Pa pazi, ako ne prihvati ponudu muškarca koji priprema lazanje (samo onaj ko ih je pravio zna koliki je to, što bi moja baka rekla, pančeraj), onda se grdno vara!
Sad sam detaljno pročitala, meni se čini ok. Jako dugo nisam pravila sa mlevenim mesom, uglavnom pravim zelene lazanje, sa tikvicama i bosiljkom, ali mi se čini da je recept pouzdan.
Zašto kažem da je poslina? Zato što treba praviti dve vrste sosa, pogotovo bešamel zagori dok si rek'o keks, a imam drugarica u Italiji koje i dan-danas kod kuće same prave testo za lazanje, provlače ga kroz mašinu za testo. Drugim rečima, domaće lazanje se pripremaju bukvalno ceo dan.
Ono što bih mogla dodati, jeste da se nakon ređanja svih slojeva doda vrlo sitno rendani parmezan i tako sve zajedno peče u rerni. Parmezan je sir koji ne gori, samo promeni boju, tako da nema straha.
Moje društvo je mici,ako prihvati ponudu :D
Pa pazi, ako ne prihvati ponudu muškarca koji priprema lazanje (samo onaj ko ih je pravio zna koliki je to, što bi moja baka rekla, pančeraj), onda se grdno vara!
Ali zato su tu ribe iz fitnes kluba.
Ozbiljno,jel ima neka fora za pravljenje ili je ono uputstvo dobro?
Sad sam detaljno pročitala, meni se čini ok. Jako dugo nisam pravila sa mlevenim mesom, uglavnom pravim zelene lazanje, sa tikvicama i bosiljkom, ali mi se čini da je recept pouzdan.
Zašto kažem da je poslina? Zato što treba praviti dve vrste sosa, pogotovo bešamel zagori dok si rek'o keks, a imam drugarica u Italiji koje i dan-danas kod kuće same prave testo za lazanje, provlače ga kroz mašinu za testo. Drugim rečima, domaće lazanje se pripremaju bukvalno ceo dan.
Ono što bih mogla dodati, jeste da se nakon ređanja svih slojeva doda vrlo sitno rendani parmezan i tako sve zajedno peče u rerni. Parmezan je sir koji ne gori, samo promeni boju, tako da nema straha.
Ok hvala.Znači mogu da uposlim kevu ;D
Eto ti sad... "savremeni" muškarac šarmira devojku... Upošljava mamu da im kuva večeru.
Ma to je za mene!Gospođica savremena neka napravi sama :D
Елек, немој срећо да поједеш пуну чинију лазања, има да цркеш :))))
Neću sve odjednom.A i podeliću sa tobom :D
Jel ti mama skuvala večeru,za damu električaru:))
Jok,nisam još kupio testo :D
Ko hoće meni i Kiki da kupi nešto za jelo?
Evo vam 20 jura,kupite šta hoćete.
Kad mogu da ih preuzmem?
A šljive na viršli?
Не звучи лоше,ал мислим да бих од тога бацио пеглу...
Hoćeš da nam spremiš to?
Evo vam odmah,aj bežite
http://www.greekcity.com.au/GreekCity/images/content/2009/Feb/Image/20euro.jpg
Zavaljujemo ti i ja i Kika.
http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/161/9/8/momdg_by_MirianaTheGreat.jpg
Prijatno.