Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. nemojte mi na vesnam tako vam škrinje

2. OJ TREBINJE, TREBINJE, KAD ME VIDIŠ
    http://www.balsamfir.com/MotoJournal/moto/images/nudes/NakedMotocross.jpg
    VUKAJLIJAŠI PRIHVATILI POZIV NA OKUPLJANJE

3. Daj post dje si duhovit.

Odakle mi? Jel bi ti meni dala da imaš?

4. Ne dolazim,
    Ne druzhim se sa noobarama

5. cara trolooje

Klasichan troll, nauchio na haksu jbg

6. glupo mi da dolazim jer sam chu da su wechina mase sa wukajlije kurcoglave swinje

7. cara trolldominira kurcoglavim swinjama

8. OPIJANJE VUKAJLIJAŠA NA POTEZU SREM-MAČVA I OKOLINA FEBRUAR 2015.

SAD U PETAK

Zasad sigurni:
    fejd
    maestro

eventualno:
    krle96

Ne znamo ima li još ko u okolini, ako ima nek se javi

9. AnđelkoNs (eh <3 prim autora.), Glavni, još nekoliko ljudi (Troš, Sos i Pseto su se javljali ako se dobro sećam) i ja smo planirali da bacimo neku pizdariju u NS, ja ću tu biti 2-3 dana sad u junu oko 9-og, biću i u Bg-u dan ili dva do 14-og tu se Pseto sam pozvao i proglasio za vođu ture, biće valjda i Radjard i Reme i dva primerka časopisa Generator lolo. Kad budem znao postovaću na forum pa ko je za pivo nek se javi. Samo nonšalantno.

10. ;oД natnat četnik smajli

11. @f.lux ja cu da snajperisem temu pa kad se okupite, da se zastekam negde sa strane i samo da vas posmatram.

12. F.papetmas ter, veoma tuyno, mada nešto očekujem da ćeš se materijalizovati iz nekog rutera kad skapiraš kako će dobra pizdarija biti, jer jebiga kako ćeš da zagrliš ljubaznog Anđelka de ti to meni objasni.

13. moraš povest i atabaka

14. Ja ću vam poslati pozdrave po gobulu...
    ...i ne zaboravite pozvati lemaju!
    http://www.designofsignage.com/application/symbol/building/image/600x600/no-photo.jpg

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.