U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Е, Бушидо, немој тако брате, није лепо.
Фејса се није ни у Олимпијакосу нешто прославио.... Летеће он напоље чим се Кузмановић опорави, ал' ако је до тада Михи добар нека игра.... Ко други уместо њега дигра?
ЕДИТ: Чекајте, је л' Качар повређен или га Миха само није звао?
Ma bre ljudi, Fejsa je ispodprosecan igrac. Samo kazem da je odigrao dobro ovu tekmu.
Istina, nastala polemika oko Fejse koji se tu našao silom prilika. I to ne zbog toga što je odigrao loše, već zato što nije dograo dobro. Mislim, aj ga jebi sad.
Качар није играо откако је отишо из Воше.
ау аси луд крв ти јебем, докле си ти стиго
ne bih se ja kockao sa belgijom, hazard je to... vratio bih subotu, čisto da se štrokave šorcevi zbog matičnih klubova igrača u našoj odbrani...
EDIT: ok, ok, znam da ćete svi sada da me uhvatite za Stojka...
Требало би пружити шансу Гуми Богдановићу.
Па реално, херта хсв штутгарт, свеукупно 10 утакмица можда.
Kuzmanovic. Nemamo boljeg jbg.
реално.
Kačar igra po 25 utakmica za HSV već dve godine. Ali ne igra ništa posebno. Ko Matić i Fejsa.
А то што је Игњовски нови Гатузо то ником ништа?
Ма играо је Качар добро у Херти.... Ал' од како је прешао у Хамбургер мало па мало се повреди....
То и ја рекох овде: http://vukajlija.com/forum/teme/10087-fudbalska-reprezentacija-srbije?strana=114#post_2084635
Вечерас се сви размећу есам реко линковима, а тако ћу и ја у блиској будућности кад Гума експлодира.
Пре ће гума да експлодира сама од себе, него да Гума експлодира.
Guma Bogdanović, on a? Je l' živ taj? Po Kini negde, gde je?
Mene je sada sramota, ja sam pre tekme rek'o, tj. prognozirao od nula do jedan. lolololo
Kad ono međutim...
Gol iz svlačionice u Sloveniji je primio Jorgačević.
Fejsa je izvršio svoj zadatak- nije im dao da porđu kroz sredinu. Čuvao je dobro njihovog najboljeh igrača (Remzija) i lepo je to funkcionisalo. Brkića bih stavio umesto Stojkovića jer po meni Brkić ima jače tekme u toku sezone, a i trenutno bolje brani. Subotić da se vrati i odma da upadne umesto Biševca. Najviše od svega mi se sviđa to što su trčali 90 minuta. Jurili su ove Kelte po terenu ko ludi i igrali su pametno.
Nego šta je sa Boletom Jankovićem, što njega nema?