Фудбалска репрезентација Србије

1. Da li si ti video da je pogresio jedan pas danas momak? Nisi, jer nije.

Jel me zajebavaš sad ili šta? namerno mi kidaš živac? kažem sad na prvu mogu da se setim tri lopte koje je loše predao, govorim za drugo poluvreme, direktno u noge protivnika je dao...a imao je ukupno 6 lopti za celu utakmicu

2. брате рецимо овако:

фејса и игњо су најсличније позиције, рецимо само да је игњо био јако добар и примећен, а овај није био уопште примећен.

3. Качара вратити у репку.

potpisujem.
    šo kaže sudija na saslušanju sideshow Boba za pokušaj ubistva B. Simpsona: kogod govori nemački ne može biti loš čovek...

4. Качар је лафина, бољи од неких фејси, игњатовских, настасића итд. (знам да не игра на истој позицији, али сматрам да се дрес мора заслужити, а не прво добити шансу, па онда исправљати)
    Видић неће јер се све сваљује на њега, лик је заиста један од најбољих играча на овим просторима у претходних 10 година и човек који би могао да води младу екипу попут ове

5. Други гол к'о на ПЕС-у. Прави онај, траљави..

6. фејса и игњо су најсличније позиције, рецимо само да је игњо био јако добар и примећен, а овај није био уопште примећен.

Pa valjda znas da kada imas dva zadnja vezna u ekipi, uvek jedan ima iskljucivo defanzivne zadatke, a drugi ima vise slobode u ofanzivi. Pogotovo kada se igra ofanzivna utakmica. Zato Fejbuk nije primece. I NIJE TREBAO DA BUDE PRIMECEN.

7. Нико није поменуо минималан, али доста важан тактички потез Тадића код првог гола: лик диже руке у гледа да што више заклони видно поље гоши!

8. Смо добили Јевреје на крају?

9. Ја мислим да иако смо примили три гола, супер игра.

10. Jel me zajebavaš sad ili šta? namerno mi kidaš živac? kažem sad na prvu mogu da se setim tri lopte koje je loše predao, govorim za drugo poluvreme, direktno u noge protivnika je dao...a imao je ukupno 6 lopti za celu utakmicu

Ti decko nemas pojma o fudbalu.

11. Ne znam koje su to zadatke imali pošto mi nije bilo dozvoljeno da uđem u svlačionicu da čujem sinišu šta im daje kao zadatke, al on igra zadnjeg veznog bez da napravi ijedan faul, bez da ukliže, bez da ode da priđe po loptu da je iznese...ništa jebote. Bukvalno njih 9 se kidaju po terenu, pretrčali boga oca, a on se ne pomera samo skakuće i trčkara

Brate kad igraš sa dva zadnja vezna protiv ekipe koja je slabija i koju otvoriš na vreme jedan zadnji vezni služi da kidiše na loptu kao nenormalan i to je radio Ignjovski. Drugi zadnji vezni igra nešto slično klasičnom veznjaku pokriva prostor u slučaju da Ignjovski kiksne i služi da poveže odbranu i ofanzivu. Ne znam gde je to Fejsa kiksirao? Ne znam da li smo njegovom greškom primili gol?
    I što kaže Bušido da li su oni imali neku nadmoć na sredini? Da li su pukli neke kontre?
    Jbt nije imao posla i nije mogao da uklizava kad smo mi kontrolisali meč od prvog do poslednjeg minuta. On je prinudno rešenje jer nemamo klasičnog veznjaka kao Kuzmanović i morao je da igra nešto između, koj će nama kurac protiv Velsa dva zadnja vezna oba skroz defanzivno orjentisana ako smo mi ti koji napadamo, dominiramo i kontrolišemo igru?

12. лик диже руке у гледа да што више заклони видно поље гоши!

Баш сам то рекао другу. Јебо матер пун град, после текме отишли негде да једемо, сат времена чекали, пу. Е Пезосе, чини ми се да сам те видо, нисам сигуран.

13. Ti decko nemas pojma o fudbalu.

Ništa pametno ni nisam očekivao od tebe da čujem.
    A o fudbalu si možda jedino slušo od ćaleta koji se razume isto kolko i ti dok imaš ovako debilne zaključke.
    Čuj fejsa odigro odlično, a dečko pet puta imo loptu u nogama, od toga tri poklonio...

14. Е Пезосе, чини ми се да сам те видо, нисам сигуран.

Pa moguće, imam tu prepoznatljivu jazavičarsku lobanju. De si bio?

15. Фејса одиграо одлично Ропе, свих 70 гледалаца у Кули фасцинирано. Не знам колико пратиш домаће првенство, али против Лучана је убио, момак је окосница Куљана.

16. Ljudi moji, Fejsa je danas bio tu da smiri, da vrati loptu, da pokrije, da ne juri, da kiksa. Sve je to uradio, bio solidan u polju, nijedan napad njihov kroz sredinu nije došao...

17. Pa moguće, imam tu prepoznatljivu jazavičarsku lobanju. De si bio?

На истоку, тамо горе сам те негде видео.

18. e jesi frenki onda, tu sam negde bio

19. Коларов је боготац

+ 1000

Fejsa solidan, ali opet po meni ne za repku. Svi su se istakli osim njega, čak i Stojke, neslavno ali ipak. Kakav god da je boljeg nemamo. I poserem se na one koji mu zvižde kad igra Srbija, mrš.

20. Ništa pametno ni nisam očekivao od tebe da čujem.

Stvart navike , ocekivanja i okruzenja. Da si navikao da slusas pametne stvari, ocekivao bi da je cujes i od drugih. Ali okruzenje te jebe, pa je situacija takva kakva je. Inace ne vidim sto tako zustra reakcija, samo sam ti rekao da nemas pojma o fudbalu, na osnovu tvog komentara.

A o fudbalu si možda jedino slušo od ćaleta koji se razume isto kolko i ti dok imaš ovako debilne zaključke.

Vidi ovog sto je oslobodjen od fizickog bio sta mi kaze.
    Da, slusao sam od caleta dok sam bio klinac. Sta si ti slusao od caleta? A,da, zaboravio sam... nije bio u blizini.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.