Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ma Janković na ofanzivnog veznog ne može taj više na krilo a AMC-a pika i u Italiji čini mi se.
Neka moja ludačka postava
Ninkov(Rukavina) Bane Subotić Obradović
Ignjovski
Kuzmanović
Tošić Janković Kolarov
Sulejmani(Danko ako se vrati)
A za sutra može ova tvoja Ćosaviću bolje nemamo.
Ja bi da sam trener to tako metio pa kud puklo da puklo a kad se Krasić oporavi vratio bi Kolarova dole a ovog stavio na krilo.
Пази, јесте да Бане воли више да игра на централном беку, али он је у тим Премијер лиге ушао као десни бек, што нам посебно доноси на чврстини у одбрани. Искрено, нисам сигуран да Јанковић игра на АМЦ-у, мислим да је и даље крило.
Реално, за сутра се надам да ће почети Тадић од првог минута, јер човек јебе матер асистенцијама, а ако се макар четвртина његових претвори у шансе, једна од њих мора ући, па да га јебем. Само сулејманија нек стави и нек се мало више растрче, кварећи концепцију одбране, а сви знамо како су острвске екипе јаке што се тиче одбране.
Radović je dobro igrao za Legiju, davao golove, ne znam da li je još uvek tamo. Ljuboja je igrao s njim, čini mi se.
Ma nije to šta Bane voli Ćosaviću nego ona poznata fudbalska da nikad bek ne može da zasere ko što može štoper. A mi nemamo dva kvalitetna štopera tako da je bolje da neko od ona dva gore navedena balvana kiksa na beku nego da nam kiksa neki štoper a Bane bi doneo čvrstinu u defanzivi i to je to.
Janković ko i Bambi ima kreativnost i dobar pas pa može da igra kroz sredinu nije kao Krasić ili Radović da ima samo brzinu i centaršut. A Janković je izgubio dosta na brzini zbog povreda pa bi ga metio na AMC-a kud puklo da puklo a sad videh da igra i špica u Đenovi pored te krilne pozicije. Znači neki AMC -polu špic bi bilo idealno za njega :D
Торима, Бане учвршћује одбрану још више, а Суботић и Бишевац су јако добри. Реално, не постоји квалитативни пандан десној страни Бане, Бишевац ако помериш Банета на централног.
Реално, може Јанковић да игра, сигурно, али мислим да у овом трену мое да буде само допуна, не и првотимац.
Pa ono de znam on je prvotimac i najbolji igrač Đenove a ujedno i kapiten pa mislim da je bolji od Đuričića i Ninkovića obrni okreni. Od prvog pogotovo jer balavac koji pritom ne zna ništa a Ninković nije standardan zadnjih godina ni u Ukrajini mada je dobar igrač ali za poluvreme ne više.
Opet to su samo neke moje želje i razmišljanja realno od toga nema ni kurca :D
I da kakav kurac Biševac nije on ta klasa da zameni Vidića nemoj da se zezamo jedini koji za to ima kvalitet je Bane jer je Nastasić klinja.
Ne znam ja se uvek vodim tom filozofijom da štoperski tandem bude što jači pa i po cenu slabijih bekova. Ubiće nas Belgija kroz sredinu ako nam štoperi budu Biševac i Subotić.
Odbrana nam je solidna, kako god okreneš teško primamo golove. Problem je realizacija.
Upravo, i onda naravno pokuša jedan dribling i taj ga dribling usere svaki peti put, a onda se okuraži i opuca iz ćoška. Ne mogu da verujem da bi neki odavde njega vraćali. Valjda će mu sad doći iz guzice u glavu da pusti Sulejmana ili je ovaj pripretio da neće da peva. A ne bih gledao majke mi kad bi u reprezentaciji igrao neko ko nije Srbin ili nije rođen u Srbiji, radije bih Pantelića ili Kaluđerovića gledao i plakao, nego Klea ili nekog drugog Brazilca ili Portugalca.
Taj problem nećemo skorije rešiti :D
Ne znam kako sad igra onaj Filip Đorđević, valjda je još u Nantu...
Ivica Iliev, ako ima snage, mogao bi da pomogne.
Треба звати Данка и Пантелу и нек играју док нам се не појави неки млади добар нападач. И Лековић резерва или он у прву, а Пантела на клупу - зависи од противника...
Treba zvati Peranovića da ih bije slopatu kad ne trče ko svet
O čemu ti pričaš čoveče ? Pa zar nije napravljena čistka, jel oćeš još jednu čistku na ovu čistku. Pa prekomandovani su iz U21 (Djurčić, Lazovi, Mijailović, Tadić, Nastasić)
Pa Mihajlović upravo to i radi.
Ajde na osnovu čega si zaključio da Sulejmani "šiba" ? To što se javi na svakih 7 sedmica u vestima sa Sulejmani dao gol. Udebljo se dečko, nije više onaj isti a i često se povredjuje, došao je rovit na okupljanje i bolje da ubaci Lekića nego njega.
Aj više mi se i popelo na kurac to sa "Pravićemo mi Antića od blata" . Jedina njegova dobra utakmica je bila protiv Austrije u Beču. Nakanto je jadne Rumune koji nikad nisu bili u većim govnima. Odigro je 1 1 sa Francuzima sa igračem više. Na guzove pobedio Njemačku sa igračem više. Imao je neki sistem koji su ljudi lako provalili, svaka njemu čast al' da nako usere protiv Gane i Australije svaka čast.
Njemačku ne bi nikada dobili da nije bilo Stojketa. A protiv Rumuna je kupljen meč bio, to je javna tajna, Rumunija i dan-danas bruji o tome, ne mogu da prežale što su prodali meč a naša stoka ih nabila petardom.
Pobeđujemo Vels sa 3:1. To kažem jer je to nekako lep rezultat.
Sulejmani nije igrao od početka sezone za Ajaks, a verujem da neće ni da igra uopšte.
Типујем 2:0, један ћемо стварно да дамо, а други ће нешто дебилно да нас усере.
Slazem se, cuo i ja sa raznih strana. :D Ko ih jebe, trebali smo 7 da im damo, mamu im zutu! :D
Што каже овај добар стари:
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201109/248322/volite-se.jpg