U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Где нађосте преподне бре....
Koliko časova ?
Ja ne znam bajs da vozim , a radi bi dosao!
Mi smo ranoranioci Borko. Hoćeš ili ne?
U 11, tamo kod one pivnice gde smo se okupljali već.
U jebote 11 časova, radim tada, mnogo vam rano a i sutra se očekuje kiša.
Ljudi, večeras okupljanje u Čačku. Dolazi Peki!!!!!1
Plakno sam pičku FA gelom!
A Draganica?
Haha, pa da znaš, u jednom trenutku se čulo "Jeleni košute ljube" sa radija. :))
Mene je baš bilo lepo, sigurno ćemo ponoviti. Super je bila i ekipa i atmosfera. :)
Ajde, sunce vam vaše, utisci! :)
Ja tek sad ust'o. Polako. Ali jeste bilo do jaja kad se čulo "Jeleni košute ljubeee".
A posle toga Novica Negovanović i Zoran Gajić. Kako smo izabrali kafančinu, bruka. Ipak je ispalo super što je sve ostalo bilo puno. :)
Cacani, znate gde je dobro mesto za provod? Kod Otrova. Cuo sam da konobarica pusi za 500 kinti.
Koja konobarica, ona plava? Ili Ljilja? Mada ne razumem što bi neko plaćao Ljilji, kad žena radi iz ubeđenja. lolo
Ne znam, cuo sam. Vidim da si ti proverio. :D
Na okupljanju bilo super, jes da nas je bilo samo petoro aj je bilo vrh. Zao mi sto sam morao da odem ranije od ostalih, al ponovicemo opet.
Meni je najbolje bilo onda kada smo se smejali!
Dajte neku listu, ko sve dolazi, da vidim je l' mi se isplati da se cimam...
Е људи јел зна неко кад је окупљање у Смедереву?
Prvo vidi koliko ima ljudi u Smederevu.
Kad će okupljane u Besnom Foku ?
Đani kralj išo tramvajem na trening! Đani do pobede! Miki može da ga puši!