Фудбалска репрезентација Србије

1. Ubedljivo najjači je bio jedan sa bhtv1 kad je igrao Žili za Barsu, frajer govori: Loptu vodu Guli, Guli i Goool!!

2. Sanšajne, to se zove nestručan komentator.

Marijan Mijajlović je najjači, frajer se potrga dok završi tekma.

3. Marijan Mijajlović je najjači, frajer se potrga dok završi tekma.

+1

4. Treba turiti Koraća na fudbal! TRVE KOMENTATOR!

5. Šta mislite da li će se publika u Bg-u ponašati bolje nakon prošle utakmice? Da li će se ugledati na navijanje iz NS ili će biti još veća stoka i zviždati i pljuvati po određenim osobama iz reprezentacije?

6. Ништа везано за ниво локалности, али сматрам да ће сигурно бити већа стока, јер ће одмах кренути са звиждуцима Стојкету, а ако не дамо гол до 30. минута, тешко играчима... Навикнуто је све у Београду да се гледа кроз "вечити ривали" призму.

7. Zviždaće Stojkoviću, sjebaće se moral svima i primićemo 3 gola a daćemo kurac.

8. Jedan oftopik. Da li je veći stadion sa Karaburme ili Karađorđe novosadski?

9. Ja bi voleo da se igra na Marakani, jer nema pičke da nadjem karte u NS za onih sirotinjskih 10.000 mesta. Realno, valjda će se i Beogradjani malo ugledati na NS.
    A i serete malo za Bg. Išao sam X puta, gledao reprezentaciju uglavnom je to stoka iz Bosne i dole Šumadija i južno od Bg'a.

10. Ja sam bio dva puta i na sjeveru je bilo dosta ljudi s druge strane Drine. A bude ih dosta i na istoku.
    Ali jebem li ga, aj ti ne skači kad svi oko tebe skaču i viču ko ne skače taj je šiptar.

11. Znači došli smo do zaključka da u Bg'u Stojkoviću uglavnom zvižde ovi iz Srpske.

12. Kako sad dođosmo do tog zaključka, života ti?

13. Sve samo govno i sermija! PU!

E, koji kurac? Igraš protiv Belgije i bodriš reprezentaciju sa "KO NE SKAUČE TAJ JE ŠIPTAR!!"?

14. @sunshine Da da, sad vam je još neko drugi kriv što su vam tolko bitni partizan i zvezda i što vas zabole za reprezentaciju... To što se zviždi Stojkoviću to je sramota i to samo kod nas ima. Šta li izvodite nije mi jasno, a posle kad reprezentacija ne igra u Beogradu, a što je tako? Pa razmislite, bolje da se igra u Novom Sadu da ima 10.000 navijača koji navijaju, nego da se igra u Beogradu da ima 5000 navijača koji će da zvižde.

15. @fs_milos

Očigledno si ti još jedan Bosanćeros koji ima za cilj da dodje u Bg da studira i da navija za jebene titove blizance i da ga još više poseljanči ako može. Uvek kad je utakmica dodjete u Bg milion autobusa iz Bosne i unutrašnjosti i sad smo mi Beogradjani krivi, ajte molim vas, 80% na marakani za vreme odigravanj utakmice je van Bg'a..

16. Ne lupaj, kakav Bosančeros, hoćeš da kažeš da kad bi publika iz Bg-a došla da navija, da bi ih nadglasala neka manja grupa iz Bosne ili već gde? Nemoj da mi pričaš priču, tribine prazne nikoga ne interesuje ni da dođe, jel i za to kriv neko drugi? A kad reprezentacija bude igrala sa Škotskom u Nišu videćete kako se navija.

17. Kao prvo manja grupa su Beogradjani jer na utakmice reprezentacije ide cela Srbija i okolina. Tribine su prazne od kako je otišao Antić, to jest kad je bio Pižon, i onaj nesretnik kao zamenik (jer Tole nije hteo selektora da pronadje do mesec dana pre kvalifikacija jerbo što bi ga plaćo kad nema takmičarskih utakmica)...

Sad se pravi novi tim, mlad selektor, entuzijazam pičke materine i oseća se to, i zato bi protiv Belgije trebalo da se igra na Marakani, jer je 5 puta veći kapacitet.

18. Sanšajn, mi iz Srpske nikada nismo zviždali nijednom reprezentativcu Srbije. I nema nas toliko koliko misliš, raja iz Trebinja, Višegrada, Zvornika, Doboja, Banjaluke, Kozarske Dubice, Brčaci znaju da nalete i ekipica iz Broda, a nijedna grupa nije veća od 30 ljudi sem kad su atraktivniji protivnici pa dođe jedan autobus od 50-60 ljudi... Znači, u idealnim situacijama nas ima ispod 500, i to ne budemo svi na istom mjestu već ko kako uhvati ulaznice, dal' sjever dal' jug (mi iz Doboja smo pretežno na jugu). I eto, nas 250 zviždi, jebemo mame Stojkoviću, a ostali nas slušaju i prate, mnogo smo zajebana grupa, ako ne prate dobiće po pički.

19. @ sunshine

Da ide cela Srbija, ali je Beograđana bi trebalo da bude najviše, a što bi se igralo u Beogradu na velikom stadionu ako će on da bude manje više prazan? U pravu je Skočimiš što kaže, pa čak i kad bi bilo njih 200 koji dolaze da zvižde, što to tera ostale da zvižde?

A što se tiče Pižona, ja ne znam kome je palo na pamet da on bude selektor ni 2 minuta, onaj čovek vidi se da je taman da čuva ovce a ne da bude selektor. Svejedno to je iza nas, sada je selektor Mihajlović i njemu treba da se pruži podrška i onim momcima koji imaju želju da igraju za svoju zemlju i da se pokažu. Taj problem sa navijanjem mnogo loše utiče na mlade igrače, u Škotskoj su se bili presekli nisu znali gde se nalaze, a kod nas su odmah odigrali dobro kad su imali podršku.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.