Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. da da :) Naravno i ja to mislim :) Sad ću da šaljem :)

2. A vidiš, nisam znao da ste se okupljali već...vas dvojicu svakako 'oću da upoznam, ali sam se nadao da će bane i neki gvozden ili tako neka epska faca, kao "random okupljanje" pa natenane kontaš ko je ko. Bez obzira, doći ću, već vas dvojica ste povod

3. Vehbija, skupićemo se mi, ne boj se. Uvek je tako. :D

4. gamby i ti imaš pvt.
    Dajte predloge, koga da zovemo. :)

5. ja ću možda da vam banem na kratko, imam već nešto dogovoreno sa drugaricama, ali možda vam i njih dovedem... samo me živo zanima GDE? gde će se smesti 16 iljada vukajlijaša....?

6. e lemaja dogovorićemo se, ajd šalem ti na pvt, ekipu za sada, pa da vidimo. daj predloge koga još dzovemo. Za drugarice se ne bunimo lolololol

7. ajde pravim spisak....

8. Ja ću do tad da završim sa ispitom, još je rano da vam se obećavam ali mož' da bude.

9. Reme baci i meni pvt, da znam gde i kad...

10. Voleo bih i ja da budem obavešćen ako je u BG-u, može se desiti da svratim, zavsi od lokacije i vremena... :D

11. Taman u subotiu 12-og da ošinem jedan ispit, pa da se napijem.

12. OK ČAČE još se ne zna, pregovori su u toku. Sledeće subote se nalazimo. 12. 2. je datum.

13. mene niko ne zove...sise...buuuaaaaaa...

zajebavam se Reme....ne mogu nikako....:)

14. Jebi ga, u gužvi smo, čekam da lemaja. Ajd vidi ako možeš.

15. Profo aj dođi, da ne kažeš da te nismo zvali.

16. ma sad neću zinat...:))

sad me zovete kad se ja sam pozovem....

17. Ja onako iz kurtoazije ili kako se već kaže. Jebem li ga...

18. lololol zato i stoji na ovoj temi, da se svi sami pozovu. lolololol :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.