HRANA!!!

1. Auuuuu šta je papričica :D

A jel ono rakija u flaši?

2. Јаштааааа :)))

3. Bem ti lebac daj jedno čokanjče :D

4. Kako je dobra!!!!!! :)

5. A beli luk je druga polovina :D

6. Јашта памети моја, мада ја преферирам црни лукац :)

7. Može i zajedno,nemam ništa protiv.Samo posle ako se ljubiš sa nekim,dobro zapamti kako izgleda i gde živi :D

8. Хахахаха замисли пробаш...узмеш ти црни а твоја девојка бели, и обоје нагрнете по раџу...ауууу падање у несвест :))

9. Meni odgovara ako padne u nesvest :D

10. Хахахах ццц само би ти хтео да уживаш мамлазе, ваљда боље кад је и она будна ;)

11. Možda ne bude zadovoljna,ovako svi srećni :D

12. Da li neku namirnicu koristite kao afrodizijak?

Od mici i električara očekujem barem jedan ozbiljno informativni odgovor.

13. Хахахахахахах Дар-мар...ја волем само чоколаду, ти Елек?

14. Ja volim sve da jedem,ako je lepo spremljeno.Naročito meso :D

15. Preporučujem nutelu i vragolaste igre istom. Lako se nanosi na telo, teško se skida :)

16. Hahahahhaha izazov...to mi kazii :)))

17. Јел може после да се саструже,па да се поједе тако насуво?:)

18. Докторе, мислим да не желиш да стружеш нутелу са коже :) јес да је укусно ал ја мислим да болии...једино ако си маѕохиста јбг. онда је то права ствар ;)

19. Ne ne, doktore... Ti si to pomešao! Nasuvo je testo s krompirom, a nutela se razmazuje. ;)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.