Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne piša se njima stvarno kad se nabijaju čak dole lolo
Kako je vonjalo tamo kad sam krenuo kući sunce ti. Ima da smrdi mesec dana posle beer-a :D
Brate, imaš onaj kontejner kod wc-a, samo se prisloniš. Mada se stvorilo jezero tu negdje oko 12, pa sam morao uz ogradu da pišam.
Ali, one lokve kod Toi-toi, jebote, plivali su u pišaćoj svi. :S
možda se vidimo tunajt,ko spazi nek se dere :3
lep prašinčina-pišaća provod svima,lolo
Сутра Партибрејкерси и Ван Гог. Ко иде? Контам сви :) Ја обавезно
Samo da kažem Lolu da je pička, jer se uplašio batina ololo
elek, je l' ti dao lol diskove?
Jok, nismo se ni videli. On je rekao da se nalazi sa tobom na železničkoj valjda.
Lol je ispaljivač žešći koliko sam ja shvatio lolo
Кристина се запила, јавила ми теби да дам дискове, а тебе нисам могао да нађем јебему све! Фармерке и црна мајица, е! А поред тога и да сам успео да те нађем, не бих се упознао с тобом зато што носиш дукс око струка. :хомофобик_сил:
jebo kako opisaste taj bir fest meni to ne djuluje bas zdravo, neka ekstremna verzija spring brika.
aukuracdete
ja ti rekla da daš nekom, ti pit'o je l' može eleku, ja ti reko' može, sve jedno.
je l' dolaziš večeras?
Sinoć sam se okupio s Markom Pinkijem na SARS-u i još nekim bendovima. Odmah po upoznavanju smo se upustili u ilegalnu akciju unošenja cuge. Sve se srećno završilo tako što sam mu bacao jednu po jednu konzervu i dvolitru s nekog mosta (7-8 metara) a on dole hvatao da se ne izmućkaju.
Ču Pinki, đe je taj lik, nema ga niđe. Pozdravi ga kad ga vidiš opet.
Trajno je banovan, dolazi ponekad s duplog.
e bio danas u doboju, al samo na željezničkoj :) popio dvije pive i pola litra raije i došao za DŽ u bl...
i samo da kažem da je LAVANDA carica lolololoo
Ja sam bio na beer festu i svima sam 'teo da kupim pivo, ali nijesam mogao da vas nadjem, tako ne znam sta da vam kazem
Ja sam samo prašinu sinoć video. I likove u Czech me out majicama koje su stvarno hit! :D 'Teo sam da uzmem 10 vopsova da mi daju maju. :) I taman banuo na Kelte i čuo Star of the county down i Rocky road to Dublin, jedine 2 njihove pesme koje znam. :) Dosta. A banuo sa ortacima posle tekme samo na kratko i posle zapalili.
Imam ja tu Czech me out majicu, uzeli Natnat, ja i još neki prošle godine na prevaru.
Nije baš na potpunu prevaru :)))
Pa dobro, popili smo par piva, ali ne 40 koliko je trebalo za te 4 majice lolo