Buksnetina, ne varioci, varioci nisu narkomani, nego na pajdomane, i (možemo svrstati) skindže misli Triša. :) Da se zavari, uvek može. :)
EDIT: Košutnjak je preveliko cimanje za većinu Vukajlijaša. Mislim, meni je kul i Studenjak, jer mi je tu tri'es' kec, pa mogu jednoj gajbi, ili Košutnjak, jer sam na Ceraku. Stoga, Studenjak je najbolja solucija, jer je potpuno posred grada, izolovano mesto za pivopije i ostale dobre ljude. :)
Obzirom da sam sa Istoka, predlažem sebe za "Iskusnog Roštiljdžiju". :) Ako vam baš treba.
EDIT: Ma ja sam sad u Ustaničkoj, tako da pljunem na Medak. 5 za soma ipo? 'Brid? O'kle jebote? E, da, kad smo već tu, Flying Dutchman? Kombinacija? Životna želja...
to je bilo brzo...
Ajd' videćemo, ali Kalemegdan ima sjajan pogled, zabijemo se na zidine i gledamo u ruševine takođe divlje parenje...
nemaš direktnu liniju mada jebi ga lagano peške stigneš. Od Ruzveltove imaš tri stanice, i to dosta kratke.
Još i šetnja... kulj... ajd' laku noć...
pa što jes jes, al đe ćeš pjane Vukajlijaše na zidine. :)
e pa ja nikako ne mogu 16. have fun without me!
laku noć :)
Reme, što je Studenjak ispao iz kombinacije? Odatle svi možemo lepo pijani gajbi, i niko neće poginuti?
nije ispao, predlažite slobodno. :)
Pa kažem Studenjak, odatle svi možemo gajbi, možemo da cirkamo bez problema, niko neće poginuti, i bukvalno možemo da radimo šta hoćemo...
Čekamo još predloga, još nije odlučeno.
Vikend na kališu ? Kasno uveče ?
A šta je sa narkomanskim bandama koje lutaju u to vreme ?
Шта с'нама?
Предлог
Нађите се у Кошутњаку, или у Студењаку, Студењак стварно јес' најбоља солуција.
Buksnetina, ne varioci, varioci nisu narkomani, nego na pajdomane, i (možemo svrstati) skindže misli Triša. :) Da se zavari, uvek može. :)
EDIT: Košutnjak je preveliko cimanje za većinu Vukajlijaša. Mislim, meni je kul i Studenjak, jer mi je tu tri'es' kec, pa mogu jednoj gajbi, ili Košutnjak, jer sam na Ceraku. Stoga, Studenjak je najbolja solucija, jer je potpuno posred grada, izolovano mesto za pivopije i ostale dobre ljude. :)
e jebaga sad, kaki Košutnjak, realno možemo i na Avalu da cepimo. :)
Dobro nis' rek'o Staru Planinu. :) 3 dana jahanja do Avale. :)
Па добро, пајдаре и нису проблем кад је друштво веће од 2 члана. Ма и двојица су довољна, али ако носи цшпри.. Зајебано. :)
+766
Jebiga sad, ja iz paranoje nosim nož i lanac sa sobom...:)
Buksnetino, sad sam blizu Medaka, mogu 'brid da ti na'vatam, ak' si oran. :)
Кошутњак јебе за дневна окупљања. Не постоји боље место. Још ако имаш искусног роштиљџију, па и искусног ролача буксни (ЈА), милина. :)
+414
Ууу, далеко.. :) Ја сам на Бежанијској коси. Имам овде једног другара, 5 за 1500, сваки трећи дан узимам, таман. :)
Obzirom da sam sa Istoka, predlažem sebe za "Iskusnog Roštiljdžiju". :) Ako vam baš treba.
EDIT: Ma ja sam sad u Ustaničkoj, tako da pljunem na Medak. 5 za soma ipo? 'Brid? O'kle jebote? E, da, kad smo već tu, Flying Dutchman? Kombinacija? Životna želja...