е и немој отварате јебену тему нову, немој да сте равничари јбте, и шта кад се заврши блеја ми ћемо да грунемо неке утиске као и да напљујемо рецимо ремеа што му ћевап био прежив! Дај бре немој сте равничари, молим вас!
NEĆEŠ ROŠTILJATI FEJSE!!!2 OLOLOLO TRIŠO NEMAM POJMA, ĆE IH PREBIJEMO I OTMEMO BUKSNE!!!2 KOGA ZABOLE ZA BANDE NARKOMANA REALNO. :) A I NE MORA KALIŠ, MENI VIŠE ODGOVARA DA BUDE OĐE KOD MENE U KRAJU, NA DVA MINUTA OD MOJE GAJBE!!!! :)
recimo
Reme, aj otvori temu konkretno za ovo, ako ti nije cimanje...pa lepo ko nov vidi, bar pogleda prvi post,ovako će se teže naći početak dogovora.
Ја само да упутим и званичну позивницу Френкију за тај догађај! Ето!
е и немој отварате јебену тему нову, немој да сте равничари јбте, и шта кад се заврши блеја ми ћемо да грунемо неке утиске као и да напљујемо рецимо ремеа што му ћевап био прежив! Дај бре немој сте равничари, молим вас!
Ma dobro, samo sam pomislila da ljudi ne traže od dvajes i neke strane da vide kad ćemo i gde ćemo.
нато немо да се љутите што сам тако нападан бијо у посту, реално отворите само сам мало хтео да испрозивам равничаре лолол :) ако ме разумеш :р
Slobice, ako te ja ne razumem, onda te niko ne razume :)
Vikend na kališu ? Kasno uveče ?
A šta je sa narkomanskim bandama koje lutaju u to vreme ?
Ako je outdoor varijanta u pitanju, bolje Studenjak, manje su šanse da uletimo u neku frku.
NEĆEŠ ROŠTILJATI FEJSE!!!2 OLOLOLO TRIŠO NEMAM POJMA, ĆE IH PREBIJEMO I OTMEMO BUKSNE!!!2 KOGA ZABOLE ZA BANDE NARKOMANA REALNO. :) A I NE MORA KALIŠ, MENI VIŠE ODGOVARA DA BUDE OĐE KOD MENE U KRAJU, NA DVA MINUTA OD MOJE GAJBE!!!! :)
U bem ti kaps lok, zaboravih da ga isključim :)
Baš si mi se izvikao u ekran. :)
Čuo sam te reme jasno i glasno :)
A gde ti je uzgred kraj ?
Bulbulder. :)
možemo da se zabodemo u šumetinu ko pravi brđani i da gledamo mlađane parove dok se pare po džungli u najrazličitijim kolima. :)
'Ajd videćemo još za mesto, bulbulder... Prvi put čujem.
zvezdara brate, blizu novog groblja. :)
možemo da se zabodemo u šumetinu ko pravi brđani i da gledamo mlađane parove dok se pare po džungli u najrazličitijim kolima. :)
Ako ti se voajeriše, Lipovačka šuma, ili Apartmani na Kališu su ti dušu dali. :)
Bulbulder? 'De ti je to?
Koje linije samo dolaze dotle sa Slavije ?
zvezdara kod novog groblja, šezdesetpetica ide tuda.