Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kragujevac JEBE looololololololo
E bravo, Ritchie hoćeš i ti?
Neda mi mama
Onda ništa.
Evo i ja da ubacim za Kragujevac. :D
Ko je za okupljanje u Beogradu. :) Tamo sledeće subote?
d man uzet si u obzir :)
Beograd je dosta kul grad, može subota
sledeća vehbija, ove sam zauzet :) Al obavezno da dođeš :)
Gde u subotu i kad?
Ja mogu svaki dan, roknuo sam ispit sto mi ostao od prosle godine, pa ne mogu ove iz druge da polazem, tako da za mene ne vaze ovi ispitni rokovi :D
ljoljoljolj čače. Sve ćemo da se dogovorimo. Ja ne mogu preko nedelje, a petkom imam trening. Tako da ćemo sledeće subote :)
Može sledeća, od nedelje sam tu, a ovi Novosađani ako se i skupe, na kraju će da idu na Bećarac i sviraju Prljavo Kazalište... :) Pretpostavljam da će u BG-u prosto bude nešto masovnije
videćemo, pošto smo se nalazili skoro, znam ekipu koja bi 99% išla :)
Vehbija, aj bolje čekaj do 10-og. Voleo bih i ja da te upoznam, a u frci sam sa ispitima do tada.
gambi sledeća subota je 12-ti
Okej onda. :)
Evo vidis gamby, da si pametan kao ja, ti bi ili pao ili ne bi ni izlazio na ispite, pa bismo mogli da se druzimo ko ljudovi :D
to bre gambi :)
Mislim, ne obećavam. ALi su veće šanse tada. :D
I da, preporučujem preciziranje tačnog vremena i mesta preko PVT.