Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. Kupimo gajbu u Kuglašu i zamolimo ih da nam daju jedan reklamni poster. Namontiramo se na poljanče i Bog da nas vidi!

2. NatNat,ocekujem esemes tog dana kad bude okupljanje na beerfestu! Samo nemojte cetvrtak!

3. Бвд рекао сам им да четвртак није пожељан!
    ;)

4. Ja mogu u četvrtak.
    :D

P.S - Mogu zapravo svakim danom, u bilo koje doba.

5. Pa nego kako Uroše,zar na praznik fudbala da se okupljaju!? sramota...

6. Е, биће до јаја у четвртак на бир фесту, сва жгадија ће да гледа фудбал, а риба ће бити у великом броју, И ТО СВЕ ЗА НАС. Ми студенти који изгледамо лоше до просечно и не интересује нас фудбал ћемо напокон покупити неке ДИЏИТС. ТО!

7. Alariče, biću ja na bir festu u četvrtak. Jebiga. Dođi drugi dan.

8. Реално, границе ће бити постављене јако ниско тако да ће бити вала нешто. НЕШТО.

9. Славке, делимо се побратиме мој, па са тобом би задње парче леба поделио. Ето, ја онај део код Амстела, ти остало.

10. Dok se ne konsultujem sa nekim ko zna kakve su prilike na tom Bir fest (raspored štandova i demografija) ne mogu ti ništa obećati :)

11. Ја ћу да се обучем као ти, како бих имао веће шансе. Надам се да ми допушташ.

12. Ma, nema potrebe da ideš u krajnost. Samo stani pored mene. Videćeš. Belaj ćemo napraviti.

13. Ne zaboravi fensi torbicu, ona čini pola posla. ;)

14. Poneću OBE! Jedna meni, jedna Burzumu . Još će dobiti i gratis pakovanje Dureksa uz nju. Trebaće mu :)

15. Emo cave vole alternativne kondome. Dureks je tako hipsteraj.

16. A sve samo vas čekaju..:))
    Eno oblepljene bandere sa slikama i brojevima telefona na Ušću...samo da vidite!

17. Uh, onda je uspijeh zagarantovan. Još sa Slavk0m, nema da omane.

18. ...živa nisam :)

19. Aha ! Znači biće teško bludničenje...

20. Hoće neko sutra prepodne na Adu samnom i sa Čakom, da vozimo bajs malo?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.