Reme, na Adi bi stvarno bilo previše ziljavih budala, a znaš i sam kakav je Vukajlijaš kad je pijan. :)
A i jedino pešaka čoporativno svi kući da se vraćamo.
Ma jok, da krenemo izjutra, ili da ponesemo neku vreću... Mogu samo leto da zamislim, biće da ćemo morati da tražimo od nadležnih dozvolu za okupljanje.
Po potrebi, sve ogranizujemo, pitaj Remea :)) Šalim se, što se mene tiče, može i preko dana i uveče, ali ne znam gde bi bilo najbolje... Treba negde gde većini nije cimanje da dođe, tako da Košutnjak nije dobro rešenje,a i Studenjak na N.Beogradu...Doduše, ja imam direktnu liniju do Studenjaka :)
Ја се овде повлачим, ионако ме нема међу окупљачима. :)
Сутра се јебено ради, ај' поздрав људи. :)
ljudi ovo neće biti dnevno okupljanje. :) a možda je opcija i ada, mada je veliki cim i otići tamo.
al ako idemo na Adu, negde oko 5 da budemo tamo, pa zapičimo neku fudbalicu, i posle da smrdimo uz pivo!
Reme, na Adi bi stvarno bilo previše ziljavih budala, a znaš i sam kakav je Vukajlijaš kad je pijan. :)
A i jedino pešaka čoporativno svi kući da se vraćamo.
EDIT: Taj drugi deo mi se već sviđa.
lolololo ne ako bude dnevno okupljanje. :) ja mogu najranije u 14 recimo. :)
To već da. Ja mogu najranije kad god 'oćete, jer sam rešiJo da se uključim u zajednicu, svid'lo se to vama il' ne. :)
Al' realno, šta fali Zvezdari i Novom groblju? Baš je nekako mistično, tiho, milina :)
pa je l' znaš kako, ajd videću ja, nisam siguran još uvek. Nek se oglase i drugi da se vidi ko bi sve došao. :)
FMN, je l' organizujemo ovde orgije ili okupljanje? :)
Ma jok, da krenemo izjutra, ili da ponesemo neku vreću... Mogu samo leto da zamislim, biće da ćemo morati da tražimo od nadležnih dozvolu za okupljanje.
Otkad pa nadležne bole kurac? Ako puštaju naciste da šetaju naokolo u grupama, mogu i par Vukajlijaša.
ma bre, kakve veze ima, organizujemo turnir u fudbalu, posle smrdimo, zajebavamo se. Mada i na zvezdari ima fudbalskih terena. :)
a generalno meni mnogo više odgovara neko dnevno okupljanje jer imam neke obaveze u nedelju. :)
ma bre, kakve veze ima, organizujemo turnir u fudbalu, posle smrdimo, zajebavamo se.
Amin.
Čisto da vi devojke vidite ko je najbolji fudbaler. :)
Čisto da vi devojke vidite ko je najbolji fudbaler. :)
Reme, ja sam crn, biću atrakcija. :D
Мене баш интересује ко најбоље игра фубал.
Po potrebi, sve ogranizujemo, pitaj Remea :)) Šalim se, što se mene tiče, može i preko dana i uveče, ali ne znam gde bi bilo najbolje... Treba negde gde većini nije cimanje da dođe, tako da Košutnjak nije dobro rešenje,a i Studenjak na N.Beogradu...Doduše, ja imam direktnu liniju do Studenjaka :)
do jaja. :)
Ako se ne registrujemo kao udruženje, ništa nismo uradili. Tako to ide, sada će biti turnir, a tamo sledeće godine, ko zna... :)