masovnije
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kragujevac JEBE looololololololo
E bravo, Ritchie hoćeš i ti?
Neda mi mama
Onda ništa.
Evo i ja da ubacim za Kragujevac. :D
Ko je za okupljanje u Beogradu. :) Tamo sledeće subote?
d man uzet si u obzir :)
Beograd je dosta kul grad, može subota
sledeća vehbija, ove sam zauzet :) Al obavezno da dođeš :)
Gde u subotu i kad?
Ja mogu svaki dan, roknuo sam ispit sto mi ostao od prosle godine, pa ne mogu ove iz druge da polazem, tako da za mene ne vaze ovi ispitni rokovi :D
ljoljoljolj čače. Sve ćemo da se dogovorimo. Ja ne mogu preko nedelje, a petkom imam trening. Tako da ćemo sledeće subote :)
Može sledeća, od nedelje sam tu, a ovi Novosađani ako se i skupe, na kraju će da idu na Bećarac i sviraju Prljavo Kazalište... :) Pretpostavljam da će u BG-u prosto bude nešto masovnije
videćemo, pošto smo se nalazili skoro, znam ekipu koja bi 99% išla :)
Vehbija, aj bolje čekaj do 10-og. Voleo bih i ja da te upoznam, a u frci sam sa ispitima do tada.
gambi sledeća subota je 12-ti
Okej onda. :)
Evo vidis gamby, da si pametan kao ja, ti bi ili pao ili ne bi ni izlazio na ispite, pa bismo mogli da se druzimo ko ljudovi :D
to bre gambi :)
Mislim, ne obećavam. ALi su veće šanse tada. :D
I da, preporučujem preciziranje tačnog vremena i mesta preko PVT.