Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. ljudi, nije problem preko dana otići bilo gde. Meni Ada perfektno odgovara. Zajebancija će sigurno da bude dobra. :)

E DA JA NE BRANIM! :) OLOLOLO

2. Ako je preko dana, može i Ada :)

3. Lololololololo Munjo, boster sabiJo :)
    neg pričaj, đe ćemo na prelo?

4. Meni je ada za prelo dušu dala
    Možemo da koljemo, pa digramo boćanja, pa da jedemo zaklano, pa sunce, plaže, kafići, sport, trava, krpelji i tako to.
    Plus, ko ne da keš za piće, lagano ga udavimo, pa objave na vestima: Imamo prvog davljenika za ovu sezonu, a mi ćutimo i govorimo svojima: Jao, pa to je taj i taj sa sajta.
    Bio je dobar autor i još bolji čovek. Šmrc.
    U sebi: ko ga jebe, stipsa raspala

5. Kakvo bre davljenje. Davljenje je za ljude...UZMI NOŽ.

Ja neću dođem ali ću vam Siti Ekspresom poslati jednu gajbu ladnog piva da ločete i pevate Žareta i Gocija!

KRAJINA DO HELSINKIJA.

6. Frenki ima da dodžeš, u stvari ne moraš ostaje više pivčuge za nas. :) al makar fudbalicu da pikamo malo, jebaga. :)

7. Френки и ја возом долазимо. Већ је пристао.

8. Katija manipuliše mnome...pokidaću je kad se otrgnem iz čeljusti njene musavosti.

9. Aj sad lepo recite kad i gde??? Tacno vreme i mesto!!?? Probacu da namolim caleta i kevu da mi daju neke novce! :))

10. UZNEĆU NOŽ, al ako ne dođeš, bitiće upotrebljen na tebi, pa nek vidi narod šta je bartoubilačko klanje.
    Katija: MANIPULIŠI MALKO BOLJE

11. 23. април, Стара Пазова, код камена за притискање купуса, надомак Ђурђевих Курчева. не мораш се цимати пре 11 часова.

12. Jebala vas vaša okupljanja u BL se najbolja okupljanja prave tako da možete samo da lupate :PPPPP

13. Aj sad lepo recite kad i gde??? Tacno vreme i mesto!!?? Probacu da namolim caleta i kevu da mi daju neke novce! :))

14. Ne slušaj Katiju šta lupeće. Na ti mesto i vreme za prelo:
    23. април, Стара Пазова, код камена за притискање купуса, надомак Ђурђевих Курчева. не мораш се цимати пре 11 часова.

15. svako ko donosi malo više kinte je dobrodošao!!!2

16. Dolazi i vladika RČko Prizrenski.