Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Reme, aj otvori temu konkretno za ovo, ako ti nije cimanje...pa lepo ko nov vidi, bar pogleda prvi post,ovako će se teže naći početak dogovora.

2. Ја само да упутим и званичну позивницу Френкију за тај догађај! Ето!

3. е и немој отварате јебену тему нову, немој да сте равничари јбте, и шта кад се заврши блеја ми ћемо да грунемо неке утиске као и да напљујемо рецимо ремеа што му ћевап био прежив! Дај бре немој сте равничари, молим вас!

4. Ma dobro, samo sam pomislila da ljudi ne traže od dvajes i neke strane da vide kad ćemo i gde ćemo.

5. нато немо да се љутите што сам тако нападан бијо у посту, реално отворите само сам мало хтео да испрозивам равничаре лолол :) ако ме разумеш :р

6. Slobice, ako te ja ne razumem, onda te niko ne razume :)

7. Vikend na kališu ? Kasno uveče ?
    A šta je sa narkomanskim bandama koje lutaju u to vreme ?

8. Ako je outdoor varijanta u pitanju, bolje Studenjak, manje su šanse da uletimo u neku frku.

9. NEĆEŠ ROŠTILJATI FEJSE!!!2 OLOLOLO TRIŠO NEMAM POJMA, ĆE IH PREBIJEMO I OTMEMO BUKSNE!!!2 KOGA ZABOLE ZA BANDE NARKOMANA REALNO. :) A I NE MORA KALIŠ, MENI VIŠE ODGOVARA DA BUDE OĐE KOD MENE U KRAJU, NA DVA MINUTA OD MOJE GAJBE!!!! :)

10. U bem ti kaps lok, zaboravih da ga isključim :)

11. Baš si mi se izvikao u ekran. :)

12. Čuo sam te reme jasno i glasno :)
    A gde ti je uzgred kraj ?

13. možemo da se zabodemo u šumetinu ko pravi brđani i da gledamo mlađane parove dok se pare po džungli u najrazličitijim kolima. :)

14. 'Ajd videćemo još za mesto, bulbulder... Prvi put čujem.

15. zvezdara brate, blizu novog groblja. :)

16. reme
    možemo da se zabodemo u šumetinu ko pravi brđani i da gledamo mlađane parove dok se pare po džungli u najrazličitijim kolima. :)

Ako ti se voajeriše, Lipovačka šuma, ili Apartmani na Kališu su ti dušu dali. :)

Bulbulder? 'De ti je to?

17. Koje linije samo dolaze dotle sa Slavije ?

18. zvezdara kod novog groblja, šezdesetpetica ide tuda.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.