Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. to je bilo brzo...
    Ajd' videćemo, ali Kalemegdan ima sjajan pogled, zabijemo se na zidine i gledamo u ruševine takođe divlje parenje...

2. nemaš direktnu liniju mada jebi ga lagano peške stigneš. Od Ruzveltove imaš tri stanice, i to dosta kratke.

3. Još i šetnja... kulj... ajd' laku noć...

4. pa što jes jes, al đe ćeš pjane Vukajlijaše na zidine. :)

5. e pa ja nikako ne mogu 16. have fun without me!

6. Reme, što je Studenjak ispao iz kombinacije? Odatle svi možemo lepo pijani gajbi, i niko neće poginuti?

7. nije ispao, predlažite slobodno. :)

8. Pa kažem Studenjak, odatle svi možemo gajbi, možemo da cirkamo bez problema, niko neće poginuti, i bukvalno možemo da radimo šta hoćemo...

9. Čekamo još predloga, još nije odlučeno.

10. Lord Triša

Vikend na kališu ? Kasno uveče ?
    A šta je sa narkomanskim bandama koje lutaju u to vreme ?

Шта с'нама?

11. Предлог

Нађите се у Кошутњаку, или у Студењаку, Студењак стварно јес' најбоља солуција.

12. Buksnetina, ne varioci, varioci nisu narkomani, nego na pajdomane, i (možemo svrstati) skindže misli Triša. :) Da se zavari, uvek može. :)

EDIT: Košutnjak je preveliko cimanje za većinu Vukajlijaša. Mislim, meni je kul i Studenjak, jer mi je tu tri'es' kec, pa mogu jednoj gajbi, ili Košutnjak, jer sam na Ceraku. Stoga, Studenjak je najbolja solucija, jer je potpuno posred grada, izolovano mesto za pivopije i ostale dobre ljude. :)

13. e jebaga sad, kaki Košutnjak, realno možemo i na Avalu da cepimo. :)

14. Dobro nis' rek'o Staru Planinu. :) 3 dana jahanja do Avale. :)

15. Па добро, пајдаре и нису проблем кад је друштво веће од 2 члана. Ма и двојица су довољна, али ако носи цшпри.. Зајебано. :)

Da se zavari, uvek može. :)

+766

16. Jebiga sad, ja iz paranoje nosim nož i lanac sa sobom...:)
    Buksnetino, sad sam blizu Medaka, mogu 'brid da ti na'vatam, ak' si oran. :)

17. e jebaga sad, kaki Košutnjak, realno možemo i na Avalu da cepimo.

Кошутњак јебе за дневна окупљања. Не постоји боље место. Још ако имаш искусног роштиљџију, па и искусног ролача буксни (ЈА), милина. :)

3 dana jahanja do Avale. :)

+414

18. blizu Medaka

Ууу, далеко.. :) Ја сам на Бежанијској коси. Имам овде једног другара, 5 за 1500, сваки трећи дан узимам, таман. :)

19. Obzirom da sam sa Istoka, predlažem sebe za "Iskusnog Roštiljdžiju". :) Ako vam baš treba.

EDIT: Ma ja sam sad u Ustaničkoj, tako da pljunem na Medak. 5 za soma ipo? 'Brid? O'kle jebote? E, da, kad smo već tu, Flying Dutchman? Kombinacija? Životna želja...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.