Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ljudi, nije problem preko dana otići bilo gde. Meni Ada perfektno odgovara. Zajebancija će sigurno da bude dobra. :)
E DA JA NE BRANIM! :) OLOLOLO
Ako je preko dana, može i Ada :)
http://vukajlija.com/var/products/posters/201007/17254/vukajlijaski-moleban-.jpg?1301801503
Lololololololo Munjo, boster sabiJo :)
neg pričaj, đe ćemo na prelo?
Meni je ada za prelo dušu dala
Možemo da koljemo, pa digramo boćanja, pa da jedemo zaklano, pa sunce, plaže, kafići, sport, trava, krpelji i tako to.
Plus, ko ne da keš za piće, lagano ga udavimo, pa objave na vestima: Imamo prvog davljenika za ovu sezonu, a mi ćutimo i govorimo svojima: Jao, pa to je taj i taj sa sajta.
Bio je dobar autor i još bolji čovek. Šmrc.
U sebi: ko ga jebe, stipsa raspala
To bre Munjo! :)
Kakvo bre davljenje. Davljenje je za ljude...UZMI NOŽ.
Ja neću dođem ali ću vam Siti Ekspresom poslati jednu gajbu ladnog piva da ločete i pevate Žareta i Gocija!
KRAJINA DO HELSINKIJA.
Frenki ima da dodžeš, u stvari ne moraš ostaje više pivčuge za nas. :) al makar fudbalicu da pikamo malo, jebaga. :)
Френки и ја возом долазимо. Већ је пристао.
Katija manipuliše mnome...pokidaću je kad se otrgnem iz čeljusti njene musavosti.
Aj sad lepo recite kad i gde??? Tacno vreme i mesto!!?? Probacu da namolim caleta i kevu da mi daju neke novce! :))
UZNEĆU NOŽ, al ako ne dođeš, bitiće upotrebljen na tebi, pa nek vidi narod šta je bartoubilačko klanje.
Katija: MANIPULIŠI MALKO BOLJE
23. април, Стара Пазова, код камена за притискање купуса, надомак Ђурђевих Курчева. не мораш се цимати пре 11 часова.
Jebala vas vaša okupljanja u BL se najbolja okupljanja prave tako da možete samo da lupate :PPPPP
pusi pisu!
Aj sad lepo recite kad i gde??? Tacno vreme i mesto!!?? Probacu da namolim caleta i kevu da mi daju neke novce! :))
Ne slušaj Katiju šta lupeće. Na ti mesto i vreme za prelo:
23. април, Стара Пазова, код камена за притискање купуса, надомак Ђурђевих Курчева. не мораш се цимати пре 11 часова.
Ja opet kažem nema okupljanja http://www.youtube.com/watch?v=B4qrduoqV0E
svako ko donosi malo više kinte je dobrodošao!!!2
Dolazi i vladika RČko Prizrenski.